Forum Logo




1 Aralık Günü Doğanların Burç Özellikleri

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 17 Mayıs 2023, 03:31   #1
Çevrimiçi
Diamond Üye
1 Aralık Günü Doğanların Burç Özellikleri




1 Aralık Günü Doğanların Burç Özellikleri
Www.TrendForum.Net

Sezgileri güçlü ve sevecen kişilerdir. Yaşamlarında; aile, ülke ve evleri çok önemlidir.Anne ve babalarına düşkün oldukları için, ileri yaşlarda evlilik yaparlar.. Geleneksel tavırları ve özgürlükçü yapılarıyla dikkat çekerler. Duygularını kolay paylaşmak istemezler. Çevrelerinde örnek kişi olmalarına rağmen, onların yaşamla ilgili gizli güvensizlikleri vardır. Tedirgin ve önlemci yönleri yüzünden eleştiricilikle suçlanabilirler.Yaşamlarında belli bir düzen göze çarpar. Asla istemedikleri bir işi onlara yaptıramazsınız. Cömert ve arkadaş canlısı kişilerdir. Evleneceği kişinin entelektüel olmasını isterler. Edebi kişilikleri ve bilgiye meraklı yapıları vardır. Toplumda iyi yerlere gelirler. Genellikle ses getirici işlerin altına imza atarlar. Sanatçı yönlerini açığa çıkarmayı amaçlarlarsa, iyi bir performans sergilerler. Enerjik yapıları yüzünden sürekli hareket halinde yaşarlar. Zevklerine düşkündürler. Yeme ve içme konusunda aşırılığa kaçarlarsa, olgun yaşlarda kan basıncında yükselmeler ve şekere meyillilik gösterebilirler.

Bugün Doğan Kadınlar
Düşüncelerini gizlemeyi iyi başarırlar. Sadık ve sıcak kişiliği sayesinde,ilişkilerinde aranılan kadınlardır. Annelik duyguları çok yoğundur. Sevdiklerine yaptıkları fedakarlıkları yüzünden, çoğu kez yanlış anlaşılırlar. Eleştirilmekten hoşlanmazlar. Mükemmeliyetçidirler.

Bugün Doğan Erkekler
Anlaşılması zor insanladır. Dürüst ve samimi kişiler olmalarına rağmen, sadece kendi doğruları ile yaşarlar. Özel yaşamlarında paylaşımlara değer verirler. Güvensiz ortamlardan uzak durmaya çalışırlar. Felsefi yetenekleri gelişmiştir. Yorum sanatını iyi kullanırlar. Bazen çevrelerine gizemli bir kişi imajı verirler.

Bugün Doğan Çocuklar
Sevdiklerinden uzak yaşamayı beceremezler. İlişkilerinde bağımlıdırlar. Arkadaşları için yapamayacakları fedakarlık yoktur. Sessiz ve sakin bir bebeklik geçirirler. Sanata eğilimlidirler. Buluğ çağında oldukça meraklı bir tablo çizzerler.

Son düzenleyen Asi Ruh; 17 Mayıs 2023, 04:43.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aralık, burç, doğanların, günü, yorumu, özellikleri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
28 Nisan Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 29 Nisan 2023 04:58
27 Nisan Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 29 Nisan 2023 04:55
26 Nisan Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 29 Nisan 2023 04:54
25 Nisan Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 29 Nisan 2023 04:52
29 Mart Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 28 Nisan 2023 07:25




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net