Forum Logo




Ağustos Ayında Aslan Burcu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 02 Ağustos 2023, 00:05   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Ağustos Ayında Aslan Burcu




Ağustos Ayında Aslan Burcu
Www.TrendForum.Net

ASLAN, Ağustos ayında astrolojik açıdan önemli gelişmeler sizi bekliyor. 1 Ağustos'ta gerçekleşecek Kova dolunayı, birebir iletişimde olduğunuz kişilerle aranızdaki olayları düşünmenize ve sonuca ulaşma isteğinizi artırabilir. Nihayete erdirmek istediğiniz durumlara odaklanabilirsiniz.

Güneş'in ve retro hareketine devam eden Venüs'ün 13 Ağustos’ta burcunuzdaki kavuşumu, kendinizi hangi konularda nasıl ifade ettiğinize dikkat etmenizi sağlayacak. Bu dönemde yaratıcı ve yetenekli olmanıza rağmen ileriye gidemediğinizi düşünmek sizi mental olarak yorabilir. Kendi yeteneklerinizi daha iyi kullanabilmek ve kendinizi ifade edebilmek için zaman ayırmanız önemli olacak.

27 Ağustos’ta Terazi burcuna geçen Mars, pek çok konuda kendinizi yetiştirmenize, yeteneklerinizi geliştirmenize ve yaşadığınız sorunları çözmenize destek olacak. Bu süreçte hedeflerinize odaklanabilir ve kişisel gelişiminiz için adımlar atabilirsiniz.

Ağustos ayı sizin için iletişimde farkındalık, kendinizi ifade etme ve kişisel gelişim dönemi olacak. Potansiyelinizi en iyi şekilde kullanmak ve önemli adımlar atmak için cesur olun. İyi şanslar!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ağustos, aslan, ayında, burcu


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Ağustos Ayında Yengeç Burcu DeepSilence Yengeç 0 02 Ağustos 2023 00:04
Ağustos Ayında İkizler Burcu DeepSilence İkizler 0 02 Ağustos 2023 00:04
Ağustos Ayında Boğa Burcu DeepSilence Boğa 0 02 Ağustos 2023 00:03
Ağustos Ayında Koç Burcu DeepSilence Koç 0 02 Ağustos 2023 00:02
Temmuz ayında aslan burcu DeepSilence Aslan 0 03 Temmuz 2023 22:56




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net