Forum Logo




Doğuştan Yetenekli Ve Süper Zeka 4 Burç

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 18 Mart 2023, 13:23   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Doğuştan Yetenekli Ve Süper Zeka 4 Burç




Doğuştan Yetenekli Ve Süper Zeka 4 Burç
Www.TrendForum.Net

Çevrenizdeki bazı insanların her konuda yetenekli olduğunu ve diğer kişilerin arasından sıyrıldığını görebilirsiniz. Bu insanlar hem zeki hem de yeteneklidir. Ellerini attıkları her şey güzelleşir ve gelişir. Peki bunun nedeni nedir? İşte astrologlar bunun cevabını sizler için veriyor. Bu burçların zekası da yeteneği de tartışılmaz…

Doğuştan yetenekli ve süper zeka o dört burcu ise astrologlar açıkladı. Siz de kalabalıklar içerisinde ışığı parlayanlardan mısınız?

KOVA BURCU

Burçlar arasında Kova aklın da temsilcisidir. Yenilik, yaratıcılık ve genişletilmiş bilincin gezegeni olan Uranüs tarafından yönetilmektedirler. Bu burçtan olan kişiler bilgiyi analiz eder, anlar ve üzerine yeni bir şeyler inşa ederler. Zamanın da ilerisinde olan Kova burçlarının vizyonu oldukça geniştir. Bu kişiler kolaylıkla bir şeyleri kavrayabilir, onları yaratıcılıklarını da kullanarak yepyeni ve daha iyi bir şeye dönüştürebilir.

BAŞAK BURCU

Başak burçları çalışkan, güvenilir ve mükemmeliyetçi olurlar. Buna ek olarak ise iletişimin gezegeni Merkür tarafından yönetilirler. Pratik zekaları ile herkesi kendilerine hayran bıraktıkları gibi tavsiye vermek konusunda da en başarılı burçtur. Bir bilgiyi sadece bilmekle kalmayıp onun arkasındakiler de görmeye çalışan, her işini layıkıyla yapan Başak burçlarının başarısını görmezden gelmeniz imkansız.

İKİZLER BURCU

Yenilik ve farklılık İkizler burcu için vazgeçilmezdir. O yüzden değişime de çok kolay ayak uydururlar. Aynı zamanda öğrenmeye çok istekli olan İkizler burçları, sürekli yeni şeyler öğrenmeye de oldukça açıktır. İkizler burcu kişiler güçlü bir farkındalık duygusuna ve keskin iletişim becerilerine sahiptirler ve bu da onları çok zeki yapmaktadır. Ancak ikizler burcunun dikkati çok kolay dağılabilir. Bu nedenle tek bir alanda çok iyi olmaktansa bir sürü alanda iyi olabilirler.

YENGEÇ BURCU

Şefkatli ve anlayışlı Yengeç burçlarının zekası diğerlerinden çok daha farklı ve benzersizdir. Yengeç burcunda doğan insanlar, sezgi ve duygusal duyarlılığı kurnaz bir doğayla harmanlamayı başarırlar. Bu da onların sadece kişisel değil tüm ilişkilerinde daha iyi olmalarını sağlar. İş dünyasında başarılı olabilirler çünkü istedikleri yanıtı karşı taraftan nasıl alacaklarını iyi bilirler. İnsanları okumakta ve başkalarının duygularına karşılık vermekte oldukça yeteneklidirler. Bu burçtan kişilerin yüksek duygusal zekası hayattan istediklerini almada büyük bir etkendir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burç, doğuştan, süper, yetenekli, zeka


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Yapay Zeka Nedir? Beatrice Ne Nedir? 0 24 Şubat 2023 20:32
Kültür doğuştan mıdır? xena Genel Kültür 0 20 Ocak 2023 15:45
Burçlara Göre Zeka Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 1 23 Ekim 2022 18:34
Çocuklarda Zeka Geriliğinin Nedenleri Beatrice Anne ve Çocuk 0 12 Ekim 2022 18:41
Vize haftasına bir gün kala ders çalışan süper zeka öğrenci Candres Trend Sözlük 2 30 Eylül 2022 17:11




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net