Forum Logo




21 Şubat Günü Doğanların Burç Özellikleri

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 21 Nisan 2023, 13:46   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
21 Şubat Günü Doğanların Burç Özellikleri




21 Şubat Günü Doğanların Burç Özellikleri
Www.TrendForum.Net

İşleri ile aşırı meşgul olduklarından, insanlarla zor ilişki kurarlar. Fakat, hiçbir zaman kendilerini yalnız hissetmezler. Ciddilikleri, tutuculukları ve güçlü iradeleri ile tanımlanırlar. Çalışkanlıkları ile kolaylıkla başkalarının saygısını kazanırlar. Çok gelişmiş bir görev duyguları vardır. Bazen başkalarının başarısızlıklarını abartırlar. Arkadaşları ile ilgili çok iyi sırdaş olurlar, para konusunda dikkatli olmalarına rağmen, eli açık insanlardır. Geleneklere bağlı kişiler olduklarından, duygusal özgürlüğü anlamakta güçlük çekerler. Bu nedenle kendilerinden yaşça küçük kişilerle bazen sürtüşmeleri olur. Bu özellikleri evlerine de yansır. Çalışmalarında sabır ve özenle çalışırlarken, gösterişten uzak bir şekilde işlerini yaparlar. Hiçbir şeyi yarım bırakmazlar.

Bugün Doğan Kadınlar
Kolay teslim olmayan yapıları yüzünden, aşkta zor insanlardır. Paylaşımları güçlü fakat, dostluklarında eleştirici davranırlar. Çevrelerine herkesi almazlar. Yaşama kendi pencerelerinden bakan ilginç kadınlardır.

Bugün Doğan Erkekler
Cesur,azimli ve herkesin beğenisini arzulayan kişilerdir.Entelektüel yetenekleri oldukça gelişmiş olduğu için,sosyal yaşamları çok güçlüdür. Aşırı duyarlı yapıları onları sanata yönlendirir. Titiz, ayrıntıcı ve detayların kişisi olup bir şeyi beğenmeleri çok zordur. Sevgi yaşamlarında, büyük rol oynar.

Bugün Doğan Çocuklar
Sessiz ve sakin yapıları çevrelerini aldatabilir. Akıllı ve gözlemci yönleriyle ilgi çekmesini iyi bilirler. Matematiksel bir zekaya sahiptirler. Çözülmesi en zor problemleri bile kolayca çözerler. Bebekliklerinden itibaren dikkat çekici şekilde kendilerinden emin hareket ederler. Asla şımarık değildirler.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burç, doğanların, günü, özellikleri, Şubat


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
13 Şubat Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 21 Nisan 2023 12:54
12 Şubat Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 21 Nisan 2023 12:46
6 Şubat Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 21 Nisan 2023 12:13
5 Şubat Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 21 Nisan 2023 11:32
4 Şubat Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 21 Nisan 2023 11:30




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net