Forum Logo




Kredi Kartı Kullanımında Burçların Etkisi

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 14 Ekim 2022, 20:36   #1
Çevrimiçi
Kredi Kartı Kullanımında Burçların Etkisi




Kredi Kartı Kullanımında Burçların Etkisi
Www.TrendForum.Net

Kart Monitör Araştırması adı verilen ve Bankalararası Kart Merkezi (BKM) tarafından 2011 yılı özelinde yapılan araştırmalar, Türkiye’de kredi kartı kullanımını değişik açılardan ele aldı. Bunlardan birisi de hangi burcun, kredi kartını nasıl kullandığı ile ilgili. İşte o ilginç tespitlerden bazıları:

Koç Burcu

Kredi kartı borcunun tamamını ödemek konusunda en zayıf burçlardan birisi olan iki burçtan biri olan Koç, farklı şifre kullanımında da % 36 oranla düşük kalıyor. Koç burçlarının % 91’i kredi kartı ekstrelerini inceleme konusunda ayrıntıcı olduğu ve % 70’inin de kart şifresini kimseyle paylaşmadığı görülüyor.

Boğa Burcu

Aylık kredi kartı borcu ödemesinde hassas davranan Boğa’lar, kart ekstresinin tamamını ödeyen iki burçtan birisi. Şifre gizliliği konusunda da Boğa’lar, burçlar içinde % 75 ile en hassas burç.


İkizler Burcu

Kart borcunu tamamen ödemek konusunda Boğa ile zirveyi paylaşan İkizler’in % 40’ı şifresini yakınlarıyla paylaşıyor.

Yengeç Burcu


Tüm burçlar içinde ekstrelerini imha etmeye en az eğilimli burç Yengeç… Yengeç’lerin % 74’ü şifresini kimseyle paylaşmıyor ve % 67 olan genel ortalamanın üzerinde, % 74’ü ekstresinin tamamını ödüyor.

Aslan Burcu

Ekstresini kontrol etmek konusunda ortalamayı geçemeyen Aslan’lar, ekstre imha etmek konusunda zirvedeki iki burçtan birisi. % 66 oranında ise tüm kartlarda farklı şifreye sahipler.

Başak Burcu

Borcu ödemek yerine kredilendiren Başak, ekstelerini daha çok posta ile alırken % 39 oranında e-posta ve % 3 oranında da SMS bilgilendirme ile alıyor.

Terazi Burcu

% 73’ü ekstrelerini daima kontrol eden Terazilerin % 65’i şifrelerini başkasıyla paylaşmıyor ve % 70’i ise kart borcunun tamamını ödüyor.

Akrep Burcu

Şüpheciliği ile tanınan Akrep, aynı şifre ya da farklı şifre kullanımı konusunda % 17 oranında cevap vermiyor. Şifre paylaşmama oranı % 71 olan Akrep’ler, bütün borcu ödeme konusunda zayıf kalarak % 61’e düşüyor.

Yay Burcu

Şifre paylaşmama konusunda en yüksek orana sahip olan Yay, ekstre kontrolünde ise ortalamanın biraz altında kalıyor.

Oğlak Burcu

Şifre paylaşımı ve ekstre kontrolünde hassas davranan Oğlak’lar, % 62 borç ödeme oranı ile ortalamanın altında kalıyorlar.

Kova Burcu

% 22 oranla nakit kullanmayı tercih eden Kova, % 75 oranında kredi kartını tercih ediyor. % 37 gibi bir oranda da şifresini en yakın çevresiyle paylaştığı görülen Kova’ların % 94’ü ekstresini her zaman kontrol ediyor.


Balık Burcu

Tüm burçlar içindeki en düşük ekstre kontrol etme oranı % 75 ile en düşük burç. Alışverişte % 51 kredi kartı kullanımı ile kart kullanımına çekimser davranan bir burç olan Balık, ekstrelerini % 59 oranında posta ile alıyor

alıntıdır
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 23 Ekim 2022, 18:24   #2
Çevrimdışı
Yanıt: Kredi Kartı Kullanımında Burçların Etkisi




Kova Burcu

% 22 oranla nakit kullanmayı tercih eden Kova, % 75 oranında kredi kartını tercih ediyor. % 37 gibi bir oranda da şifresini en yakın çevresiyle paylaştığı görülen Kova’ların % 94’ü ekstresini her zaman kontrol ediyor.

Salak mısın sen şifre paylaşmak nedir?
Bu burcu kabul etmiyorum abi ben.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burçların, etkisi, kartı, kredi, kullanımında


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Burçların Aşk Tablosu Rima Astroloji ve Burçlar Dünyası 14 25 Ekim 2023 21:34
Burçların Fobileri Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 3 18 Mayıs 2023 21:48
Siber Suçluların Kredi Kartı Bilgilerini Çalmak İçin Kullandığı 5 Yöntem KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 04 Temmuz 2022 20:51
Moody's ABD'nin kredi notunu açıkladı KoJiRo Ekonomi Dünyası 0 25 Haziran 2022 19:12
Almanya'da kredi kartıyla ödemelerde sorun ortaya çıktı KoJiRo Dünyadan Haberler 0 27 Mayıs 2022 21:11




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net