Forum Logo




Chris Paul, Los Angeles Clippers’a Geri Dönebilir!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 19 Haziran 2023, 09:21   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Chris Paul, Los Angeles Clippers’a Geri Dönebilir!




Chris Paul, Los Angeles Clippers’a Geri Dönebilir!
Www.TrendForum.Net



NBA’de dün gece gerçekleşen takasla birlikte Bradley Beal, Phoenix Suns‘ın yolunu tuttu. Suns, All-Star apoletli skorer için Chris Paul, Landry Shamet ve birkaç draft hakkını Washington Wizards‘a yolladı.

38 yaşındaki oyun kurucu Chris Paul şu anda teknik olarak Washington Wizards‘ın bir üyesi. Ancak Chris Haynes’in haberine göre gelecek sezon burada forma giymesi beklenmiyor.

Yeniden yapılanma sürecine giren Wizards, Paul’ü kadroda düşünmüyor ve takaslamayı planlıyor. Adrian Wojnarowski’nin haberine göre, Beal takasının henüz tamamlanmamış olmasının sebebi, Wizards’ın üçüncü bir takımı beklemesi.

Bu üçüncü takımın, Chris Paul’ün eski takımı Los Angeles Clippers olabileceği düşünülüyor. Oyun kurucu ihtiyacı olan Clippers, 38 yaşındaki Paul’ü yıllar sonra yeniden kadrosuna katarak kadrosundaki eksikliği kapatmayı hedefliyor.

Yıldız ismin önümüzdeki iki yıl için toplam 60 milyon dolarlık sözleşmesi bulunuyor ama maaşının yalnızca 15 milyon doları garantili. Wizards Paul’ü serbest bırakmayı seçerse geri kalan 45 milyon doları ödemeyecek.

Bu sezon kulübün formasını 59 maçta terleten oyun kurucu, 13.9 sayı – 8.9 asist – 1.5 asistle son yıllardaki en kötü performansını sergilemişti. Kariyerinde 12 kez All-Star seçilen Chris Paul, şimdiye kadar 1214 normal sezon maçına çıktı ve 17.9 sayı – 9.5 asist – 2.1 asist ortalamalarıyla mücadele etti.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
angeles, chris, clippers’a, dönebilir, geri, los, paul


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Chris Evans dünyanın en seksi erkeği seçildi Zeytin Dünyadan Haberler 13 09 Kasım 2022 07:36
Nicolas Batum, Los Angeles Clippers’ta Kariyerine Devam Ediyor KoJiRo Basketbol 0 01 Temmuz 2022 10:03
Los Angeles Clippers, Hırvat Pivot Ivica Zubac’ın Kontratını Uzattı KoJiRo Basketbol 0 29 Haziran 2022 17:36
Valencia, ASVEL’den Ayrılan Chris Jones’u Transfer Etti KoJiRo Basketbol 0 27 Haziran 2022 20:18
Ante Tomic, EuroLeague’e Geri Dönebilir KoJiRo Basketbol 0 05 Haziran 2022 21:08




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net