Forum Logo




7 Altın Kural ile Aslan Erkeği Senin


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 26 Mart 2023, 11:46   #1
Çevrimiçi
Diamond Üye
7 Altın Kural ile Aslan Erkeği Senin




7 Altın Kural ile Aslan Erkeği Senin
Www.TrendForum.Net

7 Altın Kural ile Aslan Erkeği Senin


Karşında yaşamın enlerini yemiş, yutmuş, ipe dizmiş, ezberlerini etüt etmiş, zirveden inmeye ise hiç niyeti olmayan egosantrik kedi kral, Bay En. Gezegeni güneş olan adamın, sıcağından, özgüveninden sual olunmaz. Aslan avına çıkmadan en rahat ayakkabılarını giyin, göz alıcı olmaları şartıyla, yolunuz biraz uzun.
1. İlk intiba hayat kurtarır!

Tek solukta mest etmeye yeten öncü parfüm kokusu, iddialı ve dik bir duruş, omuzların hemen üzerinde biten saçlar. Tüm bu detaylarla dikkati dağılan kibir timsali Aslan, zekanın konuştuğu harika birkaç cümle ve ardından gelen tatlı bir gülüşle tahtında şöyle bir irkilir. İpi göğüslemek için var gücüyle koşsa da duble sade kahvesini içmiş, kol düğmelerini usulca düzeltmiş telaşsız görünmeye bayılır. Ya sonra?
2. Işığınla göz kamaştır!

Kendini geceden sütlere yatırmış, evden çıkmadan altın suyuna batırmış, en çığlıklı saatini takmış, en masraflı parfümüyle güzelce yıkanmış Aslan erkeğine, sen de en ışıltılı halinle arzı endam et. Küçük dekoltelerle merak uyandır, detaylarda kaybet, çıkışı yine sen göster. Kuru gösterişi metrelerce öteden farkeden Aslan, kalitenin burnunun dibinde olmasına bayılır.
3. Hedefini yüksek tut!

Aslan istiyorsan, öncelikle atıştırmalıklarına yürek eklemeli, Kaf Dağı’nın yolunu aşındırmalısın. Tüm gözlerin kendisinde olduğu, kükremelerinin birbiri ardına eklendiği o anda kendini farkettirmekle başlar Aslan tavlama sanatı. Ancak, güzel olacağım derken aklı elden bırakmamalı. Aslan erkeği vitrin sever, ancak onu yakalayan özgüven ve zekadır.
4. Bazen sadece tebessümle dinlemek yeter.

Tüm yaşamını kupalarla, madalyalarla, övgülerle, konfetilerle geçirmiş olduğuna nedensizce inanan aslan, sesini ikinci kez duyana dek, uzunca öyküsünü anlatır, kurtulur. Önce şunu bir bil, o en birincidir, aslandır. Metanet göstermeyi başardığın bu ilk saldırı, seni mutlu sona götürmesi muhtemel bir aşamadır. Sohbet arasına yeteri kadar övgü, biraz da hayranlık serpiştirmeyi unutma, bu arada olur da burnun yere düşerse onu da boş bulunup alma.
5. Aslanın kalbine giden yol ne yazık ki midesinden geçmez!

Bay her şeyi biliri öyle annenin eli değmiş gibi, parmaklarını yedin di mi? Benzeri geleneksel deyişlerle kandıramazsın. Aslan, zaten dünyanın en lezzetli yemeğini yemiş, eser miktarda koyduğunuz kekiğin kokusunu almasa da, çoktan almıştır. O sizden şıklıklara boğulmuş bir sunumla önce gözünü doyurmak, abidik gubidik isimlerle sunduğun, dünya mutfağına daldıran yemeklerin sahne tozu yutmak ister.
6. Kibir okyanusunda kahkahalarla yüzmeye hazır ol!

Adaletin terazisi gibi hassas olmalı durduğun yer. Aslan erkeği methiyelere, övgülere bayılır, sen yine de fazla havaya sokup havanı alma. Gül, güldür, anı yaşa. Planları unut, ajandaları kaldır, hatırlatmaları kapat. Aslanın rüzgarına aç yelkenini, yaşa. Eğlencenin merkezi aslanın mottosu belli. Biri “Carpe Diem” mi dedi?
7. İzin ver galibiyet dansını seninle yapsın

Aslan; kavganın, tartışmanın, mücadelenin temsilidir. Dişini, tırnağını, harici kılıçlarını göster, acıt ama yaralama, bırak o kazansın. Oskarlık oyuncu Aslan’ın karşısında talimli olmalı, ezberini iyi yapmalısın. Hayran olunacak yanı kalmayan Aslan, yeni hayranlar bulmaya meyledebilir. İzin ver sonsuza dek seni elde etmeye çalışsın. Çünkü, mücadele etmediği bir galibiyet, onun için yaşanmamış sayılacaktır.
Son söz; Aslan erkeği güneş battığında, sahne ışıkları sönüp perde kapandığında, yanında kedi olabileceği bir güce aşık olmak ister. Sen yine de oklavayı elden bırakma
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
altın, aslan, erkeği, ile, kural, senin


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Ahmet Kural Biyografi - Ahmet Kural Kimdir? DeepSilence Sanatçılar 2 22 Nisan 2023 09:43
Altın ve değerli taşlardan oluşan onlarca eşya ile gömüldü: Altın Çocuk mumyası 'açıldı' Zeytin Dünyadan Haberler 1 25 Ocak 2023 11:04
Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 9 Aralık 2022 güncel altın kuru fiyatları Beatrice Ekonomi Dünyası 0 09 Aralık 2022 11:28
Şeyma Subaşı kural dinlemedi Beatrice Ünlülerin Dünyası 0 14 Mayıs 2022 12:24
Aslan Burcu Kadını Aslan Burcu Erkeği Uyumu mamihlapinatapai Aslan 0 06 Mayıs 2022 10:29




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net