Konu: Regex
Tekil mesaj gösterimi
Alt 22 Mart 2023, 22:17   #9
Regex
rgxadmn
Ruh HalimMesgul
Yanıt: Regex - Erşan Kuneri

Lezyoner kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
İşinin ehli ve girişken olması, dikkatleri onun üzerine çekiyor. Bir gün kendisinden istifade edebilecek olmamın haklı gururu ile cümlemi bitiriyorum. Hayatında başarılar dilerim.

Estağfurullah, benim öyle istifade edilecek çok bi' numaram yok ya. O senin kendi doluluğundan gelen güzel bakışın, sağ olasın. Biraz herkesten izole takılmayı seven bir yapıya sahip olduğundan bence insanlar çekiniyor senden. Bir şey konuşmak istersen vs. bir mesaj kadar uzaklıktayım. ^^

Lyra kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

. @Regex benim dibine kadar anlaşabildiğim tek hukukçu çıktı arkadaşlar. kendisi paralel evrendeki ikizim olan abim dksnfjdjdjs maşallah diyeyim de nazar değmesin ^^

Şu Ekşi Sözlük'teki gibi tüm harfleri küçük yazma üşengeçliği evresine geçmek dışında "paralel evrendeki ikizin olan abin" tanımlamana aynen hak veriyorum. Bak kaç yaşına geldim, hâlâ bi' salamıyorum gerekli yerlerde de olsa büyük harfleri.

Laf sokmaları geçtim, old style takılmayı seçtim hahahah Çünkü biliyorum ki ergenlik ve sonrası dönemimi aratmayacak bir @Lyra var buralarda. ^^ Yorumun için teşekkür ederim. Açık sözlülüğün, hayata karşı dik duruşun ve zekice yaklaşımların hiç değişmesin kardeşim.

Beatrice kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Karşımda Çok değer verdiğim kendini çok güzel yetiştirmiş biri görüyorum senle sohbet ederken hep, zezecimle ömür boyu mutlu olun inşallah

Daha önce de söylemiştim. Değer görmek değer vermekle de eştir biraz. Ben de samimiyetine çok güveniyorum, seninle yaptığımız sohbetlerden de büyük bir keyif alıyorum. Teşekkür ederim, senin de her daim mutluluğun daim olsun.

Zeze kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Buraya bir sürü şey yazardım da, üşendim. Yazmış olmak için yazayım dedim. Maksat yeşillik ve gıcıklık olsun

Sen yazmaya başlayınca, hele hele de duygularını ifade etmek olacaksa kolay kolay durmuyorsun. Ben mesajı aldım, bence de bu kadarı burada yeterli olsun.
Mesaj içerikleri, TF üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.

Alıntı ile Yanıt