Forum Logo




Los Angeles Lakers, İlk Koç Tercihini İkna Edememiş


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 04 Haziran 2022, 17:49   #1
Çevrimdışı
Los Angeles Lakers, İlk Koç Tercihini İkna Edememiş




Los Angeles Lakers, İlk Koç Tercihini İkna Edememiş
Www.TrendForum.Net



Los Angeles Lakers’ın yeni koç arayışındaki ilk tercihi Darvin Ham değildi.

by Eurohoops Team / [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]

Los Angeles Lakers, yeni koç arayışlarında üst üste ikinci kez ilk tercih ettiği ismi takımın başına getiremedi.

Marc Stein’a göre, Michigan kolejinin 49 yaşındaki koçu Juwan Howard, Lakers‘ın Frank Vogel’ın yerine istediği ilk isimdi.

Lakers, geçtiğimiz günlerde Milwaukee Bucks‘ın yardımcı koçu Darvin Ham’i takımın başına getirdiğini açıkladı.

ESPN’den Adrian Wojnarowski, Los Angeles koçluk arayışının ortasındayken, takımın işe olan ilgisini ölçmek için Howard’a ulaştığını, ancak Howard’ın Michigan’da kalmak için reddettiğini bildirdi.

Wojnarowski’ye göre, Lakers, Howard’a hiçbir zaman resmi teklif sunmadı. Eğer başarılı çalıştırıcı Lakers’taki boş koltuğa ilgi gösterseydi, muhtemelen hızla bu aşamaya geçer ve teklifini yapardı.

Lakers, 2019 yılının Mayıs ayında Frank Vogel ile anlaşmadan önce Tyronn Lue ve Monty Williams ile uzun süren görüşmeler yapmıştı.

Podcastinde konuşan Wojnarowski, Williams’ın Phoenix Suns‘a gittiğini duyunca Lakers’ın çok şaşırdığını, çünkü hiçbir zaman böyle bir olasılığı ciddiye almadıklarını söyledi.

Wojnarowski ve Dave McMenamin, Lue’nun Lakers’ın üç yıl 18 milyon dolarlık teklifini geri çevirdiğini dile getirdi. Belirtilene göre, başarılı çalıştırıcı Lakers’tan beş yıllık sözleşme ve “şampiyonluk özgeçmişiyle orantılı bir maaş” istiyordu.

Ty Lue, 2020 yılının Ekim ayında şehrin diğer ekibi Clippers ile beş yıllık bir sözleşme imzaladı.

Juwan Howard, Michigan kolejinin başında üçüncü sezonunu tamamladı. 49 yaşındaki çalıştırıcı, 1991-1994 yılları arasında Michigan kolejinde oyuncu olarak görev yaptı ve 2010-2013 yılları arasında LeBron James ile Miami Heat‘te takım arkadaşıydı.

Aktif basketbol kariyerini bitirdikten sonra Howard, 2013-2019 yılları arasında yardımcı koç olarak Miami’de kaldı.

Lakers, Ham’ın onlara hızlı bir geri dönüş sağlayabileceğini umuyor. Geçen sezon playoffları 33-49’luk bir dereceyle kaçırdılar. Ham, 2020-21 sezonunda Milwaukee Bucks ile Mike Budenholzer’in kadrosunda NBA şampiyonluğu kazandı.
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
angeles, edememiş, koç, lakers, los, tercihini, İkna, İlk


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 





TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net