Forum Logo




Burçlar Arası Uyum - Burçların Uyumu

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree9Beğeniler

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 19 Mart 2023, 11:23   #21
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: Burçlar Arası Uyum - Burçların Uyumu




Başak ile Terazi


BAŞAK ERKEĞİNE GÖRE TERAZİ KADINI

Terazi kadınının en alışılmış özelliği değişkenliğidir. Bugün sonsuz aşktan bahsederken, yarın bir buzdağı kadar soğuk olabilir. Siz katı bir Başak olarak onun daimi ruh hali değişimlerini anlayamayacaksınız.

Onu anlamak hemen hemen imkansızdır. Ve en kötüsü: O 'anlaşılır olmayı' kesin bir şekle sokulmayı reddeder. Kendinizi gerçekten bu rulete kaptırmak istiyor musunuz? Bu en azından kısa, ateşli bir macerayı anlatmaktadır.

Bir kadın olarak, kaçamak istemeyeceğiniz bir tiptir. Pervasız, neredeyse çocukça yaşama biçimi sizi şaşırtır ve sabit düşünme biçimi size yararlı olabilir. Belki, birbirinizden bir şeyler öğrenmeye çalışırsanız bu iyi bir ilişkinin temeli olabilir. Her şeyden önce sanat alanında çok ortak noktanız olmasına rağmen, hiç bir zaman onu 'tekelinize' alamayacaksınız.

Kendinden emin bir şekilde ilgi alanlarına yönelir ve sayısız tanıdıklarıyla buluşur. Evlilikte kıskançlığınızı dizginlemelisiniz. Terazi kadını flört etmekten hoşlanır. Bu zaman geçirmek içindir.


TERAZİ KADININA GÖRE BAŞAK ERKEĞİ

O, annenizin çok hoşuna gidecektir; özenli, titiz, doğru, tutumlu, tutucu ve nazik. Ama ya sizin? İlk görüşte aşık olmazsınız. Başak erkeğiyle bir ilişki çok zaman alır. Onunla ilgilenmek zorundaysanız, ilk adımı atması için beklemek zorundasınız.

Abartılı özeni ve temizlik çılgınlığı, yaşam dolu Terazi kadınını en azından rahatsız edecektir. Ancak doğruluğunun olumlu yanları vardır. Finansal sorunlar çekmezsiniz. Ancak bu sizin tüm isteklerinizi yerine getirecek anlamına gelmiyor. Bunun için fazla tutumludur. Siz de onun kadar ilgili olursanız, size sadık bir arkadaş olur ve iyi öğütler verebilir. Ancak ondan hiç bir şekilde heyecanlı olmasını beklemeyin.

Hiç kimse Başak erkeğini risk içeren bir maceraya sokamaz. Her şeyi uzun süre analiz eder, sonunda ise ağzından çıkan kelime 'hayır' olur. Bu, arkadaşlarını ve sevgilisini seçerken de geçerlidir. Sizi onun kariyerine faydanız olması nedeniyle seçmediyse, yakında karanlıklarda kaybolacaktır.

Ne bir 'parti aslanıdır' ne de 'seks kabadayısı'. Kadınların arzusunu uyandırmadığı anlamına gelmemelidir. Bu nedenle de yabancılaşacağından korkmamalısınız. Ona göre çocukların, mutlak olmamakla beraber, özel bir anlamı vardır. Vaftiz amca rolünü de sever.


TERAZİ ERKEĞİNE GÖRE BAŞAK KADINI

Başak kadınıyla evli olmanın kolay olmadığını istatistikler bile kanıtlayabilir. Evlenmemiş kadınların çoğu bu burçtandır. Bu onun mükemmeliyetçi olmasına ve mükemmel özellikleri aramasına bağlıdır. Yine de onun dikkatini çekmeyi başarıp kendinizi ona aradığı kişi olarak tanıttıysanız, zayıflıklarınızı ve hatalarınızı görmezlikten gelen ideal eş olacaktır.

Siz de pek farklı sayılmazsınız. Disiplini ve özeniyle üzerinizde olumlu etkiler bırakacaktır. Uzun süredir geliştirdiğiniz fikirlerinizi gerçekleştirmek için itici bir güce ihtiyacınız var. Flörtler konusunda da kendinizi kontrol altına almalısınız. Değer verdiğiniz huzurunuzu bozmamak için, yalan söyleme alışkanlığınızdan da vazgeçmelisiniz. İkiyüzlülüğü kaldıramaz.

Acı verse bile gerçeği söyleyin. Onun açıklığı finansal konularda sizin için faydalıdır. Çok iyi bir idareci olabilir ve aile bütçesine önemli miktarda para getirecektir. Başak kadını tutkulu değildir. Ona seks konusundaki sabit fikirlerini değiştirmede yardımcı olabilirsiniz.


BAŞAK KADININA GÖRE TERAZİ ERKEĞİ

Terazi erkekleri Venüsün etkisi altında kalan bir burçta doğan herkes gibi estetiğe önem verirler ve romantiktirler. Duygularına bağlılık Terazi insanlarını biraz tutarsız yapar. Burcunun sembolü gibi bir o yana, bir bu yana kayar ve çok nadiren dengede kalır. Buna Başak kadını olarak alışmak zorunda kalacaksınız.

Terazi erkeğine sadece karakteri oturduğu zaman eşlik edin. Baba olarak haklar konusundaki duyarlılığı ile çocuklarına iyi bir örnek olacaktır. Terazi erkeği başka insanlarla olan ilişkilerinde sizin gibi uyuma önem verir. Eğer uzun vadeli bir ilişki istiyorsanız, daima eleştiren dilinizi biraz tutmanız ve iyi niyetli pratik önerilerini reddetmemeniz gerekir.

Terazi erkekleri Başak burcunda doğanların serinkanlı ve analitik yapıları karşısında kendilerini sık sık yanlış anlaşılmış hissederler.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 19 Mart 2023, 11:24   #22
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: Burçlar Arası Uyum - Burçların Uyumu




Başak ile Yay


BAŞAK ERKEĞİNE GÖRE YAY KADINI

Yay kadını çok olumlu ve sizin için tam anlamıyla doğru insandır. Onun sözünü esirgemezliği tam size göredir. Siz de bazen dilinizi zor tutarsınız. Sizden ileride olduğu tek nokta cürettir. İş hayatında çok hırslıdır. Kariyeriniz pek iyi olmasa da size geride kaldığınızı hissettirmez.

Bayan Yay evdeki günlük rutin işler için pek sabırlı değildir. Bu durumda 'tam bir erkek' olmadığınız duygusuna kapılmadan ev erkeği rolünü oynayabilirsiniz. Yay kadınınız cinsel açıdan sizden çok fazla şey istemeyecektir. O bir erkekte fiziksel noktalardan çok, akla önem verir ve entelektüel olarak hiç fena sayılmazsınız.

Sağlığın bilincinde, ama biraz tembel bir Başağa, Yay kadınının sportif hareketlerinin yararı dokunabilir. Bırakın, uzun bir yürüyüş boyunca sizinle konuşsun, böylelikle ikiniz de uzun ve sağlıklı bir yaşama sahip olabilirsiniz.


YAY KADININA GÖRE BAŞAK ERKEĞİ

Farklı kişiliklere sahip olduğunuz için, hayata bakış açınız da farklıdır. Sakin Başak tipi, duygusal olarak, durgun sularda yol almayı tercih eder ve düşüncesiz, hareketli, doğayı ve sporu seven Yay kadınıyla pek ortak noktaları yoktur.

Cinsel yönden frekanslarınız uyuşuyor bu nedenle seksin mutluluk yarattığı söylenebilir ama yine de geride günün yirmi üç buçuk saati kalır. Sizin fikrinize göre o, fazla titiz, televizyon reklamlarındaki gibi pırıl pırıl bir ev isteyen ve abartılı bir şekilde temizliğe önem veren birisidir. Buna karşın siz, ev işinden çok daha mantıklı işleri ve değişim yönünden zengin bir hayatı tercih edersiniz.

Sizin neşeli ve aceleci davranış tarzınıza, nadiren ayak uydurmayı ister. Projeleri önceden düşünülmüş, inceden inceye hazırlanmıştır. Hiçbir kararı aceleye getirmez. Her fikrinizde bir kusur bulacak, bunun kime yararı olduğu sorularıyla sizi bunaltıp şüpheye düşürecektir. Bu ilişki için pembe bir gelecek olmadığı kabul edilse bile Başak erkeğinin olumlu yönleri de vardır; zihinsel yeteneklerini, engin bilgisini size bir şey öğretmeye ve hava atmaya kalkmadan karmaşık olay ve örnekleri anlatma sabrını, onun alacaklı hesabına kaydetmelisiniz.

İsabetli çözüm önerilen, sabrı ve güvenilirliği, onu işyerinde aranan biri, bazı görüşlere göre de ideal bir eş yapar. Onun ihtiras timsali olmadığı kesindir. Bunun için fazla sadıktır.

Başak erkeğiyle girdiğiniz ilişkide diğer kadınlarla ilişkilerini büyük olasılıkla bilemeyeceksiniz. Aldatmanın, kendisi için ne gibi sonuçlar doğuracağını bilir. Çok fazla inisiyatif sahibi olmanızdan hoşlanmayacaktır. Her şeyi beraber planlamak ister. Eğer Başak erkeğini iyi tanır ve onu severseniz, bu ilişkiye meydan okuyabilirsiniz.


YAY ERKEĞİNE GÖRE BAŞAK KADINI

Bu burçta doğmuş kadınlar arasında, hiçbir burçta olmadığı kadar çok evlenmemiş kadın vardır. Onun çekingen, utangaç ve ihtiraslı olduğu iddia edilir. Bunun nedeni, nadiren gerçek benliğini keşfetmeyi bilecek bir erkek bulabilmesidir. Siz doğru kişi olabilirsiniz. Eğer Başak kadınını anlamak istiyorsanız, onu mantığıyla hareket eden, soğuk biri olarak görmemelisiniz.

Sadece size güvenebildiği an, gerçek duygularını gösterecektir. İlişki konusunda ciddiyseniz, birbirinizden çok şey öğrenebilirsiniz. Hayatı kolay yönüyle algılayan bir tip olduğunuz için, bazen çok can sıkıcı olabilen dünya hakkında, onda olumlu düşünceler oluşturmalısınız. Buna karşın Başak kadını da bir yuvayı hoş ve zevkli hale getirmeyi deneyebilir, bu size çok da ters değildir. Eviniz zenginliğinizdir, burayı yönetecek, titiz bir düzen kuracak ve temiz olmasını sağlayacaktır.

Buna göre hareket edin ve ayakkabılarınızla silinmiş halı üzerinde gezinmeyin. Karşı gelinemez bir ahlak anlayışı vardır, seks onun için bir eğlence aracı olmaktan çok, üreme aracıdır. Bazen bu konuda gerçekten hayal kırıklığına uğrarsınız. Size göre en büyük faydası tutumluluğudur. Akıllı bir tüketici olarak parayı son derece dikkatli ve gerekli olduğu zaman harcar.


BAŞAK KADININA GÖRE YAY ERKEĞİ

Başak, Yay burcundan olan bir erkekte aradığını bulacaktır. Yay için özgürlük her şeyden önce gelir. Damarlarında çingene kanı akar. En iyisi, onun özgürlük isteğini kabul edin. Eğer ona ne zaman isterse gidebileceği hissini verirseniz, zamanla biraz durulacaktır. Ama buna güvenmemelisiniz. Böyle bir ilişki Başak için tehlikeli olabilir. Çünkü kişiliğinden fazlasıyla ödün vermek zorunda kalabilir. En iyisi siz bir Yay erkeğiyle görev ve hakların iddia edilmediği arkadaşça bir temelde kalın.

Çok şakacı ve iyi bir konuşmacıdır. Eğer kötü bir duruma düşerseniz, Yay arkadaşınız elinden gelen yardımı yapacaktır. Ara sıra yaptığı küstahlıklar, arkasında güvensizlik ve sinirliliğini saklamaya çalıştığı bir maskedir. Eğer yine de evlenmeye cesaret ettiyseniz, onun iyi aşçılığınıza gereken değeri vermemesine kızmayın. Evcimenliğe hiç değer vermez.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 19 Mart 2023, 11:25   #23
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: Burçlar Arası Uyum - Burçların Uyumu




Boğa ile Akrep


BOĞA ERKEĞİNE GÖRE AKREP KADINI

İki burçta kendi yollarına gitmeye alışıktır ve bunu yaparlar. Mars ve Plüton'dan etkilenirler, bu onların duygularını dışavurumda kendilerini kontrol edemediklerini gösterir. Eğer hakimiyetini kaybeder ve zehrim size akıtırsa, tek yapabileceğiniz şey susmaktır. Güçlü duyguları yüzünden Akrep kadınları gizemli görünmeye meyillidirler, bazen bu yüzden gerçeklikle olan bağlarını kaybederler.

Bir Akrep kadınını kıskançlığından ve sahiplenme isteğinden vazgeçiremezsiniz. Bunlar bir ilişki için iyi özellikler değildir ve başlangıçtan itibaren ona doğru dürüst davranamazsanız, şansınız yok demektir, bunu hemen hisseder.

Akrep kadını birçok erkeği kendine çeker, dışarıdan çok cazip ve çekici görünen bir kadındır. Akrep kadını, her türden insanı hemen anlamasıyla kendini gösterir. Adeta insanın içini görür. Bu yüzden arkasından dolap çevirme fikrini hemen unutun. Böyle bir durumda aynısı başınıza gelecektir.


AKREP KADININA GÖRE BOĞA ERKEĞİ

Boğa erkeği, her şeyi söyleyebileceğiniz bir eştir. Sorun, yardıma ihtiyacınız olsa bile birine güvenmeyi istememenizdir. Her zaman tek başınıza başarmak istersiniz. Ama aşk, kendini tamamen açmak, hayal kırıklığına uğraşanız bile kendini tehlikeye atmak yeteneği değil midir? Kendi iç çelişkilerinizi aşmaya çalışın ve korkmayın. Boğa duygularla oynayan bir erkek değildir.

Onun kadınların kahramanı olduğunu söyleyen arkadaşlarınızın huzurunuzu bozmasına izin vermeyin. Doğru kadını bulduğunda, sakinleşeceğini ve size gerçek bir yuva vereceğini göreceksiniz. Tabii ki Akrep ve Boğanın farklı kişiliklere sahip olduğu bir gerçektir. Onun dikkafalılığı sizin sinirlerinize, sizin duygu patlamalarınızda, onunkine dokunacaktır. Zıt kutuplar birbirini çekmez mi zaten?


AKREP ERKEĞİNE GÖRE BOĞA KADINI

Venüs tarafından yönetilen Boğa kadınıyla evlilik ve aile yaşamınız emin ellerdedir. Evini sever ve harika bir aşçıdır, ama hiç evden çıkmayan bir tip değildir. Değişime az değer verir ama bu konuda körleşmiş değildir. Sizin tam tersinize, hiç bozulmadan pes etmesini bilir.

Onun sizde 'sadece işi için yaşıyor' gibi yanlış bir tepki bırakması olasıdır. Yine de kocası ona emin bir yaşam sunduğunda, işini nasıl hemen bıraktığını görünce şaşıracaksınız. O zaman severek ev kadını ve anne rolüne girer. Çocuklarına ailede güvenlik hissi verir. Bu sizin ateşliliğinizle birleşince çocuklar, ölçülü bir eğitim alacaklardır.

Boğa kadınının aşkına kesinlikle güvenilir. Bir kere sizi seçerse, sizinle iyi yada kötü günde bir arada olacaktır. Ufak flörtler ona genelde dokunmaz. Ama gerçek bir kaçamağı kolay kolay affetmez, çünkü hayvanlar alemindeki sembolü gibi kandırılmayı sevmez.


BOĞA KADININA GÖRE AKREP ERKEĞİ

Akrep insanlarıyla başa çıkmak genelde zordur. Somurtkan ve bazı iddialara göre kötü niyetlidirler. Ama bir Akrep erkeğini tanımadan mahkum etmeyin, yararlı olabilir. Kendine güvenir, tutkuludur ve bir ilişkideki cinsel bağlar onda, hükmedici bir rol oynar.

Boğa kadını olarak şansınız var. Örneğin, bir Akrebe aşık oldunuz ve onunla olmak istiyorsunuz. Sizin burcunuzun özellikleri onunkinin tam tersidir ve bilindiği gibi zıt kutuplar birbirini çeker. Açık sözlülüğünü temel alarak, ne zaman sizin tarafınızı tuttuğunu bilirsiniz ve sizi aldattığından şüphe etmenize gerek yoktur.

Ara sıra cimri olabilir ama hiçbir şeyiniz eksik kalmayacaktır, çünkü sizi ellerinde taşımaktan hoşlanır. Sadakatsizliği asla kaldıramaz. Cinsel açıdan birbirinizi tamamlıyorsunuz. Eğer Akrebi şaşırtmak istemiyorsanız, duygularınızı saklamaya çalışmayın. Aldatılma düşüncesi taşımaktan nefret eder.

Size baskı yapan ve rahatsız olduğunuz bir sorun varsa, onunla açık açık konuşun, aynı zamanda iyi bir dinleyicidir, birlikte bir çözüm bulmaya çalışın. Genelde onunda yardımıyla sonuca varırsınız. Arkadaşlarınız ve tanıdıklarınız, bir Akrebi seçtiğinizi duyduğunda kesinlikle şaşıracaklar ve ilişkinizin uyumlu ve mutlu bir şekilde geliştiğini duyunca hayret edeceklerdir.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 19 Mart 2023, 11:25   #24
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: Burçlar Arası Uyum - Burçların Uyumu




Boğa ile Aslan


BOĞA ERKEĞİNE GÖRE ASLAN KADINI

Aslan kadını da hemcinsleri gibi her erkeği delirme ve yıkılmanın kıyısına sürükleyebilir. Bunun sebebi sırf çok seçici olan zevki değil, daha çok bir erkeğe mutluluk verebilecek gibi gözükmemesidir. Nerede ne yapacağını tahmin edemezsiniz, sizi sıkıntılı durumlara sokmaktan hoşlandığını bile düşünebilirsiniz.

Bir Boğa ile Aslan arasında uyumlu ve uzun bir beraberlik olması için aralarında gerçekten çok büyük bir aşk olması gerekir. Aslan kadını birisine gerçekten ilgi duyarsa, onu tutkularıyla mutlu edeceği yatak odasına götürür. Birçok aslan kadınının kariyer tutkunu olduklarını ve erkeklerin çoğuna bunu kabul etmenin kolay gelmediğini de düşünün. Ona geleceği paylaşacağınızı kabul ettirirseniz aşkından ve sempatisinden emin olabilirsiniz. Kendini düzeltmeyi istemez ve zaptetmek için yapılan her deneme başarısızlıkla sonuçlanır.


ASLAN KADININA GÖRE BOĞA ERKEĞİ

Aslan kadınının coşkusu, Boğa erkeğinin sakin ve bilinçli stili ile ilginç bir kontrast yaratır. O, alışkanlıkların adamıdır, denenmemiş şeylere güvenmez ve değişimlere karşı şüphecidir. Aslan kadınına soğukkanlılık ve güven sunar, kadınsa onun mizah anlayışını sever ve onu ilginç bir tartışma arkadaşı olarak görür.

Kadının marjinal mobilyalar ve sanat tercihlerini paylaşırken aynı zamanda mutfakta kumandayı eline alan erkeklerdendir. Aslan kadınına, işindeki başarısı için takdir ve övgülerini ifade eder. Ortak ticari teşebbüsler, bu konumda başarıyla taçlandırılmışlardır. Taraflar ne istediklerim biliyorlarsa, bu mutlu bir ilişki olabilir.


ASLAN ERKEĞİNE GÖRE BOĞA KADINI

Boğa kadını, başlangıçta Aslan erkeğine biraz kapalı gelebilir, ama duyguları ve Aslanın kendisine karşı olan zaafları nedeniyle kalbine giden yolu bulmayı kolayca başarır. Aslanın anlayışsızlığı Boğa kadınım düşündürür ve anlama yeteneğinin az olduğu hissine kapılır.

Boğa kadını çok kurnazdır ve güçlü sezgileri vardır. Çok şehvetli bir kadındır ve kendisini Aslanın ihtirası tarafından sürüklenmeye bırakır. Bu noktada çok iyi uyum sağlarlar.

Boğa kadını onun kendisi için doğru kişi olduğundan eminse, erkek ondan her türlü fedakarlığı bekleyebilir. Boğa kadını kısa yatak hikayelerim ve yüzeysel maceraları sevmez. Ondan çok eminse, dış görünüşünü ihmal edip kendini bırakması mümkündür. Burada erkek güçlü bir ters etki yaratmalıdır.

Aslan erkeğinin aksine Boğa kadını yere çok sağlam basar. Çok gerçekçidir, hatta erkeğin zevkine göre belki fazla soğuk ve nesneldir. Erkeğin parlayarak daima merkezde durmasını her zaman kabullenmeyebilir. Aslan erkeğinin başına buyrukluğu ve Boğa kadınının kendini aratışı bu ilişkiyi kolaylaştırmaz.


BOĞA KADININA GÖRE ASLAN ERKEĞİ

Herhalde birbirlerini Boğa ve Aslan kadar iyi tamamlayan iki insan az bulunur. İkisi de diğerinin yetenekleri, zayıf noktalan ve hatalarından haberdar değildir. Buna rağmen ikisi de gerçekçi, yaşam hakkında sabit fikirli, güçlü, iradeli ve yumuşamaz bir yapıdadırlar. Bundan dolayı düşünce ayrılıklarına sonuna kadar kavga eder ve kendilerini savunurlar.

Aslan sizi samimi olarak seviyorsa ve siz de onun yelelerini okşuyorsanız, 'elinizden yemek bile yer'. Yine de siz tetikte olun. Onun çizdiği sınırları aşarsanız, kesinlikle bir pençe darbesi alırsınız. Yaralanırsa, yaralarını iyileştirmek için hazır bulunun. Bunun için size güvenli bir hayat sunar.

Her durumda mesleki kariyerinizden vazgeçmelisiniz, bunu haysiyetine yediremez. Bu kadarını hal ettiğine inanır. Aslan, el işlerinde çok yeteneklidir. Damlayan bir musluk tamiratından biraz şans isteyen ince işlere kadar evde yapamayacağı şey yoktur.

Büyük bir aileniz olmayacaktır. Ama o çocuklar için disiplinli ve adil bir babadır. Onun kendini gösterme isteğine 'izin vermelisiniz', buna kendi huzuru için ihtiyacı vardır. Böyle olursa iyi anlaşan mutlu bir çift olursunuz.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 19 Mart 2023, 11:26   #25
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: Burçlar Arası Uyum - Burçların Uyumu




Boğa ile Balık


BOĞA ERKEĞİNE GÖRE BALIK KADINI

Eğer Balık kadınının sıkıcı ruh çözümlemesinden ve şiddetli duygu fırtınalarından kurtulmayı başarırsanız, size çok uygun bir eş olacaktır. Çok romantik, aşk ve mutluluk özlemi içerisindedir ve sizin gibi prensip sahibi bir erkek arar. Canlılığınızdan hoşlanır ve işinizde de bunu devam ettirmenizi ister. Ama entrikalardan da sakınmaz. Bazen de kendi özel düş dünyasına kapanır.

Ona 'dikkat edecek' bir erkeğe ihtiyacı vardır. Çünkü düşüncesiz hareketlere meyillidir. Güzel şeylerden hoşlanır, bunlar onu mutlu eder ve hiç düşünmeden çok fazla para harcayabilir. İçinde kendinizi iyi hissedeceğiniz, iyi döşenmiş güzel bir eve son derece önem verir.

Balık kadını, çocuklarını doğumlarından olgunluklarına kadar koruyan iyi bir annedir. Balık kadını sınırlandırılmaya dayanamaz. Bu duyguyu ona asla yaşatmamanızı ister. Çocukluğunda yoksun olduğu şeylere çocuklarının da alışmasını ister, ama bazen hedefi şaşırır.


BALIK KADININA GÖRE BOĞA ERKEĞİ

Son burç olan Balıkta doğmuş kadınları mutlu edebilecek çok fazla erkek yoktur. Boğa kesinlikle sizi mutlu edebilecek erkeklerdendir. Eğer, bir Boğayı elde etmeyi başardıysanız, onu asla bırakmamalısınız.

Boğa erkeği kendinden emin ve güçlü bir eştir. Ama Koçun tam tersine, asla size hükmetmeyi veya sizi değiştirmeyi denemeyecektir. Sizi anlamasa da olduğunuz gibi kabul eder. Yine de bazen kıskanç ve sahiplenici olmasının tek sebebi, size olan aşkı ve dürüstlüğüdür. Bu, değersiz bir güç gösterisi değildir.

Huylarınız ve duygu gelgitleriniz sinirlerine dokunabilir. Buna dikkat etmelisiniz. Onun çapkın bir kadın avcısı olduğunu söyleyen kız arkadaşlarınızdan etkilenmeyin. Belki gençliğinde karşı cinse biraz düşkündü. Ama Boğa erkeğinin aradığını bulduktan sonra durulması çok şaşırtıcı değildir.


BALIK ERKEĞİNE GÖRE BOĞA KADINI

Boğa kadını, hemcinsi Koç kadını gibi mantıklı ve gerçekçi düşünür. Ama o, aynı zamanda tutkuludur da. Bu özelliğini, gezegeni Venüs'ten alır. Yani Boğa kadını dengeli bir kişiliktir.

Balık erkeği en baştan itibaren, onunla iyi anlaşacaktır. Boğa kadınının tutkusu her şeyden önce cinsel hayatınızı belirleyecektir. Bu alanda şikayet edilecek bir şey yoktur. Bilindiği gibi seks konusundaki uyum, mutlu bir beraberlik için önemli bir faktördür.

Günlük konularda aranızda sürtüşmeler çıkabilir. Çünkü Bayan Boğaya itiraz etmediğiniz sürece, günden güne diktatörleşecektir. En iyisi ikinizin de görev alanlarınızı tam olarak belirlemenizdir. Ona, hayatınızda tek başına karar vermek istediğiniz konular olduğunu açıklayın.

Boğa kadını bunu kabul etmeye hazırdır. Eğer Boğa kadını çok iyi anladığı ev işiyle uğraşırsa ve siz de evinizin ekmeğini kazanırsanız, aranız çok iyi olacaktır. Hayat geminiz dalgalı denizlere girdiğinde sığınabileceğiniz yer, evinizdir.


BOĞA KADININA GÖRE BALIK ERKEĞİ

Balık erkeği ilk karşılaşmanızda, size hassas ve ç****iz bir insan izlenimi verir. Onun kişiliği sizi şüphelendirmelidir. Durgun sular derindir. Ve bu burcu Neptün yönetir. Daima aykırılıklarıyla bilinen bir insandır ve her sabah sizi yeni bir fikirle karşılayabilir. Düşüncelerinizi sabırla dinler ama çoğu konuda sizin mantığınızla hareket edeceğini sanmayın. Sabrınızı korumak ve en yakındaki sivri bir aleti kafasına fırlatmamak için, sinirlerinizin dayanıklı olması gerekir.

Balık erkeği için, nasıl yaşadığı önemli değildir. Bu yüzden size işe yarar bir öğüt verelim: İşinizden ayrılmak istemiyorsanız bir Balıkla evlenin! En azından ayaklarınız üzerinde durursunuz -buna ihtiyacınız olacaktır- .

Çocuklarınızın iyi bir yere gelmelerini istiyorsanız, eğitim sorumluluklarını siz üstlenmelisiniz. Balık erkeği, hayatın bir çok yönünü anlamaz. Büyük bir olasılıkla ona bir emeklilik maaşı bağlayan ama onu ilgilendirmeyen bir işe girmeyecektir. Her zaman değişimi ve heyecanı seven kumarbaz ruhlu bir adam olarak kalacaktır.

Şanslıdır ve aldığı risk, genelde nakit para olarak ona geri döner. Onunla yaşam kolay olmayacaktır. Buna rağmen size çok kolay verebilecek romantik bir aşıktır. Siz yanındayken bile başkalarına kur yapar. Buna kolay kolay alışamazsınız.
ile Balık


BOĞA ERKEĞİNE GÖRE BALIK KADINI

Eğer Balık kadınının sıkıcı ruh çözümlemesinden ve şiddetli duygu fırtınalarından kurtulmayı başarırsanız, size çok uygun bir eş olacaktır. Çok romantik, aşk ve mutluluk özlemi içerisindedir ve sizin gibi prensip sahibi bir erkek arar. Canlılığınızdan hoşlanır ve işinizde de bunu devam ettirmenizi ister. Ama entrikalardan da sakınmaz. Bazen de kendi özel düş dünyasına kapanır.

Ona 'dikkat edecek' bir erkeğe ihtiyacı vardır. Çünkü düşüncesiz hareketlere meyillidir. Güzel şeylerden hoşlanır, bunlar onu mutlu eder ve hiç düşünmeden çok fazla para harcayabilir. İçinde kendinizi iyi hissedeceğiniz, iyi döşenmiş güzel bir eve son derece önem verir.

Balık kadını, çocuklarını doğumlarından olgunluklarına kadar koruyan iyi bir annedir. Balık kadını sınırlandırılmaya dayanamaz. Bu duyguyu ona asla yaşatmamanızı ister. Çocukluğunda yoksun olduğu şeylere çocuklarının da alışmasını ister, ama bazen hedefi şaşırır.


BALIK KADININA GÖRE BOĞA ERKEĞİ

Son burç olan Balıkta doğmuş kadınları mutlu edebilecek çok fazla erkek yoktur. Boğa kesinlikle sizi mutlu edebilecek erkeklerdendir. Eğer, bir Boğayı elde etmeyi başardıysanız, onu asla bırakmamalısınız.

Boğa erkeği kendinden emin ve güçlü bir eştir. Ama Koçun tam tersine, asla size hükmetmeyi veya sizi değiştirmeyi denemeyecektir. Sizi anlamasa da olduğunuz gibi kabul eder. Yine de bazen kıskanç ve sahiplenici olmasının tek sebebi, size olan aşkı ve dürüstlüğüdür. Bu, değersiz bir güç gösterisi değildir.

Huylarınız ve duygu gelgitleriniz sinirlerine dokunabilir. Buna dikkat etmelisiniz. Onun çapkın bir kadın avcısı olduğunu söyleyen kız arkadaşlarınızdan etkilenmeyin. Belki gençliğinde karşı cinse biraz düşkündü. Ama Boğa erkeğinin aradığını bulduktan sonra durulması çok şaşırtıcı değildir.


BALIK ERKEĞİNE GÖRE BOĞA KADINI

Boğa kadını, hemcinsi Koç kadını gibi mantıklı ve gerçekçi düşünür. Ama o, aynı zamanda tutkuludur da. Bu özelliğini, gezegeni Venüs'ten alır. Yani Boğa kadını dengeli bir kişiliktir.

Balık erkeği en baştan itibaren, onunla iyi anlaşacaktır. Boğa kadınının tutkusu her şeyden önce cinsel hayatınızı belirleyecektir. Bu alanda şikayet edilecek bir şey yoktur. Bilindiği gibi seks konusundaki uyum, mutlu bir beraberlik için önemli bir faktördür.

Günlük konularda aranızda sürtüşmeler çıkabilir. Çünkü Bayan Boğaya itiraz etmediğiniz sürece, günden güne diktatörleşecektir. En iyisi ikinizin de görev alanlarınızı tam olarak belirlemenizdir. Ona, hayatınızda tek başına karar vermek istediğiniz konular olduğunu açıklayın.

Boğa kadını bunu kabul etmeye hazırdır. Eğer Boğa kadını çok iyi anladığı ev işiyle uğraşırsa ve siz de evinizin ekmeğini kazanırsanız, aranız çok iyi olacaktır. Hayat geminiz dalgalı denizlere girdiğinde sığınabileceğiniz yer, evinizdir.


BOĞA KADININA GÖRE BALIK ERKEĞİ

Balık erkeği ilk karşılaşmanızda, size hassas ve ç****iz bir insan izlenimi verir. Onun kişiliği sizi şüphelendirmelidir. Durgun sular derindir. Ve bu burcu Neptün yönetir. Daima aykırılıklarıyla bilinen bir insandır ve her sabah sizi yeni bir fikirle karşılayabilir. Düşüncelerinizi sabırla dinler ama çoğu konuda sizin mantığınızla hareket edeceğini sanmayın. Sabrınızı korumak ve en yakındaki sivri bir aleti kafasına fırlatmamak için, sinirlerinizin dayanıklı olması gerekir.

Balık erkeği için, nasıl yaşadığı önemli değildir. Bu yüzden size işe yarar bir öğüt verelim: İşinizden ayrılmak istemiyorsanız bir Balıkla evlenin! En azından ayaklarınız üzerinde durursunuz -buna ihtiyacınız olacaktır- .

Çocuklarınızın iyi bir yere gelmelerini istiyorsanız, eğitim sorumluluklarını siz üstlenmelisiniz. Balık erkeği, hayatın bir çok yönünü anlamaz. Büyük bir olasılıkla ona bir emeklilik maaşı bağlayan ama onu ilgilendirmeyen bir işe girmeyecektir. Her zaman değişimi ve heyecanı seven kumarbaz ruhlu bir adam olarak kalacaktır.

Şanslıdır ve aldığı risk, genelde nakit para olarak ona geri döner. Onunla yaşam kolay olmayacaktır. Buna rağmen size çok kolay verebilecek romantik bir aşıktır. Siz yanındayken bile başkalarına kur yapar. Buna kolay kolay alışamazsınız.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 19 Mart 2023, 11:27   #26
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: Burçlar Arası Uyum - Burçların Uyumu




Boğa ile Başak


BOĞA ERKEĞİNE GÖRE BAŞAK KADINI

Bu burcun kadını sizden, birçok konuda onunla aynı yaşam görüşünü paylaşmanızı ister. Yaşamı hafife almaz, her konuda haklıdır, para biriktirir ve maddeleri gerçekçi bir gözle görür. Kendine güvenli ve haklarını iyi bilen bir insandır, koruyucu bir erkekten hoşlanmaz. Buna ihtiyacı da yoktur.

Sorumluluk almaya alışıktır ve evlendikten sonra da bu değişmez. Bazen çok sabit fikirli ve tutkusuz olur. Ancak size aşık olursa, maskesinin arkasında neler taşıdığını öğrenirsiniz.

Başaklar iyi gözlemcidirler, onlardan zayıf noktalarınızı saklamaya çalışmayın. Çok dürüsttürler ve eşlerinden de bunu beklerler. Yalan, onu hayal kırıklığına uğratan ve bağışlayamayacağı tek şeydir. Çevrelerindeki herkesten dürüstlük beklerler. Karşılaştığınız her şeyde, özel olanlarda bile, dürüst olmayı öğrenmelisiniz.

Bir Başağı hemen hemen kimse kandıramaz. Böyle manevraları hemen hisseder ve bundan çok rahatsız olur. insanların mükemmeli yakalamaları konusunda her zaman çok bilinçli olmadıklarını bilir ve kendi de farkında olmadan bunun için çabalar. Kötü sonuçların onu amacından saptırmasına izin vermez.


BAŞAK KADININA GÖRE BOĞA ERKEĞİ

Astrologlar bunun ideal bir kombinasyon olabileceğini söylerler. Ama onun, hayallerinizin erkeği olduğunu anlamanız uzun sürebilir. Çünkü siz çok dikkatli ve gerçekçisiniz ve oda hemen ayaklarınıza kapanacak cinsten bir adam değildir. Boğa ve Başak, toprak grubunda yer alır. Bu, ikisinin de mantıklı ve dikkatli olduklarını gösterir.

Boğa erkeği ağır başlı ve güvenilirdir, gerçek bir dost, iyi bir koca ve babadır. Sizin gibi o da boş zamanını kendi dört duvarı arasında geçirmekten hoşlanır. İkinizin de tutucu bir yapısı vardır. İkinizi 'kendi evinde kahraman' olarak alaya alabilirler. Ama alay edenler belki de kendileri güvenli bir evde kurallı ve barış dolu bir hayata özlem duyuyorlardır.

Boğa erkeği gerçek bir erkektir ve seksüel enerjinizi tüketecektir. Ama çok fazla bir arada kalmayın. Çünkü dış dünyayla ilişkisi olmazsa Boğanız çekilmez ve inatçı olabilir.


BAŞAK ERKEĞİNE GÖRE BOĞA KADINI

Bir Boğa kadınıyla çıkmak, sizin için çok zor olmayacaktır. İkinizde toprak grubundansınız ve bu ilişkinize sağlam bir temel sağlar. Hayattaki en önemli şeyler, ikiniz içinde güvenli bir varoluş, rahat bir ev ve sorunsuz bir aile yaşamıdır.

Boğa kadınınız için uzun zaman çabalamış ve kazanmışsanız, size rüyalarınızı gerçekleştirmede yardımcı olacaktır. Ama sakın şaşırmayın: o sizin tam tersinize, evinden dışarı çıkmayan bir külkedisi değildir. Gezileri ve macerayı sever, özgürlük ve bağımsızlığa değer verir, ama güvenli bir yere dönebilme güvenine ihtiyacı vardır.

Boğa kadınınızın bu enteresan karakteri, ilişkinizin sıradan olmasını engeller. Akşamlan isteyecek bir şeyiniz kalmayacaktır. Boğa burcundan bir kadından başka kim sizi cinsel engellerinizden kurtarabilir... Bazen çılgına döner ve tabaklar etrafta uçuşur. Buna da ilişkinizin devamı için katlanmalısınız.


BOĞA KADININA GÖRE BAŞAK ERKEĞİ

Başak erkeği, kendini keskin bir zeka, mantıklı ve realist bir yaşam anlayışıyla gösterir. O, sakin ve genelde dürüst bir insandır. Ama sizin karşı cinste aradığınız tutku ve ateş onda eksiktir. Yaralanma ve yanlış yapma korkusundan dolayı ilk adımı nadiren o atar.

Eğer ona aşık olduysanız, inisiyatifi ele almaktan korkmayın, çünkü ona kalırsa bu uzun, belki de çok uzun bir zaman alabilir. Romantik ve kaşif bir aşık değildir, ama ona biraz yardım ederseniz, fırtına gibi olabilir. Başağı mutlaka biraz 'itmelisiniz'. Eğer kendisiyle ilgili bir şey anlatıyorsa heyecanlı ve coşkulu olur.

Diğer insanların yanlışlarını ve zayıf yönlerini anlama konusunda yeteneklidir. Bunu size de uygular, ama bir hata yaptığınızda bunları görmezden gelir ve kızmaz. Başak erkeği bakımlı olmaya önem verir ve çevresinde, öncelikle de eşinde bunu arar. Dağınıklığı da asla anlayışla karşılamaz. Yine de sevgi ve anlayış dolu bir baba ve koca olacak, size güven verecektir.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 19 Mart 2023, 11:27   #27
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: Burçlar Arası Uyum - Burçların Uyumu




Boğa ile Boğa


BOĞA ERKEĞİNE GÖRE BOĞA KADINI

İkinizi de yöneten Venüs gezegeni aranızdaki kıvılcımları etrafa sıçratır. Buna rağmen onu zaptetmeye ve karışmaya kalkışmayın yoksa aşk semalarında kara bulutlar çıkabilir. Sizin gibi evlilikte, düşünce ve hareket özgürlüğünü kaybetmekten, kısıtlanmaktan hoşlanmaz. Gerekli hareket alanını verirseniz, onu her zaman güler yüzlü bulursunuz.

Görüş farklılıkları sadece özel durumlarda artacaktır. Evlilikten kopmaya hiç çalışmayın, yoksa Boğa kadınının korkularını ve kıskançlığını tanımak durumunda kalırsınız. İkiniz de kendinizi geriye çekip egoizminizi sınırlayınca ilişkiniz daha iyi olur. İkiniz de tutkulu insanlarsınız. Eğer güler yüzlü olursanız, ideal bir çift ve ebeveyn olursunuz.


BOĞA KADININA GÖRE BOĞA ERKEĞİ

Her zaman düşünmeye değer bir konu da aynı burçta doğanların uyum içinde beraber olup olmayacaklarıdır, çünkü kendi hatalarınızı ve zayıflıklarınızı eşinizde hemen göreceksiniz. Yine de 'Boğa-Boğa' birlikteliği ideal bir evliliğe dönüşebilir, çünkü ikisi de Venüs yıldızı tarafından yönetilir, bu yüzden aynı derecede heyecanlı birisinin doldurabileceği erotik istek ve ihtiyaçlara sahiptirler.

Boğa kendi yoluna gitmeye alışkındır. Bu yüzden ciddi fikir ayrılıklarından ilişkileri zedelenmez. Uzun bir birliktelik için ortak ilgi alanları ortaya çıkarıp beslemeleri gereklidir.

Boğa için hayatı sanat gibi yaşamak, diğerlerine göre daha kolaydır. Aslında bununla sadece aşağılık duygularını örtmek ister. Bu ona. kendine güvenini bulması için yardımcı olur. İkiniz de rahat bir yuvadan hoşlanırsınız. Özellikle de akşamları birbirinizin arkadaşlığından zevk alırsınız.

Boğa erkeği hata yapmaktan nefret eder. Bu nedenle sizden fedakarlık bekler ki bu pek kolay değildir. Kötü zamanlarda ona destek olmanız ve tekrar özgüvenim kazanmasına yardım etmeniz için size özellikle ihtiyacı vardır. Birçok ortak ilgi alanlarınız vardır. Aşk ve sadakatten aynı şeyleri anlarsınız.

Bir boğa eşine, sadakatsizlik olarak nitelendirebileceği şaşkınlıklar yaşatmaz. Böyle bir güven eksikliği beraberliğin bozulması için yeterli olur. İkisi de çocukları sevdiği için, çocuklar Boğaları birbirine daha çok bağlayacaktır
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 19 Mart 2023, 11:28   #28
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: Burçlar Arası Uyum - Burçların Uyumu




Boğa ile Kova


BOĞA ERKEĞİNE GÖRE KOVA KADINI

Kova kadını, sizin gibi makul ve pratik zekalı bir erkeğe, yumuşak başlı ve esrarengiz gelecektir. Karmaşık yapısı sizi başlangıçta sihirli bir şekilde cezbeder ama siz onda neyi sevdiğinizi hiç bilemeyeceksiniz. Onun hayallerinin "mimar"ı olamazsınız ve olmakta istemezsiniz. Bu yüzden onu yere indirmeye çalışacaksınız ve kesinlikle başaracaksınız.

Bu kadına ayak uydurmak, bir Boğa erkeği için kolay değildir. Güveninizi sarsmamasına dikkat edin. Sakın bazı hareketlerinin sizi utandırdığını fark ettirmeyin, yoksa bu yolla sizi kızdırmak, onu çok eğlendirecektir. En belirgin özelliklerinden biri de sınırsız yardımseverliğidir. Beklenen yardımı yapabilmek için bütün gücünü seferber edecektir.

Kova kadınıyla ciddi bir ilişkiye girmeden önce uzun bir tanışma zamanı gereklidir. Bütün insanlar gibi sevilebilir yanları vardır, ama siz ve o birbirinize pek uymuyorsunuz.


KOVA KADININA GÖRE BOĞA ERKEĞİ

Kova ve Boğanın ortak yönleri azdır. Eğer evlenmeyi düşünüyorsanız, kendinizden çok şey vermeniz gerekecektir. Kova kadını olarak Boğanın yanında kendinizi altın kafesteki kuş gibi hissedeceksiniz. Fikirleri çok eski, zevki çok gelenekseldir. Siz bir gizem bulutuyla çevrili olduğunuzdan, eşinizin de böyle olmasını istersiniz. Ama Boğa, duygularını önünüze kitap gibi açacaktır.

Siz onu fazla atılgan bulurken, o sizi çıldırtıcı bir bulmaca gibi görecektir. Bu erkek sizi güvenlik içinde yaşatacak, şımartacak, her şeyi ayağınıza getirecektir. Aslında sizi eşyası gibi görür. Özgürlüğe duyduğunuz ihtiyaç yüzünden, aşk isteğiniz sönebilir.

Boğa erkeği paranın değerini bilir ve parayla bütün kapıların açıldığına inanır. Bu fikir çok hoş gibi geliyor, ama değil. Kendisini, ailesi ve arkadaşlarını parayla korumasının dışında, kendini bilinmeyen maceralara da atar. Boğa erkeğinin sizin gibi çok yönlü ilgi alanları ve eğilimleri yoktur, çünkü onun tek istediği akşam eve geldiğinde sizin kollarınızda olmaktır.


KOVA ERKEĞİNE GÖRE BOĞA KADINI

Boğa kadını ve Kova erkeği ayrı dünyalarda yaşarlar. 'Zıt kutuplar birbirini çeker' sözü, sizin için de geçerlidir ama iyi anlaşacağınızı garantilemeyiz. Siz birçok alanda öyle farklısınız ki, aşkın gücünün, zıt kutupları birleştirecek kadar büyük olup olmadığını sormak ihtiyacı doğar. Boğa kadını olaylara mantıklı bakar.

Güvenli, düzenli, rahat ve barış dolu bir hayat ister. Buna karşın Kovanın çok güçlü bir özgürlük ihtiyacı vardır. Boğa kadınıysa, davetlere ve devamlı eve gelen yeni insanlarla tanışmaya meraklı değildir.

Boğa kadını iki ayağıyla birden yere basar ve sizin daha iyi bir dünya hayallerinize anlayış göstermez. Deneyim alanının dışında bir konuyla ilgisini çekemeyebilirsiniz. Ama hiç bir şeyden geri kalmayı da istemez. Onu daha yakından tanıdığınızda, Boğa kadınının başarısızlıkları kabul edemediğinizi göreceksiniz, bu yüzden ilişkinizin mutlu ve uzun ömürlü olması için elinden geleni yapacaktır.


BOĞA KADININA GÖRE KOVA ERKEĞİ

Bu iki burçta doğanların bakış açıları yaşamın her alanında karşı karşıyadır, öyle ki aralarında bir ilişki olması ve bunun yürümesi olanaksız gibi görünür. Örneğin Boğa kadınının daima gerçekçi bir kişiliği vardır, Kovanın ise tam tersi. Ama Eros'un oku isabet ederse...

Boğanın ayakları yere sağlam basar. Kova romantik ve hayalcidir, rüyalara dalar ve dünyadaki haksızlıklardan şikayet eder. Dünyanın nasıl olması gerektiği konusunda düşünür. Bununla ilgili düşünceleri vardır, ama bunları sadece düşünür. Kendisinin gerçek vadilerine çekilmesine kolay kolay izin vermez. Eğer kendinizi hayalci, aklı havada, hesapsız bir adama kaptırmak istiyorsanız, bir kovayı ne zaman yakalayabileceğinizi hesaplayın.

Kovaya bir tek insanla yaşamak zor gelir. Bu davranışını sizin için değiştirmeyecektir. Bunun için kendinizi dikkatli olmaya hazırlayın ve kıskançlığınızı saklayın, yoksa bir Kovanın yanında hayatınız boyunca mutlu olamazsınız. Bu, azimli boğa kadınına göre bile zor iştir. Yine de maceraları yüzünden ona sitem etmezseniz, anlayış gösterip küçük şeyleri fazla büyütmezseniz, her zaman size gen dönecektir.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 19 Mart 2023, 11:29   #29
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: Burçlar Arası Uyum - Burçların Uyumu




Boğa ile Oğlak


BOĞA ERKEĞİNE GÖRE OĞLAK KADINI

Çok ortak yönünüz var, onunla ilk karşılaşmanızda sanki çok önceden tanışıyormuşsunuz duygusuna kapılırsınız. Hiç bir şey bu ilişkiyi etkileyemez.

Oğlak kadınının kullanmasını bildiği keskin bir zekası vardır. Bununla sadece kendi çevresinde değil, mesleki ve özel yaşamınızdaki ilgi ve eğilimlerinizde de kendine yer edinecektir. Paranın değerini bilmesine rağmen, paha biçilmez, güzel şeyleri alabilme gücüne değer verir. Zenginlik onun için çok da önemli değildir.

Neşeli olmasına rağmen, bunun arkasında ciddi, düşünceli bir doğası vardır. Derin, yoğun duygulara sahiptir. Çok pratik olmasına rağmen, yine de sizi yeni ve alışılmamış fikirlerle şaşırtacaktır. İkinize de rahat bir yuva ve mutlu bir aile yaşamı çok şey ifade eder. Kendini verme sanatının arkasında daha çok aşk anlayışı vardır. Bu fikre alışabilirseniz, sevgisinden emin olabilirsiniz.


OĞLAK KADININA GÖRE BOĞA ERKEĞİ

Boğa erkeği sorumluluk sahibi, evcimen, iyiliksever, hırslı ve çalışkandır. Ailesine iyi bakar. Tek kelimeyle bütün kaynanaların rüyasıdır. Ayrıca hiç düşünmeden evin yönetimi ve sorumluluğunu size bırakacağını tahmin etmelisiniz, çünkü size güvenebileceğini bilir.

Sizin açınızdan bir parça romantizmin zararı olmaz, çünkü sonuçta eşiniz Venüs tarafından yönetilen bir burçta doğmuştur. Sizin de belli konuları en azından onun kadar iyi bildiğinizi fark etmemesi için kendinizi ara sıra 'küçük aptalcık' olarak göstermek zorunda kalabilirsiniz.

Size ve ailenize göstereceği özen sayesinde hiçbir şeyin yokluğunu hissetmeyeceksiniz, para konusunda tartışmalar size yabancıdır, çünkü kadın olmanızı takdir ettiğinden, gardrobunuzu hesabından donatmanıza ses çıkarmayacaktır. Evlendikten sonra çalışmak isterseniz, onu mutlu etmeyecektir. Onu en kısa zamanda baba yapmanızı tercih eder.


OĞLAK ERKEĞİNE GÖRE BOĞA KADINI

Boğa kadınım, diğer burçlardaki kadınlardan çok daha iyi anlarsınız. Evcil bir doğası vardır, ciddidir ve toprağa sağlam basar. Aşk ve evlilik konusunda ciddi düşünceleri vardır. Sevdiği ve karar kıldığı erkekseniz, bu ilişki sonsuza dek sürecektir. Geçici maceraların hayatında hiç yeri yok gibidir.

İkiniz de sanatla ilgilisiniz. Edebiyat ve müziğe olan sevginizde birbirinizi tamamlarsınız. Mutlu bir aile yaşamı sizin için, tıpkı geleceğin güvencesi olan finansal dayanaklar gibi, çok şey ifade eder. Boğa kadını iyi ve zevkli giyinir. Bu yönüyle onu savurgan olarak tanımlayabiliriz.

Oğlak erkeği yaşamını onunla geçirmeye bir kere karar verirse, gerçekten sadık kalacaktır. Ve bu nedenden dolayı onu kutlayabiliriz. Çünkü Boğa kadını tabiat olarak çok kıskançtır. Hollywood'un en iyi oyuncularının oynayabileceği tarzda ateşli sahneler ortaya koyabilir.

Boğa kadını evlendikten sonra da işine devam etmek isterse, bunu reddetmemelisiniz, gerçekten çok inatçı olabilir. Bir şeye karar verdiyse, onu bundan o kadar kolay vazgeçiremezsiniz. Bu kadınla yatakta büyük bir şaşkınlık yaşayacaksınız. Her türlü baştan çıkarma sanatını iyi bilir, ihtirası, en cesur beklentilerinizi aşacaktır.


BOĞA KADININA GÖRE OĞLAK ERKEĞİ

Bir erkek bir kadın için 'meydan okuyorsa', bu kesinlikle Oğlak erkeğidir. Neredeyse titizlik derecesinde düşünceli, utangaç ve ilgisiz gibi görünmesine yol açacak derecede sabırlıdır. Beraberliğini korumak için çok az konuşur. Aslında bu bir korunma yöntemidir. Çünkü duygularının incinmesinden çok korkar. Eğer ona bir görüşte aşık olduysanız, tekrar görüşmek istediğini söyleyen taraf siz olmalısınız.

Sizi bir çapkın sanmasına yol açmadan onun sevgisini kazanabildiyseniz, her koşulda çaba, sabır ve uğraşmaya değecek, güvenilir bir erkek kazandınız demektir. Para biriktirmeyi bilir, her şeye büyük özen gösterir. Onun için, sizin ve kendisinin güvenliği çok önemlidir. Bütün karşıtlıklara rağmen bir yuva isteği gibi ortak yönler bulacaksınız.

Oğlak erkeği güvenliğe büyük ihtiyaç duyar ve önünüzde güvenli bir gelecek görebilmeniz için elinden gelen her şeyi yapar, çünkü sorumluluklarını çok ciddiye almaktadır. Aslında biraz kötümserlik ve kaderciliğe meyillidir. Siz onun olumsuz düşüncelerini yenebilmesi ve mutlu yaşamayı keşfedebilmesine yardımcı olabilirsiniz.

Aile içinde her şeyin alıştığı gibi gitmesi onun için çok önemlidir, çocukların biraz disiplinsizliği onu çileden çıkartır. Ailenin bütün üyeleri tarafından aile reisi olarak tanınmak ve saygı görmek ister. Bu yüzden eğitim yöntemi biraz sıkıdır ve buna alışmak herkes için kolay olmayabilir.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 19 Mart 2023, 11:30   #30
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: Burçlar Arası Uyum - Burçların Uyumu




Boğa ile Terazi


BOĞA ERKEĞİNE GÖRE TERAZİ KADINI

Terazi kadını bir erkeğe hayatı çok rahatlıkla zorlaştırabilir. Bir gün sıcak ve içten aşkını ısrarla ifade ederken, bir başka gün sizi bir buzdağı gibi karşılayabilir. İnsan bunun, kendi hisleri mi, yoksa huy veya anlamsız bir ruh hali değişimi mi olduğunu bilemez. Her analizi boşa çıkarır.

Onu keşfetme denemelerinden vazgeçmelisiniz. Onu, arkadaşları, zevkleri ve eğilimleriyle paylaşmaya hazır olmalısınız ama yine de asla sadece sizin olmayacaktır. Bazıları bu iki burcun arasındaki bir ilişkinin uzun sürmeyeceğini söylerler.

Birçok ortak yönünüz olmasına rağmen, bu kadını kendinize bağlamak için çok şey vermeniz gerekir, buda gerekli harçlık için çok çalışmak demektir. Öte yandan evlilikten sonra da işinden ayrılmaz, çünkü özel ilgi alanlarına yönelmek ister.


TERAZİ KADININA GÖRE BOĞA ERKEĞİ

Boğa erkeği, ona sunduğunuz güzel yuvayı sever. Eşinin şık görünümünden hoşlanır ve sizi güzel giysilerle şımartır. Sanatsal duyarlılığınızı sevecek ve sizi sık sık tiyatroya davet edecektir. Boğa erkeğiyle bazı şeyleri paylaşmak, mutlu bir ilişki için şarttır.

Boğa erkeği, sert gibi görünse de kısa zamanda sert kabuğunun altında saklı kalan ince ve hassas yapıyı fark edeceksiniz. Hızlı karar veren biri değildir. Ama bu sizin kendi cesaretsizliğinize öyle büyük zararlar vermeyecektir. Boğa erkeği, itina ihtiyacınızı tatmin etmeyi bilir. Seve seve koruyucu rolü üstlenir ama diğer yandan eşinin de daima yanında olmasını ve onunla ilgilenmesini ister.

Çevrenizde çok arkadaş bulunmasına ihtiyacınız olduğu için hakimiyeti eline almamasına dikkat etmelisiniz. Evcimenliğini, zaman içinde inandırıcı alternatiflerle başka yöne yönlendirmelisiniz. Aksi halde sadece sizin güzel yemekleriniz ve soğuk bir birayla mutlu olacaktır. Düşünsel olarak ondan daima birkaç adım ileride olacaksınız, daha doğrusu olmalısınız. Ancak onun tedbirli davranışları, sizi bazı ani tepkilerden koruyacaktır.


TERAZİ ERKEĞİNE GÖRE BOĞA KADINI

Eğer Boğa kadınım şimşek gibi, canlı bir yaşam arkadaşı olarak düşünüyorsanız, büyük bir olasılıkla şaşıracaksınız. Boğa kadınları genelde çekingen, bilimsel ve gerçekçidirler. Ama ilk görüşte karar vermeyin.

O tutku derecesinde inatçı ve dik kafalı olabilir. Sizin gibi, o da Venüs tarafından yönetilir ve ehramları seven duygulu bir aşıktır. Sadece cazibeniz Boğa kadınını kazanmaya yetmeyecektir. Sevgili seçiminde titizdir. Ayrıca çok sahiplenicidir ve Terazi yaratılışınızın etkisiyle, başka kadınlara baktığınızı görürse, bunu kabullenmeyecektir.

Onu hızlı olmaya teşvik etmeye çalışmayın. Bunun için anlayışlı olmadığınız zamanlarda bile yöntemli bir iş ritmine ihtiyacı vardır. İkiniz de sanata meraklı olduğunuz için, ortak ilgi alanları bulmakta zorluk çekmeyeceksiniz. Ayrıca Boğa kadını çevresinde güzel eşyaların bulunmasından hoşlanır.

Eviniz bir zevk örneği olacaktır. Sevgilisini şımartmak, onu mutlu eder. Akşam eve geldiğinizde biranız ve banyonuz hazır olacaktır. Çocuklarla iyi anlaşır. Boğa kadınının özenli çalışma biçimi, evin kasasıyla ilgilenmesine de yardımcı olacaktır. Paraya, size göre daha çok değer verir ve korur.


BOĞA KADININA GÖRE TERAZİ ERKEĞİ

İkiniz de Venüs tarafından yönetilirsiniz, bu yüzden bütün güzellikleri sevmek gibi bir çok ortak yönünüz vardır. Terazi erkeği yaşamının her evresinde olumlu öğütler verir ve yardımını kimseden esirgemez. Kendinden emin bir kadın olmanıza rağmen, onun öğütlerini tutmak size zor gelmeyecektir. Dikkat çekici ve çok saygı duyulan bir erkektir.

Onu mutlu etmek için yaptığınız her şeyi görecek ve takdir edecektir. Sizi aldatmasından korkmanıza hiç gerek yoktur. Bazı durumlarda, inisiyatifi ele almak durumunda kalacaksınız. Böyle hallerde tembelliğe kaçar ve karar vermekten korkar.

Bir aşık olarak bütün istek ve taleplerinizi tatmin edecektir. Sizi seksüel açıdan doyuma ulaştırmaktan zevk ve mutluluk duyan çok arzulu bir erkektir. Boğa kadını olarak onu seçmekle, büyük armağanı kazandınız.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
arası, burçlar, burçların, uyum, uyumu


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
ten uyumu Beatrice Trend Sözlük 6 19 Mart 2023 11:43
Burçların en sevdiği burçlar Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 2 23 Ekim 2022 18:29
Burçların Evlilik Uyumu Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 1 23 Ekim 2022 18:19
Hamilton, yarış içerisinde kaskını şartlara uyum sağlamak için değiştirmiş KoJiRo Formula 1 0 02 Haziran 2022 21:14
Arası Kremalı Revani Beatrice Tatlılar 0 10 Mayıs 2022 15:20




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net