Forum Logo




10 Mart Günü Doğanların Burç Özellikleri

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 25 Nisan 2023, 12:23   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
10 Mart Günü Doğanların Burç Özellikleri




10 Mart Günü Doğanların Burç Özellikleri
Www.TrendForum.Net

Becerikli, yetenekli ve yapıcı bir zekaya sahiptirler. Liderlik vasıfları vardır ve çevresine yön varacak özelliklerini kullanmak istemezler. Toplumda ve uğraşı verdiği iş kollarında, geleneksel hale gelmiş olan konular haricinde davranışlar sergilerler. Bu tarzları ile, çevresi ile ters düşecek iletişimler içine girme olasılıkları mevcuttur. Yaşamda öğrenme istekleri; sınırlarını geniş tutmalarına neden olur. Araştırmayı ve keşfetmeyi severler. . Evleri düzenli ve hoştur.Renkler neşe dolu, sade ve etraf pırıl pırıldır. Doğaya ve yaşamın renkli yönlerine aşıklardır. Paylaşmak için uygun dostlara ihtiyaçları vardır. Her türlü sanatsal olaylara yatkındırlar. . Moda ve estetik konularıyla yakından ilgilenirler.Ses tonu ve konuşmaları ile karşısındaki kişiyi çok çabuk etkiler.Sahne dünyası onlar için çekici ve sürükleyicidir.

Bugün Doğan Kadınlar
Sempatik ve elinden her tülü iş gelen bir yapıya sahiptirler.Olağanüstü taklit etme kabiliyetleri vardır.Sanatçı yönleri çok güçlü olduğu için eğer fırsat verilirse, toplumda ün yapacaklardır.Aşk ilişkileri yüzünden zor günler yaşayabilirler. Beğenilme egoları yüzünden yanlış ilişkilerin kişileri olabilirler.

Bugün Doğan Erkeklerler
Güçlü bir iradeye sahiptirler. Yönetici bir kişilik sergilerler. Girişimcilik ve iş yetenekleri sayesinde, ticaret dünyasında isim yapabilirler. Bu kişilerde, savurganlık belirtileri göze çarpar. Kazanılan varlığın kaybedilme riskleri vardır. Coşkun ve ateşli bir ruha sahip oldukları aşk yaşantıları bir hayli renkli olacaktır.

Bugün Doğan Çocuklar
Bebekken sessiz ve sakindirler. Büyüdükçe açık havaya ve doğaya karşı aşırı bir sevgi duymaya başlarlar. Hayvanlara karşı aşkla yaklaşırlar. Büyüdükleri zaman bir çok hayvan kuruluşlarında görev alırlar.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burç, doğanların, günü, mart, özellikleri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
9 Mart Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 25 Nisan 2023 12:21
8 Mart Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 25 Nisan 2023 12:19
3 Mart Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 22 Nisan 2023 11:15
2 Mart Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 22 Nisan 2023 11:10
1 Mart Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 21 Nisan 2023 15:28




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net