Forum Logo




7 Ocak Günü Doğanların Burç Özellikleri

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 20 Nisan 2023, 16:30   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
7 Ocak Günü Doğanların Burç Özellikleri




7 Ocak Günü Doğanların Burç Özellikleri
Www.TrendForum.Net

Taviz vermekten hoşlanmazlar. Dengeli fakat kışkırtıcı yönleri vardır. İlişkilerinde daima sıra dışı olmayı tercih ederler. İnandıkları konuları güçlü bir şekilde savunurlar. İkna kabiliyetleri çok güçlüdür. Çok yönlü kişilerle bir arada olmaktan hoşlanırlar. Mesleklerini çok severler ve bu uğurda özel hayatlarını askıya alabilirler.. Kendilerini hiç kimseyle kıyaslamaktan hoşlanmazlar ve bu tür rekabet ortamları onları çok sinirlendirir. Deneysel ve bilimsel konulara olan merakları kadar, doğaüstü olaylara karşı da ilgilidirler Kan dolaşımı rahatsızlıklarına yatkın oldukları için, beslenmelerine özen göstermeli ve varis problemlerine dikkat etmelidirler. Sahiplenme duyguları çok gelişmiştir.Parayı lüksü ve rahatlarını çok severler.

Bugün Doğan Kadınlar

Güzel konuşurlar. Dikkat çekici yüz hatlarına sahiptirler. Bulundukları ortamlarda sıcak fakat saygılı bir denge içine hareket ederler. İleri yaşlarda bile ince kamasını becerirler. Estetik operasyonlardan kokmadıkları için, fiziksel kusurlarını düzeltme konusunda egoları çok güçlüdür. İnandıkları konulara değer verirler.

Bugün Doğan Erkekler

Bilimsel konulara fazla ilgi duyarlar. Evlerinde her türlü elektronik cihaza rastlayabilirsiniz. Gençliklerinde oldukça yakışıklı ve cazibelidirler. İlerleyen yaşlarında bile kendilerine bakmasını bilirler. Fakat erken gözlük takabilirler. Özgürlük tutkuları yüzünden geç yaşta evlenirler.

Bugün Doğan Çocuklar

Hayal güçleri çok kuvvetlidir. Resim yapmayı severler.. Sanata ve yabancı dile kabiliyetleri çok fazladır.Zeki ve algılama yönleri güçlü çocuklardır. Matematik, tarih, edebiyat konularında başarılıdırlar.

Son düzenleyen Asi Ruh; 20 Nisan 2023, 16:34.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burç, doğanların, günü, ocak, özellikleri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
6 Ocak Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 20 Nisan 2023 16:27
5 Ocak Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 20 Nisan 2023 16:23
3 Ocak Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 20 Nisan 2023 16:02
2 Ocak Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 20 Nisan 2023 16:00
1 Ocak Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 20 Nisan 2023 15:48




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net