Forum Logo




Aşırı duygusal ve hassas burçlar! Her an her yerde ağlayabilirler

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 18 Haziran 2023, 22:39   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Aşırı duygusal ve hassas burçlar! Her an her yerde ağlayabilirler




Aşırı duygusal ve hassas burçlar! Her an her yerde ağlayabilirler
Www.TrendForum.Net

BOĞA BURCU

Boğa burcu bireyleri, güçlü duygusal bağları ile tanınırlar ve ilişkilerinden ve çevrelerinden derinden etkilenebilirler.

Güvenlik ve istikrara güçlü bir ihtiyaçları vardır ve herhangi bir aksama veya çatışma, hassas doğalarını tetikleyebilir. Boğa bireylerinin duygusal çalkantıları işlemesi ve iyileşmesi daha uzun sürebilir.



YENGEÇ BURCU

Derin duygusal yapıları ile tanınırlar. Son derece sezgisel ve empatiktirler, bu da onları başkalarının duygularına duyarlı hale getirebilir. Yengeçler, eleştiriden veya negatif enerjiden kolayca etkilenebilir ve bunalmış hissettiklerinde kabuklarına çekilebilir.

BAŞAK BURCU

Diğer burçlar kadar dıştan duygusal olmasa da, Başaklar içeriden oldukça hassas olabilir. Aşırı analiz etme eğilimindedirler ve kendilerini ve başkalarını eleştirebilirler. Başaklar, duygusal hassasiyete yol açan stres veya algılanan başarısızlıklardan kolayca bunalır.




AKREP BURCU

Yoğunlukları ve duygusal derinlikleriyle tanınırlar. Duyguları güçlü bir şekilde hissederler ve onları ifade etmekten korkmazlar. Akrepler, algılanan ihanetlere veya adaletsizliklere karşı oldukça hassas olabilir ve incindiklerinde veya duygusal olarak tetiklendiklerinde tutkuyla tepki verebilirler.

BALIK BURCU

Balık, zodyakın en hassas burçlarından biridir. Derin bir duygusal ve şefkatli doğaları vardır, genellikle her şeyi derin bir seviyede hissederler. Balıklar, etraflarındaki duygular ve enerjiler tarafından kolayca bunaltılabilir ve duygusal sağlıklarını korumak için sınırlarla mücadele edebilirler.

Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak ve Kova, duygularını ifade etme konusunda oldukça kararlıdır. Duygularını kime ifade ettikleri konusunda çok titizdirler.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ağlayabilirler, aşırı, burçlar, duygusal, hassas, yerde


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
En hassas noktanız nedir? Never Give Up Kafamıza Göre 18 01 Temmuz 2023 23:30
Hassas mide sorunsalı Beatrice Trend Sözlük 6 10 Haziran 2023 16:51
iOS 17 Çıplaklık Gibi Hassas İçerikleri Engelleyecek DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 09 Haziran 2023 07:55
En Duygusal Burçlar Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 23 Mayıs 2023 01:12
Hassas olmak Candres Trend Sözlük 0 20 Temmuz 2022 17:56




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net