Forum Logo




Gümüş Suyu Nedir ve Faydaları Nelerdir

Alternatif Tıp ve Şifalı Bitkilerin faydaları ve zararları ile ilgili bölüm.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 24 Şubat 2023, 18:45   #1
Çevrimiçi
Gümüş Suyu Nedir ve Faydaları Nelerdir




Gümüş Suyu Nedir ve Faydaları Nelerdir
Www.TrendForum.Net


Gümüş suyu, koloit gümüş olarak da bilinir ve bir terapi yöntemidir. Bu su alternatif tıpta kullanılmakta olup birçok hastalığa da iyi gelmektedir. Antibiyotik özelliği taşıyan gümüş suyu enfeksiyon hastalıklarının iyileştirilmesinde çok yardımcıdır. Kaşıntı ve tahrişleri azaltır. Dezenfektan olarak kullanılabilmektedir. Eklem romatizmalarına iyi gelir. Antiseptik özelliği nedeniyle yüzde oluşan mikropların temizlenmesine yardımcı olur. Göz enfeksiyonlarının giderilmesine yardımcı olur. Ağız sağlığının korunmasına yardımcı olur. Kulak enfeksiyonu olan kişilerin tedavi edilmesinde kullanılabilir. Bağışıklık sisteminin güçlenmesinde çok etkilidir.
Gümüş Suyu Hangi Hastalıklara İyi Gelir?
Gümüş suyunun halen araştırılan ve açıklanmayan pek çok hastalığı tedavi ettiği bilinmektedir. Gümüş suyu kullanan kişilerin sinüzitleri açılır. Prostat hastalığı olan kişilerin tedavi edilmesinde kullanılabilir. Küf alerjisinin giderilmesine çok yardım eder. Soğuk algınlığa olan kişiler gümüş suyuyla tedavi edilebilmektedir. Bronşit ya da zatürree gibi hastalıkların tedavisinde kullanılabilir. Virüsler için çok etkilidir. Tüberküloz, AIDS gibi hastalıklara da iyi gelir. Lyme hastalığının tedavisinde Gümüş suyuna başvurulabilir.

Gümüş Suyu Kullanırken Nelere Dikkat Edilmelidir?
Gümüş suyunun faydalı olduğu bir gerçektir. Fakat faydalı da olsa kullanırken dikkat edilmesi gerekenler vardır. Gümüş ağır metaller sınıfında bulunmaktadır. Çok fazla kullanıldığı zamanda zehirlenmelerin oluşmasına sebep olabilir. Uzun zaman kullanılırsa, diş etlerinin ve tenin mavileşmesine sebep olabilir. Gümüş suyu saklanırken serin ve karanlık bir oda tercih edilmelidir. Gümüş suyu kullanan kişiler, bu suyu kullandığı dönemde alkol ya da sarımsak tüketmemelidir. Kullanım esnasında küçük yudumlar halinde ağza alınmalı ve belli bir süre tutulduktan sonra yutulmalıdır. Hastalıkların tedavi edilmesinde antibiyotik gören gümüş suyu doktora danışılmadan kullanılmamalıdır.

Gümüş Suyunun Özellikleri Nelerdir?
Alternatif tıpta çok fazla kullanılan Gümüş suyu gözle görülemeyecek kadar küçük parçalara sahiptir. Bazıları ise büyüktür. Homojenlik özelliği taşımaktadır. Vücutta herhangi bir yığılma oluşmaz. Bunun sebebi de homojen olmaktan kaynaklanmaktadır. Bu nedenle su damlacıkları birbirini itmektedir. Belirli bir sürede dolaşım sisteminde kaldıktan sonra kısa sürede dışarı atılabilir. Homojen olması ve dışarı kolayca atılabilmesi sebebiyle kalıcı bir etki ya da yan etki oluşturmamaktadır.

ALINTI
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
faydaları, gümüş, nedir, nelerdir, suyu


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Hacamatın Faydaları Nelerdir? Beatrice Alternatif Tıp - Şifalı Bitkiler 3 02 Mart 2023 17:42
Muşmulanın Faydaları Nelerdir? Beatrice Alternatif Tıp - Şifalı Bitkiler 2 07 Ekim 2022 13:48
Plaj'da Millilerimizden Altın ve Gümüş Madalya KoJiRo Voleybol 0 29 Haziran 2022 18:13
Göz Seyirmesi Nedir Nedenleri Nelerdir KoJiRo Göz Sağlığı 0 12 Haziran 2022 08:59
Pomelo meyvesi nerede yetişir ? Pomelo Meyvesi Faydaları nelerdir ? KoJiRo Alternatif Tıp - Şifalı Bitkiler 0 11 Haziran 2022 22:49




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net