Forum Logo




Adriyatik Ligi’nde Olaylı Derbinin Faturası Belli Oldu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 02 Haziran 2022, 21:21   #1
Çevrimiçi
Adriyatik Ligi’nde Olaylı Derbinin Faturası Belli Oldu




Adriyatik Ligi’nde Olaylı Derbinin Faturası Belli Oldu
Www.TrendForum.Net



Kızılyıldız derbisinde yaşanan tribün olaylarının ardından Partizan’a ceza yağdı.

By Eurohoops team / [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]

Adriyatik Ligi ABA League finallerinin 3. karşılaşmasında Partizan, 1 Haziran Çarşamba günü sahasında ezeli rakibi Kızılyıldız’ı ağırladı. Baştan sona büyük çekişmeye sahne olan derbide Partizan, rakibini 70-67’lik skorla mağlup ederek final serisindeki ilk galibiyetini aldı ve eşleşmede durum 2-1’e geldi.

Karşılaşmaya asıl damgasını vuran olay ise Partizan taraftarlarının neden olduğu tribün olaylarıydı. Kızılyıldız oyuncuları sahaya adı attığı andan itibaren parkeyi adeta yabancı madde yağmuruna Partizan taraftarları, sahaya atılan patlayıcı maddelerle de bir nevi skorun önüne geçtiler.

4. çeyreğin bitimine 50 saniye kala müsabakayı yöneten hakem üçlüsü, sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle soyunma odasına gittiler. Yaklaşık yarım saatlik bir aranın ardından salonun sahaya yakın koltuklarının boşaltılması kararı alındı ve mücadele kaldığı yerden devam etti.

Maçın hemen ardından Kızılyıldız cephesi, karşılaşma boyunca yaşanan olayları sert bir dille kınadı. Bunun yanı sıra Kızılyıldız’ın Adriyatik Ligi’ne şikayet başvurusu yapmasıyla birlikte Partizan’a kesilen cezalar da belli oldu.

Adriyatik Ligi’nin Disiplin Komisyonu, yine Partizan’ın ev sahipliğinde oynanacak 4. karşılaşma için bilet satış kısıtlaması getirildiğini açıkladı. Bu kararın ardından sahaya yakın konumda bulunan tribünlerin neredeyse hepsine bilet satışı yapması yasaklanan Partizan, böylelikle bir sonraki karşılaşmada 8.000 kişi kapasiteli Aleksandar Nikolic Spor Salonu’nun önemli bir kısmını boş bırakmak zorunda kalacak.

Final serisinin 4. karşılaşması ise 3 Haziran Cuma günü saat 19.30’da oynanacak. 3 galibiyete ulaşan tarafın Adriyatik Ligi’nde sezonu şampiyon tamamlayacağı eşleşmede Kızılyıldız’ın 2-1’lik üstünlüğü bulunuyor.

Fotoğraf: ABA League
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
adriyatik, belli, derbinin, faturası, ligi’nde, olaylı, oldu


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Alex Teixeira piyangosu! Yeni adresi belli oldu KoJiRo Beşiktaş 0 01 Haziran 2022 20:38
Kulübümüzün Kurullarının Başkanları Belli Oldu KoJiRo Beşiktaş 0 30 Mayıs 2022 21:42
NBA'de sezonun en iyi çaylak takımları belli oldu Beatrice Basketbol 0 22 Mayıs 2022 17:02
NBA'de yılın en iyi savunma 5'leri belli oldu Beatrice Basketbol 0 22 Mayıs 2022 16:58
Ülkelere Göre En Popüler Emojiler Belli Oldu Beatrice Teknoloji Trend Haberleri 1 14 Mayıs 2022 19:56




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net