Forum Logo




Ninja Slayer


Kullanıcı Etiket Listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Alt 14 Mart 2024, 14:50   #1
Çevrimiçi
Ninja Slayer




Ninja Slayer
Www.TrendForum.Net



Bu Orijinal Net Animasyon (ONA) “dengesiz” kelimesinin tam karşılığı. Aşırılık ve absürtlüğünden zevk alan Ninja Slayer, sözde Kenji Fujikido’nun ailesini öldüren “kötü ninja “ya karşı intikam arayışını gösteriyor – Ninja Slayer böcek adamlarla, yüksek sütun kafalı cyborglarla ve “Demolition Ninja” veya “Hugeshuriken” adlı kötü adamlarla savaşırken, orantıları ve kıyafetleri 90’ların anime klişelerinin parodisini yapan bir dizi kadın yardımcıdan yardım alıyor.

Trigger’ın mizah anlayışı, parodi uğruna 10 dakikalık bölümleri genellikle kötü bir şekilde canlandırdıkları için, bazı potansiyel izleyicilerin başka yöne bakmasına neden olabilir ve kadın karakterlerden birini hedef alan sık cinsel taciz de iyi oturmayabilir. Cyberpunk: Edgerunners gibi eleştirmenlerce beğenilen dramalarından çok uzak. Bununla birlikte, ONA saf eğlence yayıyor: seslendirme sanatçıları en dramatik performanslarını kullanırken karakterlerin kağıttan kesilmiş gibi sağa sola hareket ettiğini görmek insanın yüzüne bir gülümseme yerleştiriyor.
 
Alıntı ile Yanıt

 

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ninja, slayer

« Brave 10 | Blackfox »

Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
2023 Kawasaki Ninja ZX-6R KoJiRo Motorsiklet & Modifiye 0 22 Nisan 2023 19:58
Kawasaki Ninja 250 2023 KoJiRo Motorsiklet & Modifiye 0 22 Nisan 2023 19:49
Batman Ninja Roronoa Zoro Anime 1 11 Nisan 2023 15:51
Slayer oyuncu isimlerinin çok sık kullanılması Er Şaban Trend Sözlük 2 16 Aralık 2022 17:09
Lalalar - Ninja Partisi Roronoa Zoro Müzik ve Video Dünyası 0 15 Ekim 2022 20:24




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net