Forum Logo




25 Ekim Günü Doğanların Burç Özellikleri

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 16 Mayıs 2023, 14:19   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
25 Ekim Günü Doğanların Burç Özellikleri




25 Ekim Günü Doğanların Burç Özellikleri
Www.TrendForum.Net

Dostlarıyla aralarında güçlü bağları vardır ve seçici kişilikleri yüzünden aşklarını zor yaşarlar. Olaylara yaklaşım tarzları direk ve nettir. Yenilikler hevesli fakat, temkinli yaklaşırlar. Hataları karşısında kendilerini toparlamasını iyi bilirler. Amaçları doğrultusunda yaşana kişilerdir. Hırslı ve enerjilerini doğru kullanmaya özen gösteren kişilerdir.Hayatları boyunca kendilerini somut ve soyut kavramlar içinde sıkışmış hissedecekler ve yaşamlarınızdaki enreji alışverişi içinde olacağı kişilerin farklı ve anlamlı olmasına dikkat edeceklerdir. Aşkta duyguları ve mantıkları arasında belli bir denge vardır. Zeki pratik ve esprilidir.Sezgi gücü, diğer kişilere benzemeyen bir farklılık verir. Algılamaları güçlüdür.Düzlerinin bozulmasından hoşlanmazlar.

Bugün Doğan Kadınlar
Masum ve özgürlüklerine düşkün bir yapıları vardır. Anlamlı yüzleri ile bulundukları ortamlarda dikkat çekicidirler. Güvenli ilişkileri tercih ederler.Özgürlük duyguları içinde hareket ettikleri zaman kendilerini daha rahat hissederler. Baskıya gelemezler. Taviz vermekten hoşlanmazlar. Birlikte çalıştığı kişilerde akıl birliğine dikkat ederler. Mantığına ters gelen olaylara şiddetle karşı çıkarlar.

Bugün Doğan Erkekler
Kendilerine güvenirler. İsteklerinde aşırıya kaçtıkları zaman, kendilerine zarar verebilirler. Temkinli ve düzenlidirler. Amaçlarına sadık yaşarlar. Yaşamlarında yurt dışı seyahatleri ile ilgili çalışmalar yapacaktır. Eş olarak, karşısındaki kişiyi zorlasalar da, iyi bir baba olurlar. Ailesine bağlıdırlar. Aile bireylerinin özgürlük sınırlarına girmez ve özel dünyalarına hiç kimseyi kolay almazlar.

Bugün Doğan Çocuklar
Sakin ve özgürlüklerine değer veren çocuklardır. Gizlilikleri severler. Sanatsal yetenekleri güçlüdür. Anne ve babalarına fazla düşkün oldukları için, uzaklara gitmek istemezler. Sezgileri çok güçlüdür.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burç, doğanların, ekim, günü, özellikleri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
24 Ekim Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 16 Mayıs 2023 13:54
16 Ekim Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 16 Mayıs 2023 07:39
12 Ekim Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 16 Mayıs 2023 07:29
8 Ekim Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 16 Mayıs 2023 07:24
2 Ekim Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 16 Mayıs 2023 07:06




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net