Forum Logo




Astrologlar son noktayı koydu! Arı gibi çalışkan 5 burç belli oldu

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Lyra

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 07 Temmuz 2023, 22:40   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Astrologlar son noktayı koydu! Arı gibi çalışkan 5 burç belli oldu




Astrologlar son noktayı koydu! Arı gibi çalışkan 5 burç belli oldu
Www.TrendForum.Net

1- OĞLAK BURCU

Oğlak burçları işkolik olmasıyla tanınıyor. Oğlak burçları iş hayatını kendi özel hayatının önünde tutar. Onlar çalışmayı ve kazanmayı çok sever. Oğlak burçları tatile çıktığında bile işi ile ilgilenir. Oğlak burçları çok düzenli ve sistemli çalışır. Bu sayede de başarıyı yakalarlar ve mutlaka yükselirler. Oğlak burçları iş dünyasının aranan burçlarıdır.



2- BAŞAK BURCU

Başak burçları detaycıdır. Bir işi mükemmel yapabilmek için her açıdan incelerler. Çalışkanlıkları ve kusursuz iş yapmaları ile her zaman iş dünyasının aranan isimleri olurlar.

Başak burçları pratik zekalarını çalışkanlıklarıyla birleştirdiğinde mutlaka başarıyı yakalar. Onların hızına kimsenin yetişebilmesi mümkün değildir.

3- KOÇ BURCU

Koç burçları hırslı ve acelecidir. Ellerindeki işi ve sorumluluğundaki işleri bitirmeden asla kendi hayatına dönemez. Koç burçları çalışmayı sever. Rekabet etmekten çok hoşlanır. İş hayatında kendini gösterebilmek için her yolu dener.

Koç burçları çok tez canlı olduğu için işlerini de kısa sürede halleder. Koç burçları, inatçı yapıları sayesinde tuttuğunu koparır. Eğer bir hedef belirlediyse ona ulaşmak için durmadan çalışır.


4- ASLAN BURCU

Aslan burçları da astrolojide en çalışkan ve başarılı burçlar arasında yer alır. Aslan burçları her zaman en iyi olabilmek için mücadele eder. En tepeye ulaşabilmek için gecesini gündüzüne katar.

Aslan burçlarından genellikle yaratıcı fikirler çıkar. Aslan burçları hedefini her zaman en yükseğe koyar ve yerinde saymaktan hoşlanmaz.

5- İKİZLER BURCU

Astrolojinin en sosyal ve cana yakın burçlarından olan İkizler burcu, söz konusu işleri olduğunda büyük bir disiplinle çalışır. İkizler burcu çok zekidir. Her işi kolay yoldan halledebilmek için birçok yolu dener. İkizler burcu iş hayatında başarılı olabilmek için çalışır. Farklı ve yaratıcı fikirleriyle ön plana çıkar.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 07 Temmuz 2023, 22:42   #2
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: Astrologlar son noktayı koydu! Arı gibi çalışkan 5 burç belli oldu




burcum başak olmasa da bu çalışma becerisine ve bu iq'ya sahip olurdum fksjdksk.
DeepSilence bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
arı, astrologlar, belli, burç, Çalışkan, gibi, koydu, noktayı, oldu, son


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Buğday ve Himmet - İsmet Çalışkan DeepSilence Kitap Özetleri - Kitap Tanıtımları 0 01 Temmuz 2023 11:02
Aleyna Çalışkan Resimleri Asi Ruh Yerli Ünlü Resimleri 1 01 Temmuz 2023 02:20
En dramatik 5 burç belli oldu! Abartılı duygusallıklarıyla dikkat çekiyorlar DeepSilence Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 01 Temmuz 2023 01:04
Kim Min-Jae planı belli oldu KoJiRo Fenerbahçe 0 09 Haziran 2022 12:16
Burak son noktayı koydu ''Beşiktaşa transfer olmayacağım'' KoJiRo Beşiktaş 0 08 Haziran 2022 13:50




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net