Forum Logo




Burçlarda Sevgi Derecesi

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 01 Nisan 2023, 15:38   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Burçlarda Sevgi Derecesi




Burçlarda Sevgi Derecesi
Www.TrendForum.Net



BALIK, sana boş lafla gelmesinler, değerini kazanıp ta kaybetmesinler, kimde var böyle aşkla bakan gözler, anlatmaya yetmez ki seni, sözler.

KOVA, nefretse nefret, sevgiyse sevgi, asla içinde tutamaz, aşk oyunlarını sever ama yalana hiç katlanmaz, akıllıdır ve boş kovalamaz.

OĞLAK, sen geçmişe bağlı kalamazsın, gidenin arkasından ağlamazsın, temiz sevgin hep içinde kalsın, o gerizekalı da anca uzaktan baksın.

YAY, seni kırana yok ki sabrın, geçmişe bakma kalmasın aklın, sevmek sevilmek en büyük hakkın, aşk dolaşır içinde, durmaz kanın.

AKREP, hep önde olmak en büyük hobindir, sevmekse mevzu kalbin en derindedir, duruşundan asalet akar, seni kaybeden tek kelimeyle sefildir.

TERAZİ, tutmazsın diline gelen sözü, herkesin sende zaten gözü, eskilerin yok ki zaten yüzü, karaktere bakarsın sen, önemsizdir tersi düzü.

BAŞAK, sen güneşsin doğarsın, geçmişe değil geleceğe bakarsın, en iyisini koluna takarsın, ne bu tavırlar, sen böyle çok can yakarsın.

ASLAN, sen bi şeyi istersen alırsın, sana güleni ağlatırsın, sıkıntı olmaz kaşınanı kaşırsın, aşka gelirsek zaten konuşmak boş, kralsın.

YENGEÇ, iyi niyetlisin, hemen herkese inanıyosun, çabuk sevgi gösterip çabuk bıkarsın, hata yapanı affetmezsin asla, dötüne tekmeyi atarsın.

İKİZLER, aşk desen sen, gülüş desen sen, sen var ya sen, bir sevsen, bir aşka gelsen, dinlemezsin kralını dize getirirsin, istesen.

BOĞA, içinde kalmış dumanlar, seni anlamaz o lavuklar, aşka getiren bakışlar, sende saklı en güzel masallar, MANİ YAZICAM DERKEN AŞIK OLDUM.

KOÇ, durmazsın öyle kolay elde, kayıp gidersin uzak yerlere, kolay değil girmek kalbine, yaşayan bilir hayran kalır eşsiz sevgine.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 01 Nisan 2023, 15:40   #2
Çevrimdışı
Yanıt: Burçlarda Sevgi Derecesi




Alıntı:

YENGEÇ, iyi niyetlisin, hemen herkese inanıyosun, çabuk sevgi gösterip çabuk bıkarsın, hata yapanı affetmezsin asla, dötüne tekmeyi atarsın.


__________________



Hepimiz bir bataklıkta yaşıyoruz ama bazılarımız yıldızlara bakıyor.


 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burçlarda, derecesi, sevgi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Her İhanet Sevgi İle Başlar Asi Ruh Trend Sözlük 1 18 Mart 2023 23:07
Sevgi Seli Dolares Dolares 3 28 Ekim 2022 14:15
Aşk ve Sevgi Arasındaki Fark DeepSilence Kadın & Erkek İlişkileri 3 10 Temmuz 2022 17:19
Hakiki Sevgi Nasıldır DeepSilence İslam ve Din 1 26 Mayıs 2022 21:23
Sevgi:Gul'u Koklamak,Dikeni Tutmaktir.. DeepSilence İslam ve Din 0 26 Mayıs 2022 10:12




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net