Forum Logo




Burçlar Arası Uyum - Burçların Uyumu

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree9Beğeniler

 
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Alt 19 Mart 2023, 12:27   #38
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: Burçlar Arası Uyum - Burçların Uyumu




Yay ile Yay


YAY ERKEĞİNE GÖRE YAY KADINI

Yay kadını sohbet etmeyi ve kendisiyle sohbet edilmesini sever, can sıkıntısına asla dayanamaz. Açık sözlüdür ve dürüsttür. Onunla beraberken neyle karşı karşıya olduğunuzu daima bileceksiniz. Duygusal açıklığı sizi şaşırtabilir. Ne kadar çok ilgi alanınız olursa, ilişkiniz o kadar iyi yürür. Bu ilişkide seks en önemli rolü oynuyorsa, ilişki uzun sürmeyecektir.

Yay kadını iyi bir dinleyici, eğer spor ve macerayı seviyorsanız iyi bir arkadaştır. Ev sahibi olarak etkileyici insanları bir araya getirmeyi ve her sohbeti canlandırmayı bilir. O, yönetilmeye boyun eğecek bir kadın değildir ve ona emir vermeye çalışmanıza dayanamaz. Düğünden sonra Yay kadınının hala işte çalışmasına karşı çıkmazsınız, çünkü o, aile ve işi beraber ustaca başarır.


YAY KADININA GÖRE YAY ERKEĞİ

Birçok ortak nokta nedeniyle heyecan verici bir kombinasyon. Olaylar ikinizin istediği gibi gitmese bile olaylara bakış açınızın mizah anlayışı içermesi, bu ilişkinin en önemli noktasıdır.

Yay erkeğini avlamada biraz zorlanacaksınız, ama zaten evlenmek için acele eden kadınlardan değilsiniz. Kimse sizi sorumluluk almaya zorlamadığı ve kararları sürüncemede bıraktığınız için, hayatta sorumsuzca sürüklendiğiniz duygusuna kapıldığınızda, oldukça fazla zorluklarla karşılaşacağınızı hesaplamalısınız. Her ne kadar çok yetenekli biri olsa da Yay erkeğinin bile bazen desteğe, her şeyden önce de neyin ne olduğunu söyleyen bir kadına ihtiyacı vardır.

Yay insanları, kalplerini dillerinde taşır; başkalarına sık sık hoppa ya da otorite gibi görünse de onun içinde ne sakladığını siz çok iyi bilirsiniz. Finansal konularda ikiniz de şanslı değilsiniz. Buna rağmen aile finansını göz önünde tutmalı ve gelecek için kara gün parası ayırmalısınız.

Yay eşiniz kolayca abartıya kaçtığı ve bazen zayıf davrandığı için, onu dikkatle izlemelisiniz. İçki ve kumar düşkünlüğü tam bir felaket olabilir. Burada sizin kötülemeleriniz karşısında kendine meydan okunduğunu düşünür. Daima bakımlı ve çekici görünmenizden hoşlanır ve bunun için ne kadar para harcadığınızla ilgilenmez. Onu istediğinizi, ona hissettirin. Böylelikle size olan ilgisini asla kaybettirmeyecektir.
 
Alıntı ile Yanıt

 

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
arası, burçlar, burçların, uyum, uyumu


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
ten uyumu Beatrice Trend Sözlük 6 19 Mart 2023 11:43
Burçların en sevdiği burçlar Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 2 23 Ekim 2022 18:29
Burçların Evlilik Uyumu Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 1 23 Ekim 2022 18:19
Hamilton, yarış içerisinde kaskını şartlara uyum sağlamak için değiştirmiş KoJiRo Formula 1 0 02 Haziran 2022 21:14
Arası Kremalı Revani Beatrice Tatlılar 0 10 Mayıs 2022 15:20




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net