Forum Logo




İlk Görüşte Aşka En Sık Düşen Burçlar

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 16 Mart 2023, 16:17   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
İlk Görüşte Aşka En Sık Düşen Burçlar




İlk Görüşte Aşka En Sık Düşen Burçlar
Www.TrendForum.Net

Ah aşk! Ne onunla yapabiliyorsun, ne onsuz! Ne getirdiklerine sevinebiliyorsun, ne götürdüklerine üzülebiliyorsun. Garip bir dengeler (belki de dengesizlikler) denklemi, işte! Birçoğumuz aşka karşı oldukça mesafeliyiz. Belki sen de öylesin, kim bilir? Ama bazı burçlar da var ki onlar asla aşka karşı koyamıyorlar, aşk için yaşıyorlar, aşk için yaratılmışlar. Bazıları sadece o ilk flört dönemini çok seviyorlar ve zaman geçip ilişkiye dönünce eski heyecanı bulamayıp sıkılmaya başlıyorlar. Bazıları da ilk görüşte aşka deli oluyorlar. Ben de buradan yola çıkarak, ilk görüşte aşka en sık düşen burçları paylaşmak istedim. Bakalım senin burcun da ilk görüşte aşka kapılanlar arasında mı? Hazırsan, başlıyoruz…

İlk Görüşte Aşka En Sık Düşen Burç: Sabırsız Koç

İçi de dışı da ayrı kaynayan Koç burcu, hayatının her alanında olduğu gibi ilişkiler alanında da oldukça hareketlidir. Yerinde duramadığı için bir ilişki içinde kalıp kendisini ilişkiye vermek konusunda çok becerikli olduğunu söyleyemem. Bu da onu uzun ilişkiler yaşamaktansa sürekli olarak ilk görüşte aşka çeker. İlişkiyi uzun uzadıya yaşamak yerine kısa yoldan ilk görüşte aşka düşmeyi yeğler. Koç burcunun sabırsız yapısı, onun karşısındaki insanı uzun uzadıysa tanımasına, onu öz benliği ile sevmesine olanak vermez. Bu nedenle Koç burcu ilk kez gördüğü birine hemen âşık olur, onunla ilgili kendi kendine hayaller kurar. Kendi aklında, hayatındaki kişide olmasını istediği özellikleri gördüğü bu kişinin kimliğine yapıştırır.

İlk Görüşte Aşka En Sık Düşen Burç: Şıpsevdi Terazi

İlk görüşte aşka çabucak ve sürekli düşen bir diğer burç ise Terazi burcudur. Tipik bir hava grubu burcu olarak, Terazi burcu da diğerleri gibi oldukça çapkındır. Bu nedenle ilk elektrik ve flört onun için oldukça önemlidir. Sabit bir ilişkiye girmektense kısa süreli flörtler ya da ilk görüşte aşklar tam da ona göredir. Tüm Terazi burçları genel olarak oldukça çekicidir. Kültürlüdürler, espriler yaparlar, güzel konuşurlar, şık iltifatları ile baş döndürürler. Bu da karşılarındaki insanın bir anda onlardan etkilenmesine neden olur. Durum böyle olunca Terazi burcunun aşk defterinin kabarık olması, birini uzun uzun tanımaktansa ilk görüşte aşkı tercih etmesi çok da zor olmuyor tabii.

İlk Görüşte Aşka En Sık Düşen Burç: Romantik Balık

Hayalperest Balık burcu, ne yaşarsa kendi hayal dünyasında yaşar. Hayal gücü o kadar yüksektir ki büyük aşk hikâyelerinin başkahramanı olmayı arzular. Karşısındaki kişiyi de masalının prensi / prensesi olduğuna inandıracak kadar da güçlü bir âşıktır. Aşkı da kalbinde büyütür, sevgiyi de ilgiyi de. Durum böyle olunca gözüne ve gönlüne hitap eden ilk kişiye ilgi duymaya başlar. Sınırını bilmeyen naif Balık burcu ilk görüşte yaşanan aşka hemen düşer, karşısındakinin de düşmesine neden olana kadar uğraşır ve bırakmaz.

Eğer sen de burcunla ilgili bilgileri daha detaylı öğrenmek istiyorsan Moyra’yı indirebilir, doğum haritanı inceleyebilir ve ister bireysel ister ilişkiler için hazırladığımız çeşitli içeriklerimizin içerisinde aradığını bulabilirsin.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 16 Mart 2023, 16:18   #2
Çevrimiçi
Yanıt: İlk Görüşte Aşka En Sık Düşen Burçlar




olm bunları kim yazıyor ya
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aşka, burçlar, düşen, görüşte, sık, İlk


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
İlk görüşte aşka inanır mısın? Never Give Up Kafamıza Göre 14 Dün 17:54
Aşka olan inancınıza 5 üzerinden bir puan verseniz kaç olur? Beatrice Kafamıza Göre 10 21 Nisan 2023 09:58
Düşen birine gülmek Beatrice Trend Sözlük 8 24 Ekim 2022 19:36
saça düşen ilk ak tel Beatrice Trend Sözlük 5 28 Eylül 2022 20:49
Aşk || İslam Dini ve Aşka Bakış DeepSilence Trend Ansiklopedi 0 31 Mayıs 2022 14:54




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net