Forum Logo




Burcunuza Göre Sizi Diğerlerinin Gözünde Çekici Kılan Özelliğiniz Ne?

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 16 Mart 2023, 13:10   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Burcunuza Göre Sizi Diğerlerinin Gözünde Çekici Kılan Özelliğiniz Ne?




Burcunuza Göre Sizi Diğerlerinin Gözünde Çekici Kılan Özelliğiniz Ne?
Www.TrendForum.Net



Elbette burçlar, karakterimiz hakkında her şeyi söylemiyor. Ancak diğerlerinin sizde çekici bulduğu özellikler hakkında ipuçları verebilirler!

Konu burçlar olduğunda kimileri burçlara inanmadığını söyleyip durur. İnanın ya da inanmayın, burcunuz size pek çok konu hakkında minik ipuçları verebilir. Aşk ilişkileriniz de dahil! Her burcun, onu diğerlerinin gözünde çekici kılan bazı özellikleri vardır. Biz de sizler için her burcun en çekici özelliğini araştırdık ve yazdık. Sizi diğer insanların gözünde çekici kılan şeyleri öğrenmeye hazır mısınız? Cevabınız evetse sizleri hemen aşağıya alalım…

1. Koç cesur ve heyecanlıdır

Koç, inanılmaz hamleleriyle daima takdir edilir. Doğal bir liderdir ve korkmadan sorumluluk alır. Koçun hareketli doğası, partneri için heyecan verici olabilir. Koçlar, insanları kolayca kendilerine hayran bırakırlar.

2. Boğa duygusaldır

Boğa burcunun en bilinen özelliklerinden biri duygusal olmasıdır. Ek olarak sevgilerini öperek ya da sarılarak belli etmeyi çok severler. Partnerlerine mümkün olduğunca dokunmak isterler. Bir ilişkiye sakinlik ve istikrar katarlar.

3. İkizler canlı ve etkileyicidir

İkizler, değişen kişilikleriyle tanınırlar. Eğlenceli ve girişkenlerdir. Tabii gerektiğinde de son derece ciddi olabilirler. Ruh halleri nasıl olursa olsun, her zaman etkileyici ve ilgi çekici bir havaları vardır. Doğaları gereği meraklı ve keşfetmeye istekli olurlar.

4. Yengeç hassastır

Kimi insanlar duygularıyla yüzleşmekten korksa da Yengeç bunlardan biri değildir. Duygusal dürüstlükleri ve empati yetenekleriyle dikkat çekerler. Aynı zamanda çok sadıklardır ve sizi anlamak için ellerinden geleni yaparlar.

5. Aslan çekici ve çapkındır

Aslan, hemen hemen herkesle iletişim kurabilir. Sürekli şakalar yapar ve son derece flörtözdür. Haliyle çevresindekiler ona kolayca çekilir. Bu durum kimilerinin pek hoşuna gitmese de kimileri de Aslanların bu flörtöz karakterinden etkilenir.

6. Başak zekidir

Başak, biriyle ilgilendiğinde tüm dikkatini ona verir ve onun hakkında olabildiğince fazla şey öğrenmeye çalışır. Bir şeye ihtiyacınız olduğunda daima orada olur ve son derece analitiklerdir. Başak, partnerinin mükemmele ulaşması için elinden gelen her şeyi yapacaktır.

7. Terazi sadık ve adildir

Terazi, inanılmaz derecede kibardır ve her zaman diğerlerinin hislerini de dikkate alır. Dengeyle ilişkilendirilen bu burç, yanıldığını kabul etmekten korkmaz. Ayrıca partnerine son derece bağlıdır.

8. Akrep gizemlidir

Akrepleri çekici kılan şey, gizemli karakterleridir. Ek olarak romantiklikte sınır tanımazlar. Yoğun ve gizemli bir doğaya sahip olan bu burç, karanlık taraflarıyla da dikkat çeker.

9. Yay maceracıdır

Doğuştan gelen bir maceraperestliğe sahip olan bu burç, suç ortağı olmaktan son derece keyif alır. Olayların her zaman iyi yönlerini görürler, haliyle hayalperest olmakla suçlanırlar. Büyüleyici bir enerjiye sahip olan Yay, hayatınıza pozitiflik katacaktır.

10. Oğlak güvenilirdir

Oğlaklar, güvenilirlikleriyle bilinirler. Kimileri bu özelliği sıkıcı bulsa da Tinder randevularından sıkılanlar için harika bir partner olabilir. Her zaman sabırlı ve dengeli olan bu burç, hayatınıza istikrar getirecektir.

11. Kova insanlara yardım etmeyi çok sever

Asla bencil olamayan Kovalar, dünyayı kurtarmak için ellerinden gelenin en iyisini yapmak isterler. Bu enerjileri kalplerinden gelir. Bir Kova, partnerine daima yardım etmek ister ve onu dikkatli bir şekilde dinler.

12. Balık romantiktir

Balık, çevredeki bunca acıya rağmen empatiyle doludur. Acınızı kendi acısı gibi benimser. Bu nedenle rahat ve huzurlu hissetmeniz için elinizden geleni yapar. En romantik burçlardan biri olan Balık, partnerini mutlu etmek için çılgın fantezilere atılmaktan hiç çekinmez.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 16 Mart 2023, 13:13   #2
Çevrimiçi
Zehirlidir uzak durun
Yanıt: Burcunuza Göre Sizi Diğerlerinin Gözünde Çekici Kılan Özelliğiniz Ne?




Ah bu yardımseverliğim...
__________________
Vazgeçilmez değilim, değilsin, değilsiniz.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcunuza, çekici, diğerlerinin, göre, gözünde, kılan, sizi, özelliğiniz


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
En ilginç özelliğiniz nedir? Never Give Up Trend Sorular 2 18 Haziran 2023 21:48
Bir kızın ilişkide ilk adımı atması basitlik mi oluyor erkeğin gözünde? Beatrice Kafamıza Göre 8 03 Haziran 2023 20:00
Karakterinizde en beğendiğiniz özelliğiniz nedir? Beatrice Trend Sorular 13 27 Mayıs 2023 17:44
Bilime Göre Kadınların Çoğunun "1.80 Üstü" Erkekleri Daha Çekici Bulmasının Sebebi Ne? Zeytin Trend Kadınların Dünyası 0 07 Mart 2023 17:16
Kış mevsimini çekici kılan detaylar Beatrice Trend Sözlük 5 24 Ekim 2022 20:15




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net