Forum Logo




CJ McCollum: “Zion Williamson’ı Kanatlarımın Altına Alacağım”


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 04 Haziran 2022, 17:56   #1
Çevrimiçi
CJ McCollum: “Zion Williamson’ı Kanatlarımın Altına Alacağım”




CJ McCollum: “Zion Williamson’ı Kanatlarımın Altına Alacağım”
Www.TrendForum.Net



New Orleans’ın yıldızı CJ McCollum, Zion Williamson ile ilişkisi hakkında konuştu.

by Eurohoops Team / [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]

Zion Williamson’ın durumu, New Orleans Pelicans için sezonun büyük bölümünde önemli bir gündem başlığıydı. Zion, 2021-22 sezonunun tamamını kaçırdı ve sezon boyunca takımdan ayrılmak istediği söylentileri vardı. Sakatlıklarıyla birlikte tüm bu belirsizlikler devam ederken, Pelicans‘ın ona 5 yıllık yeni bir sözleşme teklif etmek istememesi şaşırtıcı değil.

Takım, sezonun ikinci yarısında tüm bu Zion dramasını geride bırakmayı başardı ve CJ McCollum’un takıma gelişi sayesinde playofflara katıldılar. McCollum, normal sezonda Pelicans için maç başına 24.3 sayı üretti, ancak takastan sonra Zion’un onunla iletişime geçmemesi çok tartışıldı.

İkili sonunda bir araya geldi ve CJ bu yaz döneminde aralarında güçlü bir ilişki kurmaya istekli görünüyor. Magic Johnson tarafından NBA Finallerinin 1. Maçı esnasında Zion’la planlarının ne olduğunu sordu. CJ McCollum şunları dile getirdi:

“Onu kanatlarımın altına alıp iyi olduğundan emin olacağım. Bu yaz görüşeceğimiz zamanlar hakkında iletişim halindeyiz. Draft haftasında benimle çalışması için onu New York’a götüreceğim… Onu birlikte vakit geçirmek için Vegas’a götürüyorum.”

CJ, bu genç grubun kıdemli lideri olarak sorumluluk üstlendi ve Zion için akıl hocalığı yapabilir. Pelicans, bu sezon yıldız oyuncusu olmadan büyük bir adım attı ve eğer Zion da bu işe dahil olursa, New Orleans’ta gelecek çok parlak olabilir.

Zion’suz Pelicans, playoff ilk turunda lig lideri Phoenix Suns‘tan iki maç çalmayı başardı. Bu başarının üstüne Zion’ı eklemek, onları gelecek sezon Batı Konferansı’nda yarışmacı hale getirebilir.
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
alacağım”, altına, kanatlarımın, mccollum, williamson’ı, “zion


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Mobil Oyun Devi Zynga, Rockstar ile Aynı Çatı Altına Giriyor: Gözler Mobil GTA V'te! KoJiRo Oyun Haberleri 0 25 Mayıs 2022 22:07
Mobil Oyun Devi Zynga, Rockstar ile Aynı Çatı Altına Giriyor: Gözler Mobil GTA V'te! KoJiRo Oyun Haberleri 0 23 Mayıs 2022 19:45




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net