Forum Logo




Aşktan Kaçan Burçlar Ve Bahaneleri

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 18 Mart 2023, 13:12   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Aşktan Kaçan Burçlar Ve Bahaneleri




Aşktan Kaçan Burçlar Ve Bahaneleri
Www.TrendForum.Net

Özgürlüğünü Aşka Tercih Eden Kova

Bugün yere göğe sığdırılamayan hatta hayatın anlamı olarak görülen aşk, Kovalara göre kocaman bir balon! Elbette sevmek, sevilmek çok güzel duygular ama yokluğu da dert edilecek şey değil. İnsanlar pekala tek başlarına da mutlu bir yaşam sürebilir. Kısıtlayıcı kimselerin varlığı olmadan gönüllerince yaşayabilecekleri bir hayat dururken insan başka ne isteyebilir? Haliyle özgür ruhlu Kovalar, aşkla ilk karşılaşmalarında arkasına bakmadan kaçar.

Uzun İlişkileri Monotonlukla Eşdeğer Gören İkizler

Genel anlamda bakıldığında aşk, İkizler için çok uzak bir kavram değil, hemen her gün aşık olabilir. Keyifli flörtler yaşarken mutluluktan uçabilir. Klişelerden ve sıradanlıktan uzakta keyfi bir hayli yerindedir. Ta ki işler ciddiye binene kadar! Aynı şeyi iki kez tekrarlarken bile içine fenalık gelirken bir ömür aynı yastığa baş koyma fikri onların aşktan koşar adım uzaklaşmasının yegane sebebi. Bilenler bilir, İkizler her daim yenilik ve macera peşindedir.


Standartlarını Karşılayabilecek Kimseyi Bulamayan Başak

Aslına bakılırsa Başakların aşkla herhangi bir sıkıntısı yok. Günün birinde gerçek aşkı bulmayı ve hayat boyu sürecek bir ilişkiye adım atmayı da yürekten isteyebilir. Tek sorun bunu gerçekleştirebilecekleri kimseyi bir türlü göremeyişleri. Armudun sapı, üzümün çöpü derken yalnız bir yaşamın rahatlığına kendini bırakabilir. Böylece insanların tahammül edemedikleri özelliklerine katlanma ya da kalbinin kırılma ihtimalini ortadan kaldırır.

Aşka Zaman Bulamayan Oğlak

Her daim mantığının sesini dinleyerek bugünlere gelen Oğlakların öncelikleri arasında aşk bulunmuyor. Daha doğrusu onca işinin gücünün arasında aşk oyunlarına sıra gelmiyor. Başarıdan başarıya koşarken yanında sevdiği biri olsa hiç fena olmaz tabii ama onların temel özellikleri kendi kendilerine yetebilmeleri. Zaman zaman aşkı düzenlerini bozacak tehdit olarak görmeleri de aşka yanaşmamalarındaki en önemli sebeplerden biri.

Hevesi Elde Edene Kadar Süren Koç

Koçların aşkı tek bir bakışla başlar. Ardından bir kovalamaca başlar. Aşkı kaçar, o kovalar. Gece aşkını düşünerek yatar, sabah yine onunla kalkar. Deli divane aşkına bir ömür biçmek gerekirse, ne yazık ki sevdiğini elde edene kadar. İlişki başlar başlamaz, bir soğuma başlar. Çok geçmeden de ayrılık çanları çalar. Bir de düşük tahammül eşiklerinin yarattığı agresif halleri var ki, eni sonu belli aşk öyküsü ilk tartışmada ortadan kalkar.

Bağımsızlık Bayrağını Göndere Çeken Yay

Görünürde Yayların aşkla bir alıp veremediği yok. Ne dibi görünmeyen duygu denizine girmekten çekinir ne de gittiği yolun sonunu düşünerek eşsiz duyguları kendine zehredebilir. Partnerinin aklından çıkarmaması gereken tek nokta Yayların bağımsızlığına gölge düşürecek herhangi bir hareketten kesinkes kaçınmaları gerektiğidir. Aksi takdirde tek başına özgür ve mutlu bir yaşamı seçmede tereddüt etmeyecektir.

İç Dünyasını Kolay Kolay Ortaya Sermeyen Aslan

İşin aslı Aslanlar aşk söz konusu olduğunda gözünü karartan burçlardan biri. Kovalamak yerine kaçan tarafta yer almak da en büyük istekleridir denebilir. Bunun sebebi çoğu zaman gururlarının her şeyin önünde gelmesi. Aynı zamanda gururlarının aşklarının önünü kesmesi de kuvvetle muhtemel tabii. Hangi Aslan, aşkı için küçük duruma düşmeyi göze almak ister ki? Bir de ser verip sır vermeyen tavırlarından görülmeyen iç dünyaları var ki, çözene kadar uzaklaşabilir karşısındaki.

Doğru Kişiyi Bekleyen Boğa

Burçlar dünyasında aşka yürekten inanan ve romantikliğiyle nam salan burçlardan biri aslında Boğalar. Daima gerçek bir aşk yaşamayı diler, doğru kişiyi bir ömür sabırla bekler. O güne dek karşısına çıkan potansiyel adayları da itinayla eler. Nitekim yanlış kişinin kalpte açtığı yaraların ne kadar zor kabuk tuttuğunu herkesten iyi bilir. Dolayısıyla da “o” kişi gelene kadar günler, aylar, yıllar gelip geçebilir.

Filmlerdeki Gibi Bir Aşkın Peşindeki Balık

Duygusal konularda kimselerin eline su dökemediği Balıkların hayallerindeki aşkı kolayca tarif edebiliriz. Aşk dolu gözlerle bakan, şefkatli kollarıyla sarıp sarmalayan ve ne olursa olsun yanından ayrılmayan bir sevgili. Tıpkı romantik komedi filmlerindeki karakterler gibi! Yüksek beklentiler işin içine girdiğinde işin rengi değişebilir tabii. Hayal kırıklığına uğrama ya da terk edilme korkusu, Balıkları aşktan soğutmaya yeter de artar.

Uzun Vadeli Planlar Kuramayan Terazi

Kalpleri sevgiyle atan Teraziler için aşk dendi mi akan sular durur. Dört bir yanda ruh eşini arar, usanmadan kalbini yeni aşklara açar. Doğru kişiyi bulana kadar da daldan dala konar. Bu tavırlarında şüphe yok ki kararsızlıklarının da payı var. Bir gün çılgın bir aşıkken öteki gün ilişkiyi sürdürmekten vazgeçebilir. Nitekim aşktan kaçmalarında en kayda değer nokta bir türlü uzun vadeli planlar kurmaya cesaret edememeleridir.

Aşkı Sandıklara Kaldıran Akrep

Funda Arar ne güzel demiş zamanında “Aşkı sandıklara kaldırdım, üstüne yükler yükledim. Açmasın kimseler diye, kilitlerime kilit ekledim” diye. Akreplerin olası bir hayal kırıklığı durumunda benimsedikleri tavırları da aynen öyle. Ne bir daha kalbini başkasına vermeye yeltenir ne de iç dünyasını tekrar açabilir. Aşk kapılarını çaldığında duymazdan gelmelerinin sebebi muhtemelen benzer bir tabloyla tekrar karşılaşmak istememeleridir.

Hayatının Aşkını Bekleyen Yengeç

Yengeçler tartışmasız Zodyak’ın en aşk dolu karakterleri. Kalpleri kırılmadığı sürece sevgiden uzak kalmaz, sevgi dolu tavırlarını kimseden sakınmaz. Tabii Eros’un okunun kimi vuracağını kim tahmin edebilir? Ah, o aşk dolu kalpleri yok mu, en olmaz kişiye bile vurulabilir. Sonrasında kırgınlıklarını unutmaları ya da yaralarını sarmaları için yıllar gerekir. Kalplerini tekrar açmaya cesaret edecekleri tek kişi de beyaz atlı prens olabilir!
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 23 Mart 2023, 21:03   #2
Çevrimiçi
Yanıt: Aşktan Kaçan Burçlar Ve Bahaneleri




Alıntı:

Hevesi Elde Edene Kadar Süren Koç

Ya he he
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 23 Mart 2023, 21:14   #3
Çevrimiçi
Zehirlidir uzak durun
Yanıt: Aşktan Kaçan Burçlar Ve Bahaneleri




Burçlara pek inanmam ama Kova neden beni tam anlamıyla anlatıyor merak ediyorum.
__________________
Vazgeçilmez değilim, değilsin, değilsiniz.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 24 Mart 2023, 00:29   #4
Çevrimdışı
Flawsome
Yanıt: Aşktan Kaçan Burçlar Ve Bahaneleri




Ikizler amiyane tabirle bildigin serseri hovarda ya hu :d
__________________
Yer diyorum gençler çekmeseydi de uçsaydık
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 24 Mart 2023, 07:34   #5
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: Aşktan Kaçan Burçlar Ve Bahaneleri




Father kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Burçlara pek inanmam ama Kova neden beni tam anlamıyla anlatıyor merak ediyorum.

Hocam burçlar hikaye insanlar okuya okuya o hali alıyor ben yay burcuyum zamanla baka baka yay burcu gibi davranmaya başladım.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 24 Mart 2023, 07:47   #6
Çevrimdışı
Platin Üye
Yanıt: Aşktan Kaçan Burçlar Ve Bahaneleri




Terazi olmak benim suçum değildi
Annem babam meselesi
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aşktan, bahaneler, bahaneleri, burçlar, kaçan


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
İçimde Bir Yerler - Şule Kaçan Zeytin Kitap Özetleri - Kitap Tanıtımları 0 20 Şubat 2023 12:29
Erkekler aşktan ne anlar? Beatrice Trend Erkeklerin Dünyası 2 02 Aralık 2022 14:14
Terör örgütü PKK'dan kaçan genç kızın tecavüz itirafı tüyleri diken diken etti Zeytin Ülkemizden Haberler 1 17 Kasım 2022 10:52
15 Yaşındaki Erkek Çocuğuyla Kaçan 4 Çocuk Annesi Esra Erol'da Herkesi Dumur Etti Beatrice Ülkemizden Haberler 5 16 Kasım 2022 19:15
Ardahan’da drone görünce kaçan bozayı KoJiRo Ülkemizden Haberler 0 06 Haziran 2022 13:53




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net