Forum Logo




16 Aralık Günü Doğanların Burç Özellikleri

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 17 Mayıs 2023, 05:46   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
16 Aralık Günü Doğanların Burç Özellikleri




16 Aralık Günü Doğanların Burç Özellikleri
Www.TrendForum.Net

Hedefleri zaman kavramıyla ilintili olduğu için, yaşama adeta yarış gözüyle bakarlar. Yakın aile ilişkilerinde kardeşleriyle kişisel bağları güçlü olacak ve onların bir çok sorunlarına ortak olacaklardır. Dünyanın bir çok yerlerini gezerek bol bol seyahat edeceklerdir. Özel yaşantıları karışık olur. Bir çok aşk sorunları yüzünden duygusal çıkmazlara girerler. Çevre iletişimlerinde sezgileri çok güçlüdür. Maddi konularda şanslarına güvenirler. Fakat, yaşamlarında çok fazla risk yaşayacaklar ve aşırı uç noktalarda dolaşacaklardır. Sezgilerinden çok, gözlemciliğine güvenirler. Yaşamın dışında değil, içinde olmaktan hoşlanır. Meraklı olmadıkları halde, motive edildikleri zaman herkesten daha üstün bir başarı sergilerler. Sosyal ilişkilerinde atılgan ve yaratıcıdırlar. Aldatılmaktan nefret ederler. Yaşamlarında miras yoluyla kazanacakları paraları olacaktır. Gergin ortamlar, sağlıklarını bile etkileyen hoşlanmadıkları süreçlerdir.

Bugün Doğan Kadınlar
Duygu ve mantık dengesini kurabilen özel yetenekli kadınlardır.. Hayal gücü yüksek ve romantik kişiliklerinin yanında, ayrıntılara önem veren yapısıyla kendi düşlerini mantık çerçevesi içine oturturlar. Geleceğe yönelik planlar yapmak, onlar için bir gereksinmedir. Hayatı kendi pencerelerinden gören kişilerdir. Yakın dostluklarında paylaşımcıdırlar. Kendilerini kolay ifade ederler.

Bugün Doğan Erkekler
Çok gelişmiş adalet duyguları vardır. Aşk ve romantizm onlar için çok önemlidir. Bazen kaprisli ve huysuz olurlar. Sosyal yaşamları yoğun erkeklerdir. İnsan ilişkilerinde çok başarılıdırlar ve herkesle kolayca iletişim kurarlar. Kararlı görüntülerin altında yumuşak ve duygulu yürekleri vardır ve çok çabuk kırılabilirler. Çalışmaktan asla yılmayan bu kişiler için, boş şeylerle uğraşmak son derece aptalcadır. Yaşamda hep kayda değer şeyler yaparlar.

Bugün Doğan Çocuklar
Okul yılları başarılı fakat detaycı olacaktır. Alışkanlıklarına bağlı olmalarından dolayı, paylaşımcı yönlerini bastırabilirler. Küçük yaşlardan itibaren özel bir olgunlukları vardır.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aralık, burç, doğanların, günü, özellikleri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
9 Aralık Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 17 Mayıs 2023 05:31
7 Aralık Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 17 Mayıs 2023 05:25
6 Aralık Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 17 Mayıs 2023 05:24
5 Aralık Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 17 Mayıs 2023 05:17
3 Aralık Günü Doğanların Burç Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 17 Mayıs 2023 05:14




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net