Forum Logo




10 Ekim Günü Doğanların Burç Özellikleri

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 16 Mayıs 2023, 07:27   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
10 Ekim Günü Doğanların Burç Özellikleri




10 Ekim Günü Doğanların Burç Özellikleri
Www.TrendForum.Net

Çok dikkatli ve titiz oldukları için, düşüncelerinde değişim çok yavaş zaman dilimlerinde oluşur. Başarılı akademisyen olmaya aday olan bu kişiler, uzun iş seyahatlere veya işiyle ilgili araştırma gezileri yaşamlarında sık görülecektir.. Maddesel dengelerini kurma konusunda özel çalışmalar yapmak zorundadırlar. Dostları konusunda endişeli davrandıkları için, sürekli onları koruma iç güdüsü içinde yaşarlar.Güçlü amaçları olan bu kişiler, yaşamları belli bir plan içinde yaşamaktan hoşlanırlar. . Başkalarının yaşamlarını merak ettikleri halde, kendi özel hayatını hiç kimseyle paylaşmaktan hoşlanmazlar.Güvenilir olmayan kişiler yüzünden kayıpları olabilir.. Politikaya, yüksek öğrenime, akademik kariyere, yatkındırlar. Başkalarına tuhaf gelen değişik zevkleri ve fikirleri vardır.Kanuni olaylara kaşı dikkatli olmalıdırlar.

Bugün Doğan Kadınlar
Sorumluluklarını iyi bilirler. Şikayet etmeden ailesinin tüm yükünü taşıyabilirler. Sevgiye çok önem verirler ve ihmal edilmeye gelemezler. Cinsellik daima ikinci plandadır. İlişkilerinde önce mantık ve akıl derken, her konuda kendilerine güvenirler.

Bugün Doğan Erkekler
Tam anlamıyla doğa insanlarıdır. Güzelliğe hayrandırlar. Çevresinde daima yaratıcı ve akıllı insanların olmasını isterler. Aşkta duyguları ve mantıkları arasında belli bir denge vardır. Zeki pratik ve esprilidir..Sezgi gücü, diğer kişilere benzemeyen bir farklılık verir. Algılamaları güçlüdür.Düzlerinin bozulmasından hoşlanmazlar.

Bugün Doğan Çocuklar
Akıllı ve sezgileri çok güçlüdür. Küçük yaşlardan itibaren özel bir olgunlukları vardır. . Yardımsever duyguları yüzünden arkadaşları tarafından oldukça sevilirler. Sanata karşı eğilimleri olduğu için, zevkleri de ilginçtir. Hafızaları çok güçlüdür.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burç, doğanların, ekim, günü, özellikleri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
9 Ekim Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 16 Mayıs 2023 07:25
5 Ekim Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 16 Mayıs 2023 07:09
3 Ekim Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 16 Mayıs 2023 07:07
2 Ekim Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 16 Mayıs 2023 07:06
1 Ekim Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 16 Mayıs 2023 07:01




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net