Forum Logo




Hangi Burç Hangi Çiçeği Sever?

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By gupse

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 08 Mayıs 2023, 08:39   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Hangi Burç Hangi Çiçeği Sever?




Hangi Burç Hangi Çiçeği Sever?
Www.TrendForum.Net



Koç: Koç burcu çabuk sinirlenen ve inatçı bir yapıya sahiptir. Ama korkmayın eğer kalbini kırdıysanız, inadını da nasıl kıracağınıza dair bir ipucu bizden! Koç burcu kadınları güzel kokan çiçeklere bayılır. Özellikle sümbüller ile kapısını çalarsanız yelkenleri hemen suya indirecektir.

Boğa: Boğa kadınının kalbine giden yol midesinden geçer. Eğer bir boğa kadını ile akşam yemeğine gidiyorsanız elleriniz boş olmasın. Boğa kadını cıvıl cıvıl çiçeklerden hoşlanır. Hele ki lalelerle karşısına çıkarsanız akşam yemeğinizin çok keyifli geçeceğini söyleyebiliriz.

İkizler: İkizler kadınları entelektüel kadınlardır. İkizler kadını ile gittiğiniz bir açık oturumda ya da bir klasik müzik konserinden önce harika vakit geçirebilirsiniz. Bu randevuyu da bir mimoza ile taçlandırırsanız ikizler kadınının gözlerinden mutluluk pırıltılarını rahatlıkla okuyabilirsiniz.

Yengeç: Yengeç kadınları oldukça anaç ve sahiplenicidir. Evine ve ailesine çok düşkündür. Eğer yengeç burcu kadını sizi ailesiyle evde bir akşam yemeğine davet ediyorsa sizi tanımaktan çok memnun olmuş demektir. Lakin eliniz boş gidemezsiniz, hemen güzel bir Akdeniz lalesi kapın ve Yengeç kadınının gönlüne bir kez daha taht kurun.

Aslan: Aslan kadını şımartılmaya ve pohpohlanmaya bayılır. Herhangi bir gün herhangi bir yerde karşısına orkideyle çıkıp sürpriz yapın. Orkideler çok dayanıklı çiçeklerdir, böylece ne kadar dayanıklı olduğunuza dair bir subliminal mesaj vermiş de olursunuz.

Başak: Başak kadını çok detaycı ve titizdir. Kılı kırk yarar, her şeyi kolay kolay beğenmez, ta ki elinizde leylaklarla sizi görene kadar. Leylakların güzelliği Başak kadınını mest edecektir.

Terazi: Terazi kadınları uyumu ve adaleti temsil eder. Lakin zaman zaman oldukça huysuz olabilir. Bu huysuzlanmalar bir an önce geçsin istiyorsanız hemen en yakın çiçekçiye koşup pembe güllerden alın ve sevgilinize romantik bir küvet hazırlayın. Daha sonra da mahremiyetine saygı gösterip onu bir süre yalnız bırakın. O zaman nasıl tekrar eskisi gibi bir melek olduğunu göreceksiniz.

Akrep: Aşk, ihtiras, tutku… Hayatı çoğunlukla pembe dizilerdeki hayatları andıran Akreplerin kalbine Hanımeli ile girebilirsiniz. Hanımeli kokusunun yoğun olduğu bir yerde buluşup, içinizde yanan ateşi ancak onun söndürebileceğinizi Akrep kadınına hissettirdiğinizde, dizide siz de bir başrol kaptınız demektir.

Yay: Zodyak’ ın hiperaktif üyesi Yay burcu seyahat etmekten çok hoşlanır. Yerinde duramaz ve maceradan maceraya koşar. Bu maceraya ortak olmak için zambaklar size çok yardımcı olacaktır. Yay burcu kadınları zambaklara bayılır.

Oğlak: Oğlak kadınları duygularını gizlemeyi sever ve zaman zaman çekingen olabilir. Eğer size karşı ne hissettiğinden emin değilseniz bir kadife çiçeği alın ve kapısını çalın, aşkınızı ilan edin; birden boynunuza sarıldığını göreceksiniz.

Kova: Kova kadınları dışarıya karşı çok dayanıklı ve nettir, gelin görün ki kaprisini en yakınları çeker. Kapris derken sizi canınızdan bezdirmezler, tatlı tatlı yaparlar bunu. Böyle zamanlarda ona en çok hitap eden kardelenler onu biraz da olsa yatıştıracaktır.

Balık: Merhamet abidesi Balık burcu kadını siz onu üzseniz de sizi affetmek için kendini ikna edecektir. Fakat affetmesi yaptığınız şeyi unutacağı anlamına gelmez. Bu nedenle eğer Balık kadınını üzdüyseniz beyaz güllerle bezeli romantik bir akşam tam da istediği şey olacaktır.

Son düzenleyen Asi Ruh; 08 Mayıs 2023, 13:24.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 08 Mayıs 2023, 09:34   #2
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: Hangi Burç Hangi Çiçeği Sever?




Lale sevdiğim doğrudur.
DeepSilence bunu beğendi.
__________________
"Her görüşünde ilk kez görür gibi.
Her bakışında son kez bakar gibi."
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 08 Mayıs 2023, 19:11   #3
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: Hangi Burç Hangi Çiçeği Sever?




ben ismim olan çiçek hariç çiçek sevmem. öyle de bi' şey.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 08 Mayıs 2023, 20:19   #4
Çevrimdışı
Yanıt: Hangi Burç Hangi Çiçeği Sever?




Zambak severim, beyaz zambaklar özellikle de. Doğru çıktı.
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burç, çiçeği, hangi, sever


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Alttaki üye hangi burç? Rü_ Trend Oyunlar 180 03 Şubat 2024 17:32
Hangi sahnedeki hangi karakter olmak isterdiniz? WonderM Trend Sorular 4 30 Mayıs 2023 00:03
Hangi burçlar hangi ülke de yaşamalı? Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 17 09 Mayıs 2023 21:52
Hangi Hareket Hangi Kas Grubunu Çalıştırır? Asi Ruh Vücut Geliştirme ve Fitness 0 28 Nisan 2023 11:44
Hangi Elimde Oyununda Saklanan Malzemenin Hangi Elde Olduğunu Bilme Asi Ruh Bunları biliyor musunuz? 0 15 Mart 2023 18:48




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net