Forum Logo




Yaklaşan Dolunay'a dikkat! 12 burcun hayatında her şey değişecek

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By DeepSilence

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 25 Mart 2023, 21:05   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Yaklaşan Dolunay'a dikkat! 12 burcun hayatında her şey değişecek




Yaklaşan Dolunay'a dikkat! 12 burcun hayatında her şey değişecek
Www.TrendForum.Net

YAKLAŞAN DOLUNAY'IN 12 BURCA ETKİLERİ
KOÇ BURCU

Alacağınız kararlara ve çevrenizdeki insanlara dikkat edin. Zanda bulunduğunuz insanların aslında hayatınıza farklılık getirdiğini fark edeceksiniz. İyi olarak gördüğünüz insanların ise arkanızda kuyu kazdıklarını göreceksiniz. Ancak iki durumda da süreçleri takip edin. Hızlı değişimler bazı durumları alt üst eder. Etrafına iyi bak birileri senden fena hoşlanıyor.

BOĞA BURCU

Şansının yüksek olduğu bu zamanı iyi değerlendirmende fayda var. Asla pes etme! Yolundan döndürülecek olaylar seni derinden yaralayabilir. Kariyerindeki değişimler artık meyve vermeye başlayacak. Aşk konusunda hızlı karar verme.

İKİZLER BURCU

Standartlarını düşür. Çünkü bazen çok yüksek tuttuğunuz her şey aslında diplerde bir kardelendir. Bu süreçte yaşayacağınız şiddetli dengesizlikler yaz aylarında başınıza iş açacak. Dolunay'da kendinizi gerekirse bir yere kitleyin.

YENGEÇ BURCU

Bazı haberlere sevineceksin ancak Dolunay seni çok derinden etkileyecek. Olaylara yanlış bakabilirsin. Bazı konuların perde arkasını araştırmadan karar verme. Özellikle bu süreçte sevdiklerinle ters düşmemeye dikkat et.

ASLAN BURCU

Olması gereken olurken kariyerinde zirvelerdeyken aşk hayatın yerlerde. Çok uzaklar bazen insana zarar verir. Bu yüzden daha dikkatli kararlar al. Hayatındaki her noktada yaşayacağın değişimler seni derinden etkileyecek.

BAŞAK BURCU

Geçmişte yaptığın hataları telafi etmek için Dolunay iyi bir fırsat olacak. Çok değer verdiğin şeyleri kaybetmek seni etkiledi. Ancak büyük pay sende bu yüzden hayatını değiştirmek için Dolunay enerjisinden faydalan.

TERAZİ BURCU

2022 getirdiği yıkımları 2023 yılında azaltırken duyusal boşlukta bocalanacaksın. Çok hızlı kararlar alma. Biraz temkinli hareket et. Herkes iyi de değil kötü de eğil. Bu dönemde alacağın büyük kararlar ilerde başına bela olabilir.

AKREP BURCU

Zirvede yalnız değildi. Aradığın aşk çok yakında seni bulacak. Ancak Dolunay enerjisi seni agresifleştirecek bu yüzden şimdilik daha dikkatli kararlar al. Hayatına girecek bir kişi tüm düzenini değiştirecek.

YAY BURCU

Gergin günler seni bekliyor. Bu yüzden gözünü dört aç. Etrafında tuzak kuran insanlar var. Kimse sen düşerken yanında olmadı. Bunları unutma. Çok iyimserlik başına bela açacak.

OĞLAK BURCU

Döngüde en az hasar alan burç olacaksın. Çünkü sende şiddetli devam eden relax hali Dolunay'ın bile enerjisini pasifleştiriyor. Şimdilik bu sana faydalı.

KOVA BURCU

Kırılmalar hatalar ve pişmanlıklar peşini bırakmayacak. Her şeye sen yetişemezsin. Bazı konuları oluruna bırakmayı öğren. Seni kırmak için nöbet tutan her duydun senin düşmanındır.

BALIK BURCU

Uzun süredir takıldığın geçmiş hakkında keskin kararlar verme. Hayat hiç ummadığın anda kapını çalacak. Duyusal moodtayken sakın karar verme. Bu durum hep başına bela açtı.
gupse bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 25 Mart 2023, 21:07   #2
Çevrimdışı
Saygın Üye
Yanıt: Yaklaşan Dolunay'a dikkat! 12 burcun hayatında her şey değişecek




Burçlara inanmaya başladım.
Allahım beni affet.
__________________
Kırk yılda bir gibisin...
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcun, değişecek, dikkat, dolunaya, hayatında, yaklaşan, şey


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Dünyanın en ölümcül gölü Natron: Yaklaşan 'taş'a dönüyor Zeytin Dünyadan Haberler 4 24 Mart 2023 15:07
12 Burcun Zayıf Noktası Ve Bağımlılıkları Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 2 16 Mart 2023 16:34
Astrolojide Dolunay Ne Demek? Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 15 Mart 2023 19:31
Intel’in Yaklaşan Amiral Gemisi Sahnede: Arc A770 KoJiRo Bilgisayar ve Donanım 0 20 Temmuz 2022 20:41
Yaklaşan AMD B650 ve B650E Anakartlar Detaylanıyor KoJiRo Bilgisayar ve Donanım 0 28 Mayıs 2022 09:17




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net