Forum Logo




7 Eylül Günü Doğanların Burç Özellikleri

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 16 Mayıs 2023, 04:07   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
7 Eylül Günü Doğanların Burç Özellikleri




7 Eylül Günü Doğanların Burç Özellikleri
Www.TrendForum.Net

Kendilerine güvenleri sonsuzdur. Hedefleri doğrultusunda yaşadıkları için, çevreden aldıkları tepkiler karşısında çok çabuk sinirlenebilirler. Çok fazla seyahat ederler. Karşı cins üzerinde cazibeleri çok etkindir. Sıra dışı ilişkiler yaşamaktan hoşlanırlar. Bazen kibirli davranışlar gösterebilir. Uzun vadeli planlar yapmaktan hoşlanmazlar. Enerjilerini çevreleriyle paylaşmasını bilen özel kişilerdir. Hatalı dostluklardan sakınmalıdırlar. Hitap etme yetenekleri çok iyidir. Edebiyat ve sanat ağırlıklı konularla ilgilenirlerse, yaşamda başarılı olurlar. Duygusal, konuşkan,kararsız ve sempatik yapıları vardır. Kararlı olmaya çalışsalar bile iyi niyetli tavırlarından dolayı, bu özelliklerinizi her zaman kullanamazlar ve değişkenlikle suçlanırlar. Aşka değer vermelerine rağmen, her zaman bu konuda başarılı olmazlar. Uzun süreli ilişkilerden kaçınırlar.

Bugün Doğan Kadınlar
Güçlü bir hafızaya sahiptirler ve kendilerine yapıla iyiliği ve kötülüğü asla unutmazlar.Sorumluluklarına pratik ve ciddi bir şekilde yaklaşırlar. Konfora ve rahatlığa büyük bir tutkuları vardır. İyi bir yaşamı severler ve özellikle kendilerini maddi açıdan güven altında görmek isterler.

Bugün Doğan Erkekler
Öğrenmeye ve bilgiye açık kişilerdir. Cesur ve deneyimlerini çevresiyle paylaşmaktan korkmayan kişilerdir. Detaylar ve ayrıntılara çok fazla önem verirler. Analiz ve teşhis koyma konusunda isabetli kararlar verirler. Mükemmel bir öğretme yeteneğine sahiptirler.

Bugün Doğan Çocuklar
Tatlı ve sevimli bir yapıya sahiptirler. Sakin ve özgürlüklerine değer veren çocuklardır. Yardımsever duyguları yüzünden arkadaşları tarafından oldukça sevilirler. Okul yılları başarılı olmasına rağmen, sevmedikleri derslerde zorlanabilirler. Sanata karşı eğilimleri olduğu için, zevkleri de ilginçtir.Geç konuşabilir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burç, doğanların, eylül, günü, özellikleri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
6 Eylül Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 16 Mayıs 2023 04:03
5 Eylül Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 16 Mayıs 2023 04:01
4 Eylül Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 16 Mayıs 2023 04:00
3 Eylül Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 16 Mayıs 2023 03:58
2 Eylül Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 16 Mayıs 2023 03:57




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net