Forum Logo




Başak Burcu İntikam Almak İstediğinde


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 12 Nisan 2023, 19:47   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Başak Burcu İntikam Almak İstediğinde




Başak Burcu İntikam Almak İstediğinde
Www.TrendForum.Net



Doğruyu söyleyecek olursam, Başağın intikam almak diye bir karar vermesi için neler yapmanız gerektiğini pek iyi anlamış değilim, ama bu burçtan insanlar intikama eğilimli olduklarını gözlendi. Ayrıca, Başaklar intikamlarını çok sapıkça bir şekilde alırlar. Japon ve Çin işkenceli filmleri izledinizmi? İzlediyseniz, Başakların geniş hayal gücünü yaklaşık olarak tahmin edebilir olmalısınız, çünkü Başak-Japonyanın burcu. Ha bide o filmlerinden birinde şöyle delikli bir vazo vardı, Japon düşmanın kafasına takabilsin diye. O delikten insanın kulağına su püskürmek-fena bir fikir değil. ‘’Başakça’’ düşünürken daha çok şey uydurabilirsiniz. 2. intikam türü daha incedir ve bir eğlenceli özellik daha taşır: düşman, ondan intikam alındığını en son öğrenendir. Mesela, aylarca beklenen belgelerde ufacık bir hata yapmak, öyle ufacık ve önemli bir hata ki, o belgeleri tekrar elinize geçirmek için aylarca bekleyip 100 tane sırada durabilirsiniz. Hemen anlamazsınız, ama sonuç yok edici. Başaklar ‘’Bürokratik’’ tarz intikamlarından hoşlanırlar, Yay intikamlarına benzerli biraz. Başağı üzdüyseniz-size dava bile açabilir. Yarı ölü, yarı diri yaşarsınız, aslında yaşamazsınız, sadece ölmezden gelirsiniz.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
almak, başak, burcu, İntikam, İstediğinde


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Boğa Burcu İntikam Almak İstediğinde Asi Ruh Boğa 1 12 Nisan 2023 20:02
Aslan Burcu İntikam Almak İstediğinde Asi Ruh Aslan 0 12 Nisan 2023 19:45
İkizler Burcu İntikam Almak İstediğinde Asi Ruh İkizler 0 12 Nisan 2023 19:40
Kova Burcu İntikam Almak İstediğinde Asi Ruh Kova 0 12 Nisan 2023 19:39
Koç Burcu İntikam Almak İstediğinde Asi Ruh Koç 1 12 Nisan 2023 19:34




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net