Forum Logo




23 Şubat Günü Doğanların Burç Özellikleri

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 21 Nisan 2023, 14:06   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
23 Şubat Günü Doğanların Burç Özellikleri




23 Şubat Günü Doğanların Burç Özellikleri
Www.TrendForum.Net

Ay Kova burcunda ilerlediği için, bugün doğanlar son derece zeki ve kavrayıcı bir zekaya sahiptirler.Amaçları doğrultusunda yaşadıkları için, önlerine çıkan engeller karşısında son derece acımasız davranabilirler. Kendilerini motive ettikleri konuda son derece başarılıdırlar. . Zihinsel uyarılar ve değişiklikler yaşamlarında olması gereken olgulardır. Olaylara eleştiri getirmekten hoşlanırlar. Dost çevresi kalabalık olmasına rağmen, genelde yalnız insanlardır. Özgürlük duygularını kullanamazlarsa, huzursuz ve kaprisli olurlar. Öğrenmeye ve bilgiye açık kişilerdir. Cesur ve deneyimlerini çevresiyle paylaşmaktan korkmayan kişilerdir. Sosyal yapıları çok güçlüdür.çevre iletişimleri mükemmel olmalarına karşın duygusal yaşantıları oldukça karışıktır. Kolay aşık olamayan seçici bir yönleri vardır. Evlilik duyguları yoğun olmalarına karşın, geç evleneceklerdir.Maddi konulara sıcak bakarlar.

Bugün Doğan Kadınlar
İyi kesimli,koyu renklerin hakim olduğu şık kıyafetler giyerler. Tarzlarını tamamlayıcı değişik takılar takmaktan hoşlanırlar. Kaliteli deri kemerler takmaktan ve şık çantalardan hoşlanırlar. Kendi stilleri dışında giyinmek istemezler. Kalite onlar için çok önemlidir. Duygusal konularda temkinli ve mesafelidir. Düşüncelerini herkesle paylaşmaktan hoşlanmazlar.

Bugün Doğan Erkekler
Ön dişleri büyük diğer dişlerine göre daha büyüktür.Genç yaşlarda sakal bırakırlar. İfadeleri yaşlandıkça yumuşar. Geniş alınlarından dolayı gözleri ön plana çıkar. Onu ilk gördüğünüz zaman, onu soğuk ve mesafeli bulabilirsiniz. Fakat daha sonra oldukça etkilenecek ve yaşantınızın bir alışkanlığı halini alacaktır.

Bugün Doğan Çocuklar
Duygusal bağları güçlü çocuklardır. Kendilerini ifade edemedikleri zaman huzursuz ve sinirli olurlar. Daha küçük yaşlarda kendi egolarına düşkün kişilerdir. Okul yıllarında öğretmenlerine kendilerini sevdirmesini bilirler. Büyükleri ile zekice konuşmalar yapmaktan hoşlanırlar.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burç, doğanların, günü, özellikleri, Şubat


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
22 Şubat Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 21 Nisan 2023 13:53
13 Şubat Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 21 Nisan 2023 12:54
8 Şubat Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 21 Nisan 2023 12:18
4 Şubat Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 21 Nisan 2023 11:30
2 Şubat Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 21 Nisan 2023 10:48




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net