Forum Logo




Dünyanın Sonu Geldiğinde Hangi Burç Nasıl Davranacak?

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 16 Mart 2023, 15:58   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Dünyanın Sonu Geldiğinde Hangi Burç Nasıl Davranacak?




Dünyanın Sonu Geldiğinde Hangi Burç Nasıl Davranacak?
Www.TrendForum.Net

1. Koç – Yeni dünyanın öncüsü olur

Hırslı kişiliğiyle tanıdığımız Koç, korkusuz bir lider rolünü üstlenerek cehennemin canavarlarına karşı koyabilecek ve yeni bir insan toplumu oluşturmaya çalışacak. Yönetici gezegeni Mars olan bu burç için ateş ve kükürt korkulacak şeyler değil, aksine fethedilecek şeyler! Herkesi bir araya getiren Koç, asla teslim olmayarak herkese örnek olacak. Bununla birlikte dürtüsel hareket eden bu burç, yeni halkını felakete sürükleyebilir. Eğer dürtülerini kontrol etmekte zorlanıyorsa liderliği daha rasyonel bir burca bırakmayı deneyebilir. Bu, kahraman olmayacağı anlamına gelmiyor!

2. Boğa – Yeraltı sığınağına yerleşir

Kaos ve ani değişiklikler, düşünmek ve plan yapmak için zamana ihtiyaç duyan Boğa burçlarını olumsuz etkileyebilir. İyi haber şu ki Boğa, inatçılığı sayesinde güçlü bir rakiptir. Daima sonuna dek savaşır. Dolayısıyla kendine uygun bir sığınak bulduktan sonra sağduyulu bir şekilde hareket edecektir. Bir başka avantaj ise çalışmayı oldukça sevmesidir. Bağlılıkları ve adanmışlıkları sayesinde yeni dünyada hayatta kalabilir. Tabii sığınağından yararlanmak isteyen sahte dostlara da dikkat etmeli!

3. İkizler – Yeni şartlara hemen adapte olur

Hem yeni şartlara hızlı bir şekilde uyum sağlayan hem de saklanma noktalarını bulan İkizler, gizlilik ve gözlem konusunda çok başarılıdır. Doğuştan gelen merakı ve keskin iç görüsü, onu yeni dünyanın hakimi yapar. Ön saflarda savaşmasa dahi yeni bilgiler bulmak ve canavarların hassas noktalarını belirlemek konusunda oldukça başarılı olacaktır. İkizler, mümkün olan en hızlı şekilde öğrenir. Fikirlerini paylaşmaya ve fikir alışverişinde buluşmaya daima açıktır.

4. Yengeç – Arkadaşlarının ve ailesinin iyi olduğundan emin olur

Kaosun her geçen gün büyüdüğü bu ortamda Yengeçler, ailesinin ve arkadaşlarının güvenliğini ön plana koyacaklardır. Tutkulu ve düşünceli karakteriyle tanıdığımız bu burç, zorlukların üstesinden gelerek birleştirici bir görev üstlenecek! Düşmana karşı sempati beslemediği sürece sadık bir ekip arkadaşı olabilirler. Unutmamanız gereken şey şu ki bir yengeç daima duygularına göre hareket eder. Dolayısıyla yaralanmış kişilere, yaşlılara ve çocuklara bakmakta harikadır.

5. Aslan – Çevresine rehberlik eder

Liderlik özelliğiyle bilinen Aslan, hem cömert hem de sadık bir burçtur. İnsanları ortak bir amaç için birleştirmekte başarılıdır. Ek olarak harika stratejiler geliştirebilirler. Kıyamet ortamına neşe ve eğlence katacak bir burç arıyorsanız bu o! 😊 Cazibeleri ve karizmaları, güvenilir bir profil çizmelerini sağlar. Olumsuz özelliklerine gelecek olursak bir kere tedirgin olmuş bir Aslanı tekrar harekete geçirmek oldukça zordur. Ek olarak daima egolarını pohpohlamanız, onları övmeniz gerekebilir.

6. Başak – Sevdiklerinin yasını tutar

Pratik ve yöntemsel ilerleyen Başaklar, küçük ayrıntıları dahi gözden kaçırmazlar. Bu büyük felaketin ardından bile sevdiklerinin yasını tutmaya devam edecekler. Yas tutmak ve sevdiklerini anmak, tüm bu kaosun içerisinde güzelliği ve huzuru bulmalarına da yardımcı olacak. Başaklar, sürekli olarak organize olma eğiliminde oldukları için tüm ayrıntıları hesaba katarlar. Yönetici gezegenleri Merkür, yürekten konuşmalar yapmalarına ve iyiliği bulmalarına yardımcı olur.

7. Terazi – Adaleti sağlar


Çevrelerindeki düzeni ve adaleti sürdüren Teraziler, saldırganlıktan hoşlanmazlar. Kıyamet sonrası dünyada dengeyi bir nebze olsun sağlamaya çalışacaklardır. Nezaket ve saygının önemini hepimize hatırlatacaklar. Teraziler, kurnaz ve inatçı burçlardır. Bu durum idealistliklerinin aşırıya kaçmasına neden olabilir. Yine de en adaletli kararların alındığından ve işlerin en iyi şekilde yapıldığından emin olmak isteyeceklerdir.

8. Akrep – Ölümüne savaşır!

Konu baştan çıkarmak olduğunda Akrepler bu işin ustasıdır! Gerekli tüm araçları ve taktikleri kullanarak hayatta kalmaya çalışırlar. Bu burç, hayata tutkuyla yaklaşır. Bu nedenle becerikli, cesur ve inatçıdır. Bununla birlikte saldırganlığa eğilimleri vardır. Zaman zaman gereğinden fazla şüpheye düşebilirler. Bu iki özellik daha fazla kaosa ve yıkıma neden olabilir. Yine de canını dişine takacak ve son ana dek savaşacaktır. Yenilenme ve dönüşüm konusunda da ustadır.

9. Yay – Dünyayı gezer

Felsefeyi, özgürlüğü ve bilinmezliği seven bu burç, kıyamet sırasında dünyayı dolaşmanın bir yolunu arayacaktır. Kıyameti adeta bir fırsata çevirecek olan Yay, hayallerini gerçekleştirmekten geri durmayacaktır. Yönetici gezegeni Jüpiter olan bu burç, sınırsız bir çoşku ve merağa sahiptir. Yaşanan kaosa gülüp geçmenin bir yolunu bulacak, özgürlüğün tadını çıkaracaktır. Anlayacağınız maceracı ruhundan hiçbir şey kaybetmeyecek!

10. Oğlak – Bir iletişim ağı kurar

Korku temelli hareket eden bu burç, pratikliğiyle bilinir. Kıyametin ardından etrafta saklanan insanları bulmak ve onlarla bağlantı kurmak için bir yol geliştirecektir. Özenli karakteriyle tanıdığımız Oğlaklar, hayatta kaldıkları için suçluluk duyabilir. Ek olarak geçmiş anılar, üzülmesine ve dikkatinin dağılmasına neden olabilir. Tüm bu zorlukları güçlü bir iletişimle aşacağına şüphemiz yok!

11. Kova – Tek başına üstesinden gelmeye çalışır

Kova eğlenceye düşkün bir burç olmasına rağmen kıyamet ortamının yarattığı kaos ve duygusallık, sınırlarını zorlamasına neden olacaktır. Geride kalanları kurtarmadan önce bir süre derinlemesine düşünmek ister. Bunun için zamana ihtiyacı vardır. Yani tek başına yollara düşer! Hiçbirimiz bu yalnızlığın ne kadar süreceğini bilmesek de zamanın Kovalar için son derece önemli olduğunu söylemeliyiz. Hazır olduklarında ise kaosa göğüs germek için ortaya çıkacaklar.

12. Balık – Umut ışığının peşine düşer


Balıklar, hayatın akışına göre hareket ederler. Bilinen en eski burçlardan biri olan Balık, sezgisel yönleriyle tanınır. Bilge yönüyle dikkat çeken bu burç, karanlığın içerisindeki ışığı ilk gören olacaktır. Çevresindekilere şefkat ve özenle yaklaşan Balıklar, bu yeni dünyadaki ruhsal dengeyi de sağlayacaklardır.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burç, davranacak, dünyanın, geldiğinde, hangi, nasıl, sonu


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Alttaki üye hangi burç? Rü_ Trend Oyunlar 180 03 Şubat 2024 17:32
Hafta sonu nasıl geçti? Hafta sonu ne yaptınız? Beatrice Kafamıza Göre 25 06 Kasım 2023 18:51
Hangi Burç Aşkta Neyi İstemiyor? Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 4 25 Nisan 2023 13:53
Hangi Burç Nelere Huysuzlanır Rima Astroloji ve Burçlar Dünyası 4 23 Ekim 2022 18:46
Hangi Burç Sevgilisini Nasıl Kıskandırır? Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 1 23 Ekim 2022 18:17




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net