Forum Logo




Burçların Nasıl Bir Ev Tercih Ederler?

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 03 Haziran 2023, 06:32   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Burçların Nasıl Bir Ev Tercih Ederler?




Burçların Nasıl Bir Ev Tercih Ederler?
Www.TrendForum.Net



Koç

Koç’lar adrenalin ve bağımsızlık duygularından beslenir. Onlar için yeni yerler keşfetmek başlı başına bir haz kaynağı olsa da sonunda sıkılıp evlerine dönmek isterler. Yaşam tutkularını ateşleyecek bir manzara ve her şeye yüksekten bakabilecekleri bir teras katında mutlu mesut yaşayabilirler.

Boğa

“Aile bağları olmadan asla!” diyen Boğa’lar her koşulda köklerine bağlı kalmak isterler. Üstlerindeki toprak elementinin etkisiyle değişime pek açık oldukları söylenemez. Haliyle onları topraktan koparmayacak bir ev seçmeleri yerinde olur. Bir de bahçeli olursa değmeyin keyiflerine!

İkizler

Her daim çevresi kalabalık, sosyal ve kıpır kıpır olan İkizler tam bir metropol insanıdır. Durağanlıktan defaatle uzak durması gereken İkizler, sıkıcı ortamlara asla tahammül edemez. Arkadaşlarıyla keyifli zaman geçirebilecekleri merkezi bir ev onlar için idealdir.

Yengeç

Burçlar içinde evde olmayı en çok önemseyen burç Yengeç’lerdir dersek kesinlikle abartmış olmayız. Onlar her zaman aileleri ve sevdikleriyle güven ve huzur içinde yaşayabilecekleri bir mekan arayışı içindedirler. Dubleks bir ev ve ona eşlik edecek insanlar varsa Yengeç için gerisi teferruattır.

Aslan

Konfor ve lüksün astroloji sözlüğündeki karşılığı olan Aslan’lar aktivitesi bol bir yaşamdan keyif alır. Hep göz önünde olsun, herkes onun yaşamını merak etsin ister. Saray devri de çoktan geçtiği için bu hevesini lüks bir villayla telafi eder. Havuz başında kokteylini yudumlarken ne kadar ulaşılamaz biri olduğunu düşünerek hayallere dalar.

Başak

Tam bir tertip düzen insanı olan Başak, dağınık ve uyumsuz ortamlara asla tahammül edemez. Her şeyin birbiriyle ahenk içinde olduğu, iç açıcı bir ambiyans arar. Ona temizliği kolay, akarı kokarı olmayan, mütevazı bir ev sunmakla dünyaları sunmak hemen hemen aynı şeydir.

Terazi

Estetik zevkleri bir hayli yüksek olan Terazi’leri ilk cezbeden şey her zaman görselliktir. Zira güzel bulmadıkları bir şeyi, keşfedilmeye değer de bulmazlar. Yalnızlıktan hiç hazzetmedikleri için de yanlarında hayatın güzelliklerini paylaşabilecekleri insanlar görmek isterler. Bir de bunların hepsini içine alacak kocaman, büyüleyici bir ev.

Akrep

Gizem ve içsellikten ilham alan Akrep’ler için ev, her yer olabilir. Onlar ilginç ve sıra dışı olan her şeye karşı bir merak duyarlar. Doğayla arasında derin bağlar kuran Akrep doğan güneşle mutlu olur, yıldızlara dalıp hayaller kurar. Evi fazla tekdüze bulsa da romantik bir çadıra asla hayır demez.

Yay

Hayatı dolu dolu yaşamayı, gezmeyi ve eğlenmeyi seven Yay’lar maceraperest ruhlarını bir tekne ya da karavan eşliğinde ateşleyebilirler. Sosyalleşmeye sıcak bir ahşap evde devam etmeleri de olasıdır. Şömine başında dostlarıyla güzel bir sohbet, iyi bir yemek ve şarap…

Oğlak

Toprak ve doğaya olan tutkusuyla bilinen Oğlak’lar tabiatla içli dışlı olacakları yerlere tutkuyla bağlanırlar. Vahşi doğaya olan ilgilerini tatmin edecek göl ve orman manzaralı egzotik bir dağ evinde hiç sıkılmadan yaşayabilirler. Oğlak üretken bir burç olduğu için orada da kendine bir sürü meşgale bulacaktır.

Kova

Özgür ruhlu Kova’lar farklı mekan ve insanlara çok kolay adapte olabilirler. Orijinal ve akılcı oldukları için bu yönlerini tatmin edecek her ortamda rahatlıkla yaşayabilirler. Sıradanlık onların kadrajına asla girmemelidir. Bu yüzden yaşayacakları ev de kendilerine has olsun isterler. Kendi zevklerine göre döşedikleri samimi bir ev onlara yaşama sevinci verir.

Balık

Kalbinde suyun dinginliğini taşıyan Balık, kalabalık ve keşmekeşten ardına bakmadan kaçar. Onun yaşamı ne olursa olsun sakinlik üzerine kurulu olmalıdır. Metropollerin beton duyarsızlığından uzaklaşıp nihayetinde soluğu ya asil bir yalıda, ya da onu dinlendirecek deniz manzaralı bir evde alır. Emeklilik hayaliyse elbette tekneyle dünya turuna çıkmaktır.
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 03 Haziran 2023, 08:29   #2
Çevrimiçi
Yanıt: Burçların Nasıl Bir Ev Tercih Ederler?




Alıntı:
Koç

Koç’lar adrenalin ve bağımsızlık duygularından beslenir. Onlar için yeni yerler keşfetmek başlı başına bir haz kaynağı olsa da sonunda sıkılıp evlerine dönmek isterler. Yaşam tutkularını ateşleyecek bir manzara ve her şeye yüksekten bakabilecekleri bir teras katında mutlu mesut yaşayabilirler.

Kesinlikle
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bir, burçların, ederler, nasıl, tercih


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Erkekler balıketli kadınları daha mı çok tercih ederler ? Beatrice Trend Anketler 19 12 Nisan 2024 16:02
İnsanlar evcil hayvanlarını neden sokağa atıp terk ederler? Beatrice Trend Sorular 11 29 Haziran 2023 23:08
Kuru Fasülye Yemeğini Nasıl Tercih Edersiniz? Asi Ruh Trend Anketler 12 21 Mayıs 2023 00:04
Burçların Hayret Verici Özellikleri - Burçların Enteresan Özellikleri Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 2 01 Mayıs 2023 14:56
''Ben Aboubakar'ı tercih ederim..'' KoJiRo Beşiktaş 0 02 Nisan 2023 15:14




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net