Forum Logo




Aslan Burcu Ve Para


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Asi Ruh

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 03 Haziran 2023, 06:52   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Aslan Burcu Ve Para




Aslan Burcu Ve Para
Www.TrendForum.Net



Zenginlik denilince akla ilk gelen Aslan burcudur. Dünya onlar için yaratılmış gibi davranmaya bayılırlar. Sizin gibi lükse düşkün birisi için para biriktirmek oldukça zordur. Aslan burcu olarak her şeyin en iyisine sahip olmak istersiniz. Daha azına razı olmak zorunda kalırsanız çok mutsuz olursunuz.

Hayattan büyük beklentileriniz vardır. Beklentileri fazla olmayanların hayatta ilerleyemedikleri bilinen bir gerçektir onun için kimsenin söylediklerine kulak asmayın. Yalnızca hak ettiğinize inandığınız gelire sahip olabilmek için gerekli alın terini dökmeye hazır olun.

Aslan burcu çok cömerttir. Çocuklarınız varsa onların her isteğini karşılamak için çok çaba gösterirsiniz. Ailenizi ve arkadaşlarınızı abartılı bir biçimde şımartmanıza gerek yok. Sürekli hediyeler vererek, yemekler ısmarlamasanız da sizi aynı şekilde seveceklerdir.

Aslan burcu sahip oldukları şeylerden ya da üstün zevkinden dolayı hayran olunmak ve saygı duyulmak ister. Bütçenizin yettiği kadarı ile bu zevklerinizi tatmin etmeli ve bazı şeylerden fedakarlık yapmalısınız. Paranızı sonuna kadar harcamayın ve ileriyi düşünün. Ateş elementi olarak gerçekçi değilsinizdir ama hayal gücünüz ve yaratıcılığınız çok gelişmiştir, bunu iyi değerlendirin.

Aslan insanı çok gururludur ve parasız kaldığı zaman bunu en yakınlarından bile gizleyebilir. Bu yüzden para sıkışıklığı çektiği zaman durumu anlaşılacak diye kimseden yardım istemez. Mantıklı olun ve kiranızı ödeyemeyecek durumdaysanız borç alın. Görüntüyü kurtarmaya çalışarak aptallık etmeyin, daha zor duruma düşebilirsiniz.
Allecra bunu beğendi.
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aslan, burcu, para


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Koç Burcu Ve Para Asi Ruh Koç 1 03 Haziran 2023 07:07
Yengeç Burcu Ve Para Asi Ruh Yengeç 0 03 Haziran 2023 06:51
İkizler Burcu Ve Para Asi Ruh İkizler 0 03 Haziran 2023 06:50
Boğa Burcu Ve Para Asi Ruh Boğa 0 03 Haziran 2023 06:48
Aslan Burcu Kadını Aslan Burcu Erkeği Uyumu mamihlapinatapai Aslan 0 06 Mayıs 2022 10:29




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net