Forum Logo




Aşktan yana şanssız olan 5 burç! Hayat boyu yalnız kalma ihtimalleri var

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 15 Temmuz 2023, 10:26   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Aşktan yana şanssız olan 5 burç! Hayat boyu yalnız kalma ihtimalleri var




Aşktan yana şanssız olan 5 burç! Hayat boyu yalnız kalma ihtimalleri var
Www.TrendForum.Net

Şans kişiden kişiye değişir. Özellikle bazı insanlar aşktan yana çok şanslu olurlar ve aradıkları aşkı hemen bulurlar. Ancak bazıları için de bu durum tam tersidir. Aradıkları aşkı bir türlü bulamayan ve aşktan yana şansız olan burçları bu yazımızda bulabilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Oğlaklar, hırslı yapıları ve güçlü iş ahlakı ile tanınırlar. Ancak bu özellikleri bazen romantik ilişkilerde onları mesafeli ya da mesafeli gösterebilir. Kariyer ve başarıya odaklanmaları, partnerlerinin duygusal ihtiyaçlarını ihmal etmelerine yol açabilir ve bu da aşk hayatlarını zorlayabilir. Ek olarak, yüksek standartları ve mükemmeliyetçilikleri, beklentilerini karşılayan uyumlu bir ortak bulmayı zorlaştırabilir.




KOVA BURCU
KOVA BURCU
Kova, bağımsızlıklarına ve özgürlüklerine değer verir. Bu onları harika arkadaşlar ve yoldaşlar yaparken, romantik ilişkilerde tarafsız görünmelerine neden olabilir.

Entelektüel arayışlarına ve insani amaçlara, bazı ortaklar için itici olabilecek duygusal bağlantılara göre öncelik verme eğilimindedirler. Bu burç genellikle kişisel alan ve bireysellik ihtiyaçlarını takdir edebilecek ve karşılayabilecek birini bulmakta zorlanır.

BALIK BURCU
BALIK BURCU
Balıklar, hassas ve şefkatli yapıları ile tanınırlar. Başkalarıyla derin bir düzeyde bağlantı kurmalarına izin veren derin bir duygusal derinliğe sahiptirler.

Ancak idealist yapıları ve pembe gözlük takma eğilimleri aşkta hayal kırıklıklarına yol açabilir.

Balıklar genellikle gerçekçi olmayan beklentilere sahiptir ve yanlış partnerlere aşık olabilir veya toksik ilişkilere kapılabilirler. Bu, kalp kırılmasına ve aşkta şanssız olma duygularına neden olabilir.



YENGEÇ BURCU
YENGEÇ BURCU
Yengeç burcu olanlar duygusal kırılganlıkları ve besleyici doğaları ile tanınırlar. Derin duygusal bağlantılar ararlar ve ilişkilerinde istikrar ve güvenlik isterler. Bununla birlikte, güçlü bağlılıkları ve reddedilme korkuları bazen yapışkanlığa ve sahipleniciliğe yol açabilir.

Ruh halindeki dalgalanmalar ve incindiklerinde kabuklarına çekilme eğilimleri, uzun süreli ilişkileri sürdürmelerini zorlaştırabilir ve böylece aşkta şanssız olduklarını algılamalarına katkıda bulunur.

AKREP BURCU
AKREP BURCU
Akrepler, kalbin meselelerine derinlemesine dalan yoğun ve tutkulu insanlardır. Ortaklarına sadakatleri ve bağlılıklarıyla tanınırlar. Ancak kıskanç ve sahiplenici eğilimleri, ilişkilerde çatışmalara ve güven sorunlarına neden olabilir.

Güçlü bir kontrol arzuları vardır ve ayrıca sır saklama eğilimleri vardır. Bu özellikler aynı zamanda sağlıklı ve uyumlu bir aşk hayatının büyümesini de engeller. Bu faktörler, aşkta şanssız olma algılarına katkıda bulunabilir.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aşktan, boyu, burç, hayat, ihtimalleri, kalma, olan, var, yalnız, yana, Şanssız


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Onlar ilişkilerinde dikiş tutturamıyor! Aşktan yana yüzü asla gülmeyen burçlar... DeepSilence Astroloji ve Burçlar Dünyası 7 06 Mayıs 2023 18:47
Yalnız Kalma İsteği Asi Ruh Trend Sözlük 5 30 Nisan 2023 11:23
2023 Yılına Yalnız Girecek 3 Burç Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 2 18 Mart 2023 14:33
yalnız yaşayıp evi düzenli ve tertemiz olan erkek Beatrice Trend Sözlük 1 20 Kasım 2022 19:28
Gün İçerisinde Başlarına Gelenlerle Aşırı Şanssız Olan İnsanlar Worgen Komedi ve Mizah 3 20 Temmuz 2022 16:39




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net