Forum Logo




Anneler Günü Hediyesi

Anne ve Çocuk Aile ilişkileri, çocuk sağlığı ve çocuklara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree5Beğeniler
  • 3 Post By Asi Ruh
  • 2 Post By gupse

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 02 Mayıs 2023, 23:41   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Anneler Günü Hediyesi




Anneler Günü Hediyesi
Www.TrendForum.Net



Mayıs ayını diğer aylardan farklı ve özel kılan en önemli özelliği, ne çiçeklerin açtığı bir bahar ayı olması, ne de sıcak yaz günlerinin habercisi olmasıdır. Bu ayın en anlamlı yönü, ikinci haftasının pazar gününün Anneler Günü olarak kutlanıyor olmasıdır. Yılda sadece bir kez kutlanan ve yalnızca Annelere adanmış olan bu özel günü, hediye fikirleri sunan "www.trendforum.net" ailesi olarak can-ı yürekten, sevgiyle, coşkuyla ve tüm kalbimizle kutluyoruz! 2023 yılı Anneler Gününün; göz yaşlarının akmadığı, evlat acılarının yaşanmadığı, huzur ve mutluluklarla dolu yepyeni güzel yılların habercisi olmasını temenni ediyoruz! Anneler Günü ile ilgili iyi dilekmesajımızı da verdikten sonra, "2023 yılı içerisinde Anneler Günü ne zaman kutlanıyor?" diye merak edenler olabilir diye hemen belirtmekte yarar görüyoruz; 2023 yılı Anneler Günü, 14 Mayıs Pazar günü kutlanacak! Sakın ha, bu özel günü unutmayın ve ıskalamayın!

Anneler Günü'nün kutlanacağı tarih yaklaştıkça, değerli Annesine güzel bir hediye almaya heveslenenlerin kafasında; "Acaba Anneme, anneler günü hediyesi ne alabilirim?" tarzında ve içerisinde biraz merak, biraz telaş içeren çeşitli sorular da geçmiyor değil! Hiç meraklanmayın, hiç de telaşlanmayın! Çünkü bu yazımızda sizlere, Anneler Günü için güzel hediye fikirleri vermeye çalışacağız! Hatta bu sözümüzü biraz daha açmakta ve iddialı hale getirmekte yarar var! Sizin için öyle güzel hediyeler seçtik ki, tamamen annelere özel olarak hazırlanmış, "Anne Sevgisi"'ni dolu dolu yansıtacak, Annenize olan bağlılığınızı, O'na verdiğiniz önemi ve değeri en güzel şekilde gösterecek birbirinden güzel Anneler Günü Hediyeleri!

Anneye alınabilecek hediye önerilerimize geçmeden önce, siz değerli okurlarımıza minik bir tavsiyede bulunmak boynumuzun borcu! Şöyle ki; Lütfen, siz siz olun, Anneler Günü için değerli Annenize; "Tencere, Tava, Cezve, Mutfak Robotu, Tost Makinesi, Çaydanlık" gibi soğuk, ruhsuz ve tamamen iş görmeye ya da Anneye görev yüklemeye odaklı hediyelik ürünler aklınıza getirmeyin! Sevgili Annenizin ev işlerinde hayatını kolaylaştıracağını düşündüğünüz bu tip ürünleri, pek ala diğer sıradan günlerde de O'na armağan edebilirsiniz! Küstahlık yaparak yazdık çizdik, attık tuttuk o halde Anneler Günü Hediyeleri nasıl olmalı? Anneler Günü için alınacak hediyenin ucuz ya da pahalı olması, büyük ya da küçük olması fark eder mi? Bize göre hiç fark etmez! Yeter ki, annenizin kalbin saracak, gönlüne huzur katacak, O'na olan kocaman sevginizi gösterebilecek bir hediye olsun! Yeter ki, bugüne kadar sizin için gösterdiği fedakarlıklara teşekkürlerinizi şükranlarınızı sunabileceğiniz, anlam yönü kuvvetli, sevgi mesajları taşıyan bir Anneler günü hediyesi olsun! Ve yine yeter ki, Annenizi özel hissettirecek çok anlamlı bir hediye olsun!
Beatrice, gupse ve Papatya bunu beğendi.

Son düzenleyen Asi Ruh; 08 Mayıs 2023, 09:57.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 08 Mayıs 2023, 10:22   #2
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: Anneler Günü Hediyesi




Boyle gunleri seven biri değilim onun icin o güne özel bir hediye almam içten bir sekilde gönlünü hoş etmek icin sarılırm öperm..

Hediye önerisi illa istiyorsanız ben el emeği olan üzerinde düşünülmüş seyleri severim.mesela ben kıyafet dikicem kendisine .)
Asi Ruh ve Papatya bunu beğendi.
__________________
"Her görüşünde ilk kez görür gibi.
Her bakışında son kez bakar gibi."
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 08 Mayıs 2023, 13:12   #3
Çevrimdışı
Yanıt: Anneler Günü Hediyesi




Anneler/ babalar gününü onları kaybetmiş insanlar olacağı düşüncesiyle kutlamam
Normal zamanlarda ihtiyacına göre hediyeler alırım.
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 08 Mayıs 2023, 13:13   #4
Çevrimdışı
Platin Üye
Yanıt: Anneler Günü Hediyesi




İlerideki çoçuğuma
sesleniyorum lütfen
beni mutlu et her gün
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
anneler, anneler günü, annelere hediyeler, anneye hediye, günü, hediyesi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Anneler Günü İle İlgili Sözler - Anneler Günü Mesajları - Anneler Günü Hazır Mesajlar mamihlapinatapai Güzel Sözler 29 02 Mayıs 2023 23:46
Anneler Günü Asi Ruh Trend Sözlük 3 30 Nisan 2023 07:23
Anneler Günü Hikayesi - Anneler Günü Nasıl Ortaya Çıktı? mamihlapinatapai Milli Manevi Özel Günler 2 29 Nisan 2023 19:45
2023 Anneler Günü Ne Zaman? Anneler Günü Hangi Güne Denk Geliyor? Asi Ruh Milli Manevi Özel Günler 1 29 Nisan 2023 15:22
Anneler Günü'nde burçlara göre hediye önerileri Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 3 29 Nisan 2023 14:37




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net