Forum Logo




4 Temmuz Günü Doğanların Burç Özellikleri

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 09 Mayıs 2023, 06:07   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
4 Temmuz Günü Doğanların Burç Özellikleri




4 Temmuz Günü Doğanların Burç Özellikleri
Www.TrendForum.Net

Duygusal ve içine kapanık bir yapı sergilerler. Paylaşımları az olduğu için, arkadaşları tarafından kolay anlaşılmazlar. Maddi konularda güven duygusuna ihtiyaçları vardır. Sezgileri çok güçlü olduğu için, sanatçı yönleri gelişmiştir. Uzağı görme yetenekleri vardır. Entelektüel zekalarını en iyi şekilde etraflarını yansıtmasını iyi bilirler. Amaçlarından vazgeçmeyi asla düşünmedikleri için, çevrelerinde hümanist ve idealist olarak tanınırlar. Yakınlarını sivri dille eleştirmekten çekinmezler. Yaşamlarında daima onları oyalayacak bir amaçları vardır... Fiziksel arzuları çok yoğundur. Maceraya olan düşkünlükleri, duygusal konularda bazı problemler yaşamasına neden olacaktır. Değişim isteklerini frenlemelidirler.

Bugün Doğan Kadınlar
Eli açık ve hünerli yönleri vardır. Hayır, sözcüğünü kullanmayı bilmedikleri için, çoğu kez can sıkıcı olaylarla karşılaşırlar. . Gelişmiş bir yazı kabiliyetleri vardır. Duygu ve düşüncelerini çok güzel ifade ederler. Sahiplenme duyguları çok gelişmiştir. Parayı lüksü ve rahatlarını çok severler.

Bugün Doğan Erkekler
Yerinde duramayan bir kişiliğe sahiptirler. Yaşamın her alanında fırsatlardan faydalanmasını iyi bilirler. Özgürlüklerine düşkün oldukları için, kolay evlenmezler. İlişkilerinde farklı bir tarzları vardır. Niyette sadık fakat uygulama da başarısızdırlar. Felsefi yönleri çok güçlüdür. Dünyanın her yerini gezip görmek isterler.

Bugün Doğan Çocuklar
Zeki ve kaprisli çocuklardır. Kendi istekleri çok önemlidir. Baskıdan nefret ederler. İnatçı ve sevimlidirler. Düşüncelerinde ve zevklerinde ısrarcıdırlar. Yemek konusunda seçicidirler. Daha küçük yaşlarda ne istediklerini çok iyi bilirler. Bebeklik yıllarında ebeveynlerini çok üzerler.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burç, doğanların, günü, temmuz, özellikleri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
3 Temmuz Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 09 Mayıs 2023 06:03
2 Temmuz Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 09 Mayıs 2023 06:01
1 Temmuz Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 04 Mayıs 2023 08:00
8 Temmuz Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 1 24 Nisan 2023 21:37
26 Şubat Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 21 Nisan 2023 14:56




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net