Forum Logo




Başak Burcu - Şubat 2023 Aylık Burç Yorumu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 01 Şubat 2023, 01:20   #1
Çevrimdışı
Başak Burcu - Şubat 2023 Aylık Burç Yorumu




Başak Burcu - Şubat 2023 Aylık Burç Yorumu
Www.TrendForum.Net

Başak Burcu - Şubat 2023 Aylık Burç Yorumu

Bilmediğiniz konuları araştıracak ve gerekli tüm enerjinizi kullanacaksınız. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Akıllı ve güçlü kişilerle tanışabilir; mantıklı işleri beraberce yapabilirsiniz. Gelir kaynaklarınız artıyor.

Size gelecek öneriler, bilgi dağarcığınızın artmasına neden olacak ve önünüzü açacak. Karşıt evinizde ilerlerken alışkanlıklarınız konusunda dikkatli olmalısınız. Nostaljik düşünceleriniz ortaya çıkacaktır. Yine bu dönem ihmal ettiğiniz ilişkilerinizi düzeltebilirsiniz. Satürn sağlık evinizde ilerliyor. Yakınlarınızın birinin sağlık sorunları ile ilgilenebilirsiniz. Özellikle yaşlı kişilerin problemlerini çözümlemek size manevi açıdan da iyi gelecektir.

İç dünyanız çok zengin... her zamankinden çok daha fazla aşk duygularınızın yoğun olacağını size hatırlatmak isterim. Partnerinizle ilgili, aranızda netleştirmeniz gereken sorunlarınız için hala zamanınız var. Geçen aydan kalan olaylara çözüm getireceksiniz. İlişkilerinizi zorluklar içinde yaşıyorsunuz. Fakat, artık problem yaratan konuları çözmeniz gerekiyor. 5 Şubat'ta Dolunay Aslan burcunda. Kalbiniz ve kan dolaşımınız sorun yaratabilir. Dişler, dizler, kemikler bu ay dikkat edilmesi gereken organlarınız. Ayrıca cildinize özen göstermeli ve ayak bileklerinizi korumalısınız. Uyku düzeniniz önemli.
Alıntı
__________________



Hepimiz bir bataklıkta yaşıyoruz ama bazılarımız yıldızlara bakıyor.


 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
2023, aylık, başak, burç, burcu, yorumu, Şubat


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Aslan Burcu - Şubat 2023 Aylık Burç Yorumu Fiona Aslan 0 01 Şubat 2023 01:19
Yengeç Burcu - Şubat 2023 Aylık Burç Yorumu Fiona Yengeç 0 01 Şubat 2023 01:18
İkizler Burcu - Şubat 2023 Aylık Burç Yorumu Fiona İkizler 0 01 Şubat 2023 01:16
Boğa Burcu - Şubat 2023 Aylık Burç Yorumu Fiona Boğa 0 01 Şubat 2023 01:15
Koç Burcu - Şubat 2023 Aylık Burç Yorumu Fiona Koç 0 01 Şubat 2023 01:15




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net