Forum Logo




16 Haziran Günü Doğanların Burç Özellikleri

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 04 Mayıs 2023, 06:33   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
16 Haziran Günü Doğanların Burç Özellikleri




16 Haziran Günü Doğanların Burç Özellikleri
Www.TrendForum.Net

Kibar ince ve sevimli yapıları sayesine, girdikleri çevrelerde kendilerini sevdirirler. En belirgin özellikleri, ellerindeki değerleri koruma eğilimleridir. İşlerini gizli tutmaktan hoşlanırlar. Üzerlerine aldıkları her konuyu başarıya götürmek için, üstün bir tutkuyla çalışırlar. Paranın değerini çok iyi bilirle ve birikim konusunda oldukça dikkatlidirler. . Çok kolay arkadaş edinirler. Konuksever olup, yardım etmeye bayılırlar. Düşüncelerini herkesle paylaşmak istemezler. Aile bağlarına önem verirler. Hafızaları çok güçlüdür ve anılarına olan bağlılıkları yüzünden eski dostlarından asla kopamazlar. İnsancıl yapılarından dolayı toplumsal olaylarda başarılı çalışmalar yaparlar. Olayları farklı açılardan görmeleri sonucunda, çözümü en zor sorunları bile kısa sürede sonuçlandırmasını iyi bilirler.

Bugün Doğan Kadınlar
Doğru düşünür sağlam karar verirler. Olağanüstü taklit etme kabiliyetleri vardır. Sanatçı yönleri çok güçlü olduğu için eğer fırsat verilirse, toplumda ün yapacaklardır. Aşk ilişkileri yüzünden zor günler yaşayabilirler. Beğenilme egoları yüzünden yanlış ilişkilerin kişileri olabilirler.

Bugün Doğan Erkekler
Uzak kültürlerin ve farklı dünyanın insanlarıdır. Onların duygularını anlamak için, empati yeteneğinizi geliştirmek zorundasınız. İş konusunda yaratıcılıklarına uygun kişilerle çalışırlarsa huzurlu ve mutlu olurlar. Çevrelerine öğretici davrandıkları için de, yaşamın gizli öğretmenleridir.

Bugün Doğan Çocuklar
Duyarlı ve iyi, kalpli çocuklardır. Sevdiklerine çok düşkündür. Yalnız kaldıkları zaman, kendilerini huzursuz ve mutsuz hisseder, ebeveynlerinden ayrılmak istemezler. Onlar için obje olan eşyaları ve oyuncakları çok önemlidir. Duygusal derinlikleri çok fazladır.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burç, doğanların, günü, haziran, özellikleri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
15 Haziran Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 04 Mayıs 2023 06:31
7 Haziran Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 04 Mayıs 2023 06:00
3 Haziran Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 04 Mayıs 2023 05:40
2 Haziran Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 04 Mayıs 2023 05:38
1 Haziran Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 04 Mayıs 2023 05:30




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net