Forum Logo




Evlilikleri Güçlendiren 3 Alışkanlık Hangi Burçlardan Geçiyor

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 15 Haziran 2023, 22:13   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Evlilikleri Güçlendiren 3 Alışkanlık Hangi Burçlardan Geçiyor




Evlilikleri Güçlendiren 3 Alışkanlık Hangi Burçlardan Geçiyor
Www.TrendForum.Net



Şimdi arkana yavaşça yaslan, çayını yudumlamaya başla ve gözlerini dört aç, bu üç burca kulaklarını kabart! Neden mi? Ömürlük bir ilişkinin üç altın kuralını paylaşıyorlar da ondan. Tabii sen yine de bir ilişkiye başlamadan önce partnerinle arandaki aşk ve burç uyumuna, onun ne kadar sadık olduğuna, ilişkinin uzun soluklu olup olmayacağına bakmayı unutma!

Koç: Sorunları Dile Getirin
İnsanlar konuşa konuşa… Öyle değil mi? Peki o zaman bu suskunluk neden? Tamam ben biraz dozu kaçırıyorum, sorunları çözerken biraz yanıp gürlüyorum ama senin benim kadar yükselmene gerek yok. Oturup sakin sakin, tüm şeffaflığınla konuşabilirsin. Düşüncelerini açık açık paylaşabilirsin. Sağlıklı bir ilişkinin en temel kuralı buradan geçiyor. Çünkü birlikteliğin başında bir şeylerin üzerini kapatırsan, ilerleyen yıllarda tüm bunlar büyüyerek karşına çıkacak. O yüzden sen yolun başındayken dürüst olmaya bak!

Yengeç: Birbirinizi Olduğu Gibi Kabul Edin
Her şey nasıl da güzel başlamıştı öyle değil mi? Her hareketiyle nasıl da büyülüyordu seni! Peki sonra ne değişti? Söyleyelim! Köprüye geçme faslı bitti, çiftler birbirini değiştirme yarışına girdi. Acaba kim üste çıkacak, hangimizin dediği olacak? Benim kurallarıma uyacak, uymazsa tribime katlanacak. Önce derin bir nefes al, gözlerine aşık olduğun insanı getir, tüm öfkeni bir çırpı da dindir. Empati kurmayı öğren benim gibi, onu her şeyiyle kabul et. Hoşgörülü ol, anlayış göster. Kimseyi değiştirmeye çalışma.

Oğlak: İlişkinizi Sağlam Temeller Üzerine Oturtun
E gezdin, bir güzel eğlendin. İşler ciddiye biniyor, bir taraftan aileler baskı yapıyor, millet düğün dernek bekliyor. Peki sen hazır mısın? İlişkini sağlam temeller üstüne oturttuğundan emin misin? E kolay değil tabii o kadar masraf yapılacak, bir yastıkta kocamak için ilk adımlar atılacak. Her şeyden önce kendinden emin ol, verdiğin kararların arkasında dur ve sonuna kadar git. Karşına çıkan engelleri birer birer aş, mücadele etmekten korkma. Kolay olan bize göre değil sonuçta! Çocuk oyuncağı değil bu ya, yuva kuruyoruz, evcilik oynamıyoruz. Ve en önemlisi ne yapmıyoruz? Zamanımızı inanmadığımız hiçbir şey için boşa harcamıyoruz! Okay miyiz?
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 17 Şubat 2024, 19:18   #2
Çevrimiçi
Yanıt: Evlilikleri Güçlendiren 3 Alışkanlık Hangi Burçlardan Geçiyor




Biraz ketumluk var sanırım bende de (Koç)
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
alışkanlık, burçlardan, evlilikleri, geçiyor, güçlendiren, hangi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
TÜRKİYE DEPREM HARİTASI | Hangi bölgelerden fay hattı geçiyor? Sabah Beatrice Bilim Dünyasından Haberler 1 17 Şubat 2024 19:19
Alışkanlık-abdurrdahim karakoç BBQ SAUCE Şairler ve Şiirleri 0 09 Nisan 2023 06:11
Doktor Burçlardan Hayat Kurtaran Tavsiyeler Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 16 Mart 2023 16:19
Yeni bir alışkanlık kazanmak için izlemeniz gereken 5 adım DeepSilence Kişisel Gelişim 0 02 Aralık 2022 09:46
Alışkanlık kazanma sürecinde beyinde neler oluyor? DeepSilence Kişisel Gelişim 0 25 Kasım 2022 13:53




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net