Forum Logo




5 Kasım Günü Doğanların Burç Özellikleri

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 17 Mayıs 2023, 02:25   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
5 Kasım Günü Doğanların Burç Özellikleri




5 Kasım Günü Doğanların Burç Özellikleri
Www.TrendForum.Net

Gururlarına düşkündürler. Otoriter yapıları yüzünden çevresel sorumlulukları oldukça yoğundur. Kolay öfkelenmezler fakat, kırıldıkları zaman da, asla geriye bakmazlar.. Ayrıntılarda hoşlanmazlar. İlgilenmez gibi görünüyor olsalar bile, kendilerinden saklanan her şeyi gizli bir şekilde merak ederler. Kendilerine yapılan bir haksızlık karşısında kabuğuna çekilip içten üzülen kişilerdir. Hayal gücü kuvvetli ve gözlem yeteneği gelişmiş kişilerdir. Doğuştan gelen öğrencilik ruhları ile güçlü bir hafızaya sahiptirler. .Kanıtlanmadıkça asla düşünce sistemlerini değiştirmezler. Güçlü amaçları olan bu kişiler, yaşamları belli bir plan içinde yaşamaktan hoşlanırlar. Organizasyon kabiliyetleri çok fazla gelişmiştir.Yazarlık, resim, yayıncılık, öğretim ve haberleşme konularında yetenek sahipleridir. Kazanç konularında yöntemli olarak, planlanmış değişik düşünceleri vardır. Maddesel konularda şanslı kişilerdir. Beklentilerinin uzak yollardan gelebilecek fırsatlarla genişleyebileceğini düşünürler.

Bugün Doğan Kadınlar
Zihinsel başarıları çok yüksektir. Araştırmaya heveslidirler. Kardeşler ve komşuların yaşamlarında büyük bir rolleri vardır. Görüşleri sarsılmaz ve kesindir.Güzel sanatlar ve bilimi çok severler. Sürekli olarak konuşma gereği duydukları için, çevrelerinde geveze olarak tanınırlar. Hoş ve sevimli yapıları yüzünden hiç kimse onlara itiraz edemez. Halkla ilişkiler konusunda başarılı çalışmalar yaparlar. Organizasyon kabiliyetleri çok fazla gelişmiştir.

Bugün Doğan Erkekler
Cesur, atak, özgürlükçü ve sınır tanımayan bir kişilikleri vardır. Bulundukları ortamda sürekli bir hareket göze çarpar. Tahminlerinde yanılmazlar. Kararları kesin ve isabetlidir. Güçlü içgüdüleri vardır. Ruhsal gelişimleriyle ilgili geniş çapta araştırmalar yaparlar. Din , felsefe, şiir ve müzik konularına özel bir şekilde yeteneklidirler. Sahne ışıklarından hoşlandıkları için, her zaman sıra dışı konulara ilgi duyarlar.

Bugün Doğan Çocuklar
Yaşamla barışık çocuklardır. Sanata ve güzelliklere düşkündürler. Kararsızlıkları yüzünden annelerini bir hayli üzerler. Farklı zevkleri vardır. Müzikle uyumaktan hoşlanırlar. Resim yapmayı severler. Gürültüden ve karışık ortamlardan nefret ederler.Motivasyona ihtiyaçları vardır.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burç, doğanların, günü, kasım, özellikleri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
4 Kasım Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 17 Mayıs 2023 02:24
3 Kasım Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 17 Mayıs 2023 02:22
2 Kasım Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 17 Mayıs 2023 02:21
1 Kasım Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 16 Mayıs 2023 14:49
20 Mayıs Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 3 21 Nisan 2023 15:44




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net