Forum Logo




En Utangaç 4 Burç

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 01 Mart 2024, 12:59   #1
Çevrimdışı
"Omne ignotum pro magnifico."
En Utangaç 4 Burç




En Utangaç 4 Burç
Www.TrendForum.Net



1-YENGEÇ BURCU

Yengeç burcu olan kişiler çok güvensiz olabilirler. Bu sebeple sosyalleşmek ve insanlarla çok fazla iletişim kurmak istemezler. Özellikle yeni insanlar arasında çok huzursuz olurlar ve hemen bu ortamdan kaçmanın yollarını ararlar. Asla bir insana güvenebileceklerini akıllarından bile geçirmezler. Yengeç burcu olan kişilerin güvensiz ve hassas tavrı onların içe kapanık olmasına sebep olur.


2-BAŞAK BURCU

Birileri onları dışarı çıkıp insanlarla tanışmaları için acımasızca zorlamadıkça, tüm zamanlarını seve seve evlerinde geçirirler. Başaklar yeni insanlarla konuşmaktan nefret eder. İnsanlara kolay kolay açılmayı sevmezler. Bütün işleri sessizce halletmeye çalışırlar. Bu sebeple yalnız olmak onlara her zaman sosyalleşmekten daha iyi gelir.


3-OĞLAK BURCU

Oğlak burcu olan kişiler kendi işlerine karışılmasını asla sevmez. Oğlak burçları yapıları gereği iş hayatına ve çalışma düşkün olur. Onlar kendi iş dünyalarında mutluluğu ararlar.

Oğlak burçları sosyal aktivitelere kendilerini şımartmazlar çünkü bunun zaman kaybı olduğunu düşünürler. Oğlak burçları, köşede kalmayı ve bir işi çok fazla öne çıkmadan halletmeyi severler.


4-BALIK BURCU

Balık burcu olan kişiler genellikle duygusal ve kırılgan özellikleriyle bilinir. Balık burcu olan kişiler kendilerini rahatsız hissedecekleri bir ortamda bulunmayı asla istemez. Böyle bir ortamda bulunmak zorunda kaldıklarından gergin ve endişeli olurlar.

Balık burçları, diğer insanlara güvenmekte zorlanırlar. Bu yüzden çoğu zaman çok utangaç, içine kapanık ve garip görünürler.



alinti
__________________


İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.


: ( :
Her hikayenin iki tarafı vardır.


 
Alıntı ile Yanıt

Alt 01 Mart 2024, 14:40   #2
Çevrimiçi
Yanıt: En Utangaç 4 Burç




Burcumun olmaması beni utanmaz yapmaz galiba :d
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burç, utangaç


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Utangaç Mor - Zekiye Yaldız DeepSilence Kitap Özetleri - Kitap Tanıtımları 0 30 Kasım 2022 10:44




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net