Forum Logo




Burçların Plaj Aktiviteleri

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 07 Mart 2023, 02:48   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Burçların Plaj Aktiviteleri




Burçların Plaj Aktiviteleri
Www.TrendForum.Net

Koç



Canlı, hareketli, deli dolu Koç’un enerjisi her daim tavan! Arkana yaslanıp rahatlamak hiç sana göre değil! Sürekli hareket halinde olmaya, adrenaline ve rekabet için bir sebebinin olmasına bayılıyorsun. Plaj voleybolu tam senin kalemin! Hırsın ve alacağın keyif sayesinde her oyunu kazanacak, geçirdiğin gün seni ekstra mutlu edecek!

Boğa



Doğayı ve kaliteyi seven Boğa’nın, huzur ve rahatı yakalayabileceği bir aktivite onun için biçilmiş kaftan! İster kumsalda, istersen yeşilliklerin arasında, hiç fark etmez, karnını doyurabileceğin keyifli bir piknik tatil boyunca unutulmazın olacak. Hatta gel beraber hayal edelim; deniz manzarasına sahip güzel bir plaj battaniyesi üzerinde, dalgaların sesini duyarak en sevdiklerinde keyifli bir piknik ve mükemmel bir yaz… Canın çekti değil mi?

İkizler



Burçlar aleminin en sosyallerinden birisin, her gün farklı bir şeyler yapmak isteyen, meraklı ve çeşitliliği seven bir karaktere sahipsin! Tek başına seyahat etmekten keyif almıyor, sürekli olarak yanında en sevdiklerin olsun istiyorsun. O halde hazır ol! En sevdiğin arkadaşlarınla çevrili plajda bir şenlik ateşi, ideal sahil aktiviten olacak. Arkadaşlarınla gün aydınlanana kadar sohbet edecek, yaşam enerjini yükselteceksin!

Yengeç



Duygusal ve derin bir tarafı olan Yengeç, anılarda yaşamaktan keyif alır ve etrafındaki insanlardan şefkat görmeye bayılır. Sana göre plajda olabilecek her aktivitenin duygusal bir tarafı var. Hele bir de hayatında en sevdiklerinle kumsalda güneşin batışını izlemek… Tarif edilemez! Sadece bunun için bile her gün plaja gidebilir ya da tatile çıkabilirsin!

Aslan



Eğlence ve keyfine düşkün birisin, hatta her hareketin hayattan haz alma üzerine kurulu diyebiliriz! Sakin geçen tatiller asla sana göre değil ve bir aktiviteye katılmak istiyorsan paraya hiç acımayacağını cümle alem biliyor! O halde sörf dersleri almaya başlayabilir, hevesin sayesinde çok kısa zamanda kendini çok iyi geliştirebilirsin. Emin ol arkadaşların kıyıdan hayran hayran seni izleyecek!

Başak



Hayatını en ince ayrıntısına kadar planlıyor, içinde sürprizlerin olmasından pek hoşlanmıyorsun. Bu yüzden sadece rahatlamanı sağlayacak, sade ve gösterişsiz bir tatilden keyif alıyorsun. Güneşin tadını çıkarırken kendini yeni bilgilerle dolduracağın, günlerdir okumayı beklediğin kitabın ile keyif yapmaya hazır mısın? Dalgalanan denizin sesini duymak, tuzlu havayı koklamak ve bu sırada elde edeceğin bronzluk ile harika bir gün seni bekliyor!

Terazi



Her yerde bir güzellik, romantizm ve şıklık arıyorsun ve gittiğin yerlerde sürekli olarak mutlu insanlar görmek istiyorsun. Plaj, içindeki estetik duygusunu sadece o an değil, tatilden döndükten sonra da beslemeli. O halde bol bol fotoğraf ve video çekmelisin! Tanıştığın insanlarla harika anılar biriktireceğin tatilde onlarla da fotoğraf çekilmeyi unutma, mutluluğundan geri kalma!

Akrep



Bir yere gittiğin zaman yalnız kalmak, doldurduğun kafanı tamamen boşaltmak istiyorsun! Gizem ve güzelliklerle dolu bir plajdayken orayı daha derin bir şekilde incelemeyi hatta keşfetmeyi canın çekiyor hep. Boylu boyunca sahilde yürüyebilir, bulunduğun kıyıdaki deniz canlılarını görebilir, yumuşak dalgaların sesini dinleyebilirsin!

Yay



Farklı kültürlere oldukça meraklı, girişken ve maceraperest bir yapın var ve sürekli yepyeni insanlar ile tanışmak istiyorsun! Hayat senin, kendini kasmadan, sıkmadan içinden geldiği gibi hareket edebilirsin. Plajda yeni insanlarla tanışabilir, yepyeni maceralara atılabilir, arkadaş grubunu genişletebilirsin. Hem belki de yaz aşkın da oradadır kim bilir!

Oğlak



Sana her zaman “işkolik” diyorlar, ancak sen gezmekten, tatil yapmaktan, farklı aktivitelerden inanılmaz keyif alıyorsun. Üzerine yoğunlaşacağın hobilerle uğraşmak seni hayata bağlıyor. Çalışmayı, disiplinli olmayı ne kadar seversen sev, tatile gitmek kafanın boşalmasını sağlıyor ve seni tamamen yeniliyor. İster tek başına, ister en yakın arkadaşlarında sahilde kumdan kaleler inşa etmek yüzüne gurur verici bir gülümseme yerleştirecek bizden söylemesi!

Kova



Macera için yaşayan Kova, kendi başına kalmayı da insanlarla eğlenmeyi de çok sever, sınırlamalara asla gelemez! Özgür ruhun, sıra dışı ve entelektüel yapın ile farklılığını ortaya koyuyor, bir anda ortadan kaybolup kendini hiç bilmediğin bir yerde bulmak istiyorsun. Bir kumsaldayken sadece sahili keşfetmek seni tatmin etmiyor. Suyun altında apayrı bir dünya olduğunu biliyor ve çok merak ediyorsun! O halde dalgalara doğru koş ve kendini suya bırak! Emin ol dalış tam sana göre!

Balık



Hayal gücünü sürekli beslemekten hoşlanan bir yapın var ve iflah olmaz bir romantiksin sevgili Balık! Plajdayken ne zaman bir deniz kabuğu görsen sanatçı ruhun kabarıyor ve onlara karşı içinde bir hayranlık oluşuyor! Deniz kabuklarını toplayabilir, yaratıcılığını ortaya koyarak kendin yap ürünleri ortaya çıkarabilirsin. Hayal gücünü canlandırmak için onları topladıktan sonra su altı yaşamı da kafanda canlandırabilirsin!
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 07 Mart 2023, 07:48   #2
Çevrimiçi
Yanıt: Burçların Plaj Aktiviteleri




Deniz kum güneş plajlar beni özledi
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 07 Mart 2023, 08:26   #3
Çevrimiçi
Zehirlidir uzak durun
Yanıt: Burçların Plaj Aktiviteleri




Kova olmayı seviyorum..
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aktiviteleri, burçların, plaj


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
20 Yaş Altı Plaj Voleybolu Türkiye Şampiyonası Sona Erdi KoJiRo Voleybol 0 29 Haziran 2022 18:14
Plaj'da Millilerimizden Altın ve Gümüş Madalya KoJiRo Voleybol 0 29 Haziran 2022 18:13
2022 Balkan Plaj Voleybolu Şampiyonası Başladı KoJiRo Voleybol 0 26 Haziran 2022 13:53
U20 Plaj Voleybolu Türkiye Şampiyonası Duyurusu KoJiRo Voleybol 0 18 Haziran 2022 08:29
Plaj Voleybolu Dünya Pro Tour Balıkesir Etabı'nın Heyecanı D-Smart'ta KoJiRo Voleybol 0 18 Haziran 2022 08:25




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net