Forum Logo




11 Ağustos Günü Doğanların Burç Özellikleri

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 15 Mayıs 2023, 06:10   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
11 Ağustos Günü Doğanların Burç Özellikleri




11 Ağustos Günü Doğanların Burç Özellikleri
Www.TrendForum.Net

11 Ağustos tarihinde doğan kişiler de hangi burç olduklarını merak etmektedir. Bu tarihte doğanlar aslan burcunun özelliklerini göstermektedir. Aslan burcu ateş grubunda yer alan burçlardan bir tanesidir.

11 Ağustos Hangi Burç ve Burcu Ne?
11 Ağustos tarihinde doğan kişiler Aslan burcunun özelliklerini göstermektedir. Aslan burcu liderlik özelliklerini taşıyan bir burçtur. Girdiği ortamlarda hemen dikkatleri üzerine çekmektedir.

11 Ağustos Yükseleni Nedir?
Bir kişinin karakteri ile ilgili bilgi sahibi olmak istiyorsanız sadece burcunu bilmeniz yeterli olmayacaktır. Bunun yanında yükselen burcunu da bilmeniz gerekmektedir. Yükselen burcunu öğrenmek için kişilerin hangi saat aralığında doğduğunu bilmesi gerekir.

11 Ağustosta Doğanların Özellikleri Nelerdir?
11 Ağustos doğumlu olan aslan burçları yeni deneyimler edinmekten hoşlanırlar. Kendilerini geliştirmek için sürekli bir çaba içerisindedirler. Bu nedenle canlı ve pozitif bir kişilikleri bulunmaktadır. Duygusal bir yapıları bulunmaktadır. Duygusal ihtiyaçlarının karşılanması için çoğunlukla yakın çevresine ihtiyaç duymaktadır.

Aslan burçları konuşkan yapıları ile dikkat çekmektedir. Dış dünya ile sürekli etkileşim içindedir. İlgi alanları da oldukça geniştir. Bunun sebebi ise yeni bilgiler edinmekten hoşlanmalarıdır. Yetenekli ve aynı zamanda anlayışlı bir yapıları vardır.

Hızlı ve aynı zamanda meraklı bir yapıları bulunmaktadır. Dünyayı keşfetmek isterler. Çok sıkılgan bir yapıları vardır. Sempatik ve aynı zamanda koruyucudurlar. Çevresindeki insanların iyi bir ruh halinde olmasını sağlamak için özelliklerini kullanmaktan çekinmezler. Lider ruhludurlar. Giriştikleri işte başarılı olmak için çok çalışırlar. İkili ilişkilerinde tutkuludurlar. Çoğu zaman inatçı tavırlar sergileyebilirler. Dik başlı oldukları zamanlar da olmaktadır.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ağustos, burç, doğanların, günü, özellikleri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
10 Ağustos Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 15 Mayıs 2023 05:56
6 Ağustos Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 13 Mayıs 2023 17:23
5 Ağustos Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 13 Mayıs 2023 09:38
3 Ağustos Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 13 Mayıs 2023 09:29
1 Ağustos Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 10 Mayıs 2023 07:01




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net