Forum Logo




12 Eylül Günü Doğanların Burç Özellikleri

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 16 Mayıs 2023, 04:22   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
12 Eylül Günü Doğanların Burç Özellikleri




12 Eylül Günü Doğanların Burç Özellikleri
Www.TrendForum.Net

Özgün ve araştırmacı bir zekaya sahiptirler. Yaşamda öğrenme istekleri; sınırlarını geniş tutmalarına neden olur. Araştırmayı ve keşfetmeyi severler. Hayatlarının ilk adımlarında çok fazla değişim yaşamalarına rağmen, ileri yıllarında sabit bir tablo ortaya çıkarırlar. . Yüksek hedefleri olan kişilerdir. Yaşamları boyunca iyi mevkilerde olan, güçlü dostlarının yardımını görecektir. Kendilerini beğenen bu kişilerin alçak gönüllü olmaya çaba sarf etmeleri gerekiyor. Estettik yönleri çok gelişmiş olduğu için, dizayn gerektiren işlerde başarılı olurlar. İyi yürekli ve güçlü bir sanatseverdirler. Verdikleri sözleri yerine getirme konusunda son derece titiz davranır ve aynı hareketi karşılarındaki kişilerden de beklerler.Hayal kırıklıklarını zamanla tamir etmeyi öğreneceklerdir.

Bugün Doğan Kadınlar
Tatlı ve sevimli bir yapıya sahiptirler Etkili ve gelişici bir ruha sahip olup, iyi yürekli ve misafirperver kişilerdir.. Sağlık konularında hassas ve kuruntuludurlar.. Yakınlarına ve yaşlı akrabalarına düşkün olurlar.. Yaşamı istedikleri gibi kurgulamayı bilirler. İhtiyaçlarına göre hareket etmekten zevk alan, bu kişilerle partner olarak yaşamak zevklidir.

Bugün Doğan Erkekler
Sosyal çevrelerde popüler olurlar.çekici ve büyüleyici mizaçlarına mükemmel bir konuşma becerisi eklenmiştir.Seyahat etmeyi severler. Sanatkar ruhlu oldukları için, iş hayatında profesyonel bir başarı sergileyeceklerdir.İyi bir eğitim ile edebiyat kabiliyetini birleştirerek, kendilerine yaşamda iyi bir kariyer sahibi olurlar.

Bugün Doğan Çocuklar
Şirinlikle dramatik kabiliyetlerini son derece ustaca birleştirerek çevrelerini etkilemesini iyi bilen bu çocuklar yaşamın ateş toplarıdır. Daha küçük yaşlarda güçlü olmayı öğrenmişlerdir. Hedefleri vardır ve kendi bildiklerinden taviz vermek istemezler.Yüksek sesli konuşanlardan ve kendilerine zorla bir şey yaptıranlardan nefret ederler.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burç, doğanların, eylül, günü, özellikleri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
11 Eylül Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 16 Mayıs 2023 04:17
4 Eylül Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 16 Mayıs 2023 04:00
3 Eylül Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 16 Mayıs 2023 03:58
2 Eylül Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 16 Mayıs 2023 03:57
1 Eylül Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 15 Mayıs 2023 07:16




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net