Forum Logo




Mükemmel Partneri Bulmanın Kitabını Yazan Burçlar

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 18 Mart 2023, 09:34   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Mükemmel Partneri Bulmanın Kitabını Yazan Burçlar




Mükemmel Partneri Bulmanın Kitabını Yazan Burçlar
Www.TrendForum.Net

Mükemmel partneri bulmanın şansla bir alakası var mıdır? Birçoğumuzun yüzü, aşkta bir türlü gülemiyor; çünkü doğru partnerleri bir türlü seçemiyoruz. Sürekli yanlış partnerleri seçiyoruz. Doğru insanı seçsek bile bu kez de doğru zamanı seçememiş olabiliyoruz. Ama bazılarımız da bu konuda inanılmaz zekice adımlar atıyor, her bir ilişkilerinde seçebilecekleri en mükemmel partnerleri seçebiliyor ve onlarla oldukça sağlıklı ilişkiler yaşayabiliyorlar. Tabii mükemmel partneri seçebilmeleri, o attıkları adımların zekice olmasından dolayı mıdır yoksa kalplerinden gelen sesleri dinliyor olmasından dolayı mıdır yoksa mantıklarını konuşturmalarından mıdır gelin hep beraber karar verelim!

Boğa Burcu:

Zevk sahibi olan Boğa burcu, her konuda ağzının tadını iyi bildiği gibi, partner konusunda da bu durumu değişmez! Sağduyulu Boğa burcu, adeta bir insan sarrafı gibi karşısındaki insanın iyi mi yoksa kötü mü olduğunu anında anlar. Böylelikle temkinli davranarak partner olmayı düşündüğü kişiyle uyuşup uyuşmayacaklarını da anlamış olur.

Yengeç Burcu:

Yengeç burcunun sezgileri oldukça güçlüdür. Karşısındaki insanın, kendisine uyum sağlayacak kadar duygusal, ailesine ve sevdiklerine düşkün ve sevgi dolu olup olmayacağını anlamak zorundadır. Bunlardan emin olmadan o kişi ile partner olmaz. O kişinin Yengeç burcunun güvenini sonuna kadar kazanması gerekir, bu da oldukça zaman alacağından doğru olmayan kişiler bu ilk etapta elenirler.

Başak Burcu:

Başak burcu doğru partneri bulmak için gerçekten çok çalışır. Onun mükemmel insanları bulmasının sebebi ne şansı, ne hisleridir. Onun mükemmel partneri bulmasının nedeni, bu konulara gerçekten mesai harcamasıdır. Kimilerinin görüp de anlamadığı sinyalleri detaylı Başak burcu hemen anlar ve o kişiyle görüşmeyi keser. Bu şekilde en hatasız, en tehlikesiz ve en mükemmel partneri bulmayı başarabilir.

Oğlak Burcu:

Bir başka insan sarrafı olan burç da dikkatli Oğlak burcudur. Oğlak burcu karşısındaki insanın niyetini hemen okuyabilir. Bir insanın gerçekten mi iyi olduğunu yoksa iyi biri gibi mi davranmaya çalıştığını anlayabilir. Oğlak burcunun kriz zamanlarında yanında olacak ve espri duygusuyla da yüzünü güldürecek bir partnere ihtiyacı vardır. Bu özelliklere sahip mükemmel partneri bulana kadar durmaz.

Kova Burcu:

Kova burcu en duygusal burç olmayabilir belki ama en zeki burçlardan biridir ve her zaman en mükemmel partnerleri bulmuştur. Bazıları buldukları bu partnerlerle uzun bir süre arkadaş kalmayı dener, bu sırada onları iyice tanıdıktan sonra kendilerini bu ilişkiye adar.

Balık Burcu:

En duygusal burçlardan bir diğeri olan Balık burcunun çok kuvvetli bir altıncı hissi vardır. O kendisini için doğru insanı gördüğü an, gözünden tanır. İnsanların kalbini ve nasıl insanlar olduklarını anlar. İçlerinden gelen sese kulak verdiklerinde ise mükemmel partneri seçmelerinin önünde hiçbir engel kalmaz.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 18 Mart 2023, 09:58   #2
Çevrimiçi
Yanıt: Mükemmel Partneri Bulmanın Kitabını Yazan Burçlar




Bu boğa burcu her yerden çıkıyor farkında mısınız?
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bulmanın, burçlar, kitabını, mükemmel, partneri, yazan


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Kadınlar İyi SMS Yazan Erkeklerden Hoşlanıyor Beatrice Kadın & Erkek İlişkileri 3 26 Nisan 2023 17:57
Robot Kartal - Yazan Ve Okuyan: Serdar Yıldırım Serdar Yıldırım Serdar Yıldırım 1 20 Ocak 2023 18:05
Gözleri kapalı 10 parmak klavye yazan şahsiyet Destina Trend Sözlük 11 16 Aralık 2022 21:14
İstenmediği Halde Israrla Yazan Kişi devriksekiz Trend Sözlük 8 10 Ekim 2022 20:14
Oktay Kaynarca'nın Ben Bu Cihana Sığmazam dizisindeki partneri belli oldu Beatrice Yerli Diziler 0 14 Temmuz 2022 15:05




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net