Forum Logo




Etik ve ahlak ilkeleriyle tanınan 5 burç! Onlara sonsuza kadar güvenebilirsiniz

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 01 Temmuz 2023, 01:06   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Etik ve ahlak ilkeleriyle tanınan 5 burç! Onlara sonsuza kadar güvenebilirsiniz




Etik ve ahlak ilkeleriyle tanınan 5 burç! Onlara sonsuza kadar güvenebilirsiniz
Www.TrendForum.Net

BAŞAK BURCU

Başaklar genellikle detaylara dikkat etmeleri ve analitik düşünmeleri ile karakterize edilir. Güçlü bir sorumluluk duygusuna sahiptirler ve yüksek ahlaki standartları ile bilinirler.

Başaklar dürüstlüğe, adalete ve doğruluğa değer verirler ve kişisel ve profesyonel yaşamlarında bu ilkelere göre yaşamaya çalışırlar.

TERAZİ BURCU
Teraziler, adalete ve uyuma değer veren doğal barış yapıcılardır. Derin bir adalet duygusuna sahiptirler ve başkalarına saygı ve eşitlikle davranmaya inanırlar.

Teraziler, çoklu bakış açılarını görme yetenekleriyle tanınırlar. Ahlaki açıdan adil ve dengeli kararlar almaya çalışırlar.


OĞLAK BURCU
Disiplinli yapıları ve güçlü iş ahlakları ile tanınırlar. Dürüstlüğe değer verirler ve ilkelerini korumaya kararlıdırlar.

Neyin doğru neyin yanlış olduğu konusunda net bir anlayışa sahip olma eğilimindedirler. Zor durumlarda bile ahlaki açıdan doğru olanı yapacaklardır.

KOVA BURCU
Güçlü bir sosyal adalet duygusuna sahiptirler ve kendilerini eşitlik ve başkalarının hakları için savaşmaya adamışlardır.

Kovalar açık fikirli olma eğilimindedirler ve özgürlüğe değer verirler, genellikle ilkelerini olumlu değişim için yol gösterici bir güç olarak kullanırlar.


BALIK BURCU
Derin bir ahlak anlayışına sahip olan ve genellikle başkalarının iyiliğine öncelik veren şefkatli ve empatik insanlardır. Balıklar, nezaketleri ve ihtiyacı olanlara yardım etmeye istekli olmaları ile tanınırlar. Sevgi, şefkat ve anlayış ilkelerine göre yaşamaya çalışırlar.

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Akrep ve Yay burçları ahlaklarına pek uymazlar. Çok dürtüseldirler ve etik ilkelerine aykırı olsa bile yalnızca canları ne isterse onu yaparlar.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ahlak, burç, etik, güvenebilirsiniz, ilkeleriyle, kadar, onlara, sonsuza, tanınan


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Ateist Ahlak var mıdır? Beatrice İslam ve Din 3 02 Şubat 2023 17:34
Mevlana Tasavvuf ve Ahlak KoJiRo Tasavvuf 0 11 Haziran 2022 23:03
Yetenek Sizsiniz ile tanınan Bilal Göregen yıllar sonra ortaya çıktı KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 03 Haziran 2022 21:33
Etik Hackerlıkla Birlikte 4 Meslek Grubu İçin Meslek Tanımı ve Yetkinlik Standartları KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 24 Mayıs 2022 19:35
'Kadayıfçı Olcay' olarak tanınan ünlü tatlıcı silahlı saldırıda öldürüldü Beatrice Ülkemizden Haberler 1 14 Mayıs 2022 15:01




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net