Forum Logo




Netflix, Devil May Cry Animasyon Dizisi'nin Fragmanını Yayınladı.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 25 Şubat 2024, 09:44   #1
Çevrimdışı
Netflix, Devil May Cry Animasyon Dizisi'nin Fragmanını Yayınladı.




Netflix, Devil May Cry Animasyon Dizisi'nin Fragmanını Yayınladı.
Www.TrendForum.Net

Castlevania'dan tanıdığımız Adi Shankar seriyi satın aldı eserinin bootleg multiverse dediğimiz şekilde Castlevania'ya katılacağını belirtti. Seri birden çok sezonlu olacak.


Öncelikle ilk serilerinden ve en son çıkan oyunundan bahsedelim. Devil May Cry oyun serisi daha önce 2007 yılında Madhouse'un 12 bölümlük televizyon anime serisine ilham kaynağı olmuştu. ADV Films ve daha sonra Funimation, seriyi home videos (amatör videolar) olarak yayınladı. Crunchyroll ise, animeyi Haziran 2017'de yayınlamaya başladı.

デビル メイ クライ Devil May Cry Anime Opening [BD Ver]



Devil May Cry 5 oyunu Mart 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürüldü. Oyun, 2020'de PlayStation 5 ve Xbox Series X için ise özel bir sürüm aldı. Oyun serisi aynı zamanda romanlara, mangalara ve Sengoku Basara ile bir sahne oyunu geçişine de ilham kaynağı oldu. A Devil May Cry: The Live Hacker sahne oyunu Mart 2019'da Tokyo'da gösterildi.

Şimdi ise Netflix yapımı olanından bahsedelim. Netflix, Çarşamba günü düzenlediği Drop 01 etkinliğinde, CAPCOM'un Devil May Cry oyun serisini temel alan animasyon dizisinin resmi duyuru amaçlı olan fragmanını yayınladı:

Devil May Cry | Official Announcement | DROP 01 | Netflix



Yapımcı Adi Shankar (Castlevania) ve Alex Larsen (Yasuke), Kasım 2021 itibarıyla dizinin ilk sezonunun senaryolarını tamamladı. Dizinin birden çok sezonu olacak. İlk sezon sekiz bölümden oluşacak ve Dante, Vergil ve Lady karakterlerini içerecek. IGN daha önce dizinin henüz kesin bir çıkış tarihi olmadan 2022'de üretime geçeceğini belirtmişti. Shankar, Kasım 2018'de seriyi satın aldığını duyurdu ve eserinin bootleg multiverse dediğimiz şekilde Castlevania'ya katılacağını belirtti. Bootleg multiverse ne diyenleri aşağıdaki bağlantıya alalım.

Kaynak: ANN
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
animasyon, cry, devil, dizisinin, fragmanını, netflix, yayınladı


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
[Legless Devil] (Base) Chat Görevleri DeepSilence Knight Online Premium 0 16 Haziran 2023 17:08
Wednesday dizisi konusu nedir? Netflix Wednesday dizisi Beatrice Netflix 0 04 Aralık 2022 09:34
Animasyon filmleri Razor Trend Sözlük 3 15 Kasım 2022 21:59
Netflix'in Yeni Dizisi ''Dahmer'' Rekor Kırdı Beatrice Netflix 0 12 Ekim 2022 16:38
Netflix üyelik ücreti ne kadar? (2022 Netflix Fiyatları) Beatrice Netflix 4 19 Eylül 2022 15:49




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net