Forum Logo




16 Ocak Günü Doğanların Burç Özellikleri

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 20 Nisan 2023, 23:32   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
16 Ocak Günü Doğanların Burç Özellikleri




16 Ocak Günü Doğanların Burç Özellikleri
Www.TrendForum.Net

16 Ocak burcu kişileri, temiz ve düzenli, bazen biraz acımasız ve büyük bir disiplin sahibidir. Bu burç insanları genellikle aktif görevlerde yer alır. Ama aynı zamanda çok sakin ve yardımsever kişiliğe sahiptir. 16 Ocak günü doğan kişiler genellikle, gayretli ve dürüsttür. 16 Ocak hangi burç ve burcu ne? İşte, merak edilen tüm detaylar.

Yıldızlara göre 16 Ocak günü doğan kişiler, oğlak burcudur ve toprak grubuna sahiptir. 22 Aralık – 21 Ocak tarihleri arasında doğan kişilerin burcu oğlak burcudur. Ama oğlak burcunun bazı özellikleri, yükselen ya da alçalan burcuna göre değişiklik gösterebilir.

16 Ocak Hangi Burç ve Burcu Ne?
Yıldızlara ve hareketlerine göre 16 Ocak tarihinde doğan kişiler oğlak burcuna sahiptir. Bu kişiler, oğlak burcu özelliklerini taşır. Bu nedenle de gezegeni Satürn olan oğlak burçları, iş hayatına çok odaklı, inatçı ve başarılı bir kişiliğe sahiptir.

16 Ocak Yükseleni
16 Ocak yükseleni, kişinin doğduğu güne ve saate göre değişiklik gösterir. 16 Ocak tarihinde doğan kişilerin yükselen burcunun belirlenmesinde yükselen burcun belirlenmesinde kişinin hangi tarih ve saat aralığında doğduğu aralığında doğduğu çok önemlidir. Bu aralıklar içinde yay, oğlak ve balık olma ihtimali çok yüksektir. Yükselenlerin belirlenmesinde 16 Ocak tarihinde doğan bir kişi için 00:00 le 01:30 arasında terazi burcu olur. Sonrasında ise, akrep ve yay burcu oluyor. 07:30 saatinden sonra doğan oğlak burçları, oğlak ve yay yükselenlerine sahiptir.

16 Ocakta Doğanların Özellikleri
Oğlak burçları, yılın ilk ayı ve yılın son ayları içinde doğarak genellikle başarılı bir hayata sahip olur. Oğlak burçları, hayatlarında başarı sağlanmasında kendi becerilerini ve disiplinlerini kullanır. Aynı zamanda oğlak burçları, özgüvenli ve çalışkan bir karaktere sahip olması gerekir. Bu özellikleri sayesinde hayatında çok önemli başarılara imza atar.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burç, doğanların, günü, ocak, özellikleri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
15 Ocak Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 20 Nisan 2023 23:17
13 Ocak Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 20 Nisan 2023 17:54
6 Ocak Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 20 Nisan 2023 16:27
5 Ocak Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 20 Nisan 2023 16:23
4 Ocak Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 20 Nisan 2023 16:20




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net