Forum Logo




İlişkiyi kabusa çeviren 5 burç! Aşka tövbe ettiriyorlar

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 07 Temmuz 2023, 22:59   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
İlişkiyi kabusa çeviren 5 burç! Aşka tövbe ettiriyorlar




İlişkiyi kabusa çeviren 5 burç! Aşka tövbe ettiriyorlar
Www.TrendForum.Net

BOĞA BURCU
Boğa burçları inatçı özellikleriyle dikkat çekerler. İlişki içerisindeki dediğim dedik tavırları, karşı taraf için zorlayıcı olabilir.






Bu nedenle boğa burçlarıyla uzun süreli aşk yaşamak, pek cazip bir fikir değil.

İKİZLER BURCU

Dalgalı ruh haliyle bilinen ikizler burcu, kafasına estiği gibi yaşamayı sever. Partnerinin talepleri, duygu ve düşüncelerinin onlar için bir önemi yoktur.




İkizler burçları, bu bencil duruşu bilerek sergilemezler ancak yine de ilişkide sinir bozucu bir durum olduğu gerçeğini değiştirmez.


Sosyal bir burç olan ikizler, yeni insanlarla tanışmayı ve ilgi görmeyi sever. Flörtöz tavırları, ilişki yaşadığı kişi için tedirgin edici olabilir.



AKREP BURCU
Burçlar arasındaki en karanlık burç olan akrep, karşısındaki insan hakkında bilgi sahibi olmayı sever ancak kendi özelini kolay kolay açmaz.


Aşık oldukları insana bile tamamen güvenmez, her zaman şüpheyle yaklaşırlar. Aldatılmaktan korktukları için kendilerini her zaman en kötü ihtimale hazırlarlar. Bu karamsar ve ketum ruh hali de elbette ilişkisine zarar verir.


YAY BURCU

Özgür ruhlu yay burçları yeni yerler görmeyi, yeni insanlar tanımayı çok severler. Onlar için aynı noktada takılı kalmak zamanla bunaltıcı olabilir.


Farklı deneyimler istedikleri için hayatlarındaki insanı görmezden gelmeye başlarlar ve başta aşırı eğlenceli olan bu kişiler, ilişki ilerledikçe aşırı bencil insanlara dönüşebilirler.



KOVA BURCU

Dışa dönük kova burçları, bir kişinin özel ilgisini hissettikleri anda ürkerler, bu ilgi onlar için kısıtlayıcı bir anlam taşır. Odağın kendi üzerinde olmasını sevmezler çünkü bu diledikleri gibi yaşama haklarını ellerinden alır.


Aslan, Başak, Terazi, Oğlak burçları ise ilişki içerisinde oldukça özenli davranırlar. Karşılıklı saygı yitirilmediği sürece bu burçları taşıyan kişilerle uzun ilişki sağlıklı bir şekilde ilerleyebilir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aşka, burç, Çeviren, ettiriyorlar, kabusa, tövbe, İlişkiyi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
İlişkiyi mesaj ile bitirmek Rima Trend Sözlük 9 16 Şubat 2024 05:57
Biten İlişkiyi Zorlamak Asi Ruh Trend Sözlük 6 03 Temmuz 2023 07:57
Tevbe Tövbe - Kaya Öztaş DeepSilence Kitap Özetleri - Kitap Tanıtımları 0 28 Nisan 2023 18:35
Tövbe istiğfar nedir, nasıl okunur? Beatrice Dualarımız 0 19 Şubat 2023 15:53
WhatsApp hesabı çalındı, hayatı kabusa döndü! Aykut Ülkemizden Haberler 5 23 Ocak 2023 20:23




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net